reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Hejka
Ja dopiero dzisiaj.Bo jak zaczełam świetować w piątek tak skończyłam wczoraj:-D:-D:-D
Ania Stara jak stara...Ale jak jara:-D:-D:-D:-D:-DPodobno zycie u kobiet zaczyna sie dopiero po trzydziestce:-p:-p:-p.Buziiiii;-)
Tynia Witamy w słonecznej angli .Nie narzekaj bo od 2 tyg dopiero w ten weekend zobaczyłysmy slońce;-)
Właśnie a kiedy amparówka wraca :eek:
Natalka Podaj mi na priva tel do siebie,bo zapomiałam zapisać:wściekła/y:
Monia Ja dopiero dzisiaj zobaczyłam ze ty taki sam masz termin jak moja siostrzyczka:-)
oki uciekam na zakupki potem coś naskrobie
Nefretete odezwij się:-:)-:)-:)-(

reklama
hej:-)

no i moj juz poszedl do pracy:-( a tak fajnie bylo przez te 2 tyg:-p

jstysiak juz wysyłam:-)

tynia ja niestety nie znam nikogo:sorry:

ania chrzciny błyskawiczne trwały 7 min :-D bez mszy mielismy tylko podeszlismy do oltarza ksiadz powiedzial co mial powiedziec i juz:tak: tak chcielismy :tak:tylko Claudia była nie grzeczna bo sobie smiewala lalalala i bila brawo i plula:sorry:ksiadz zaslanial sie i wszyscy powstrzymywali sie od smiechu:sorry: z tesciowa bylam tydz bo pozniej pojechalismy do mnie jakos z nia wytrzymalam o dziwo nawet sie nie poklucilysmy:szok: a na ile J przyjechal do uk ? a Ty szukasz juz jakies pracy ??

hej babki:-)
Ja dzis robilam podchody ze 2 razy..ale nie wyszlo,dop teraz:sorry:
Maz wybyl-lapie forme;-)mala wlasnie polozylam no i mam chwile:happy:
my dzis nawet produktywnie dzionek spedzilysmy choc senna byla jak chole.......:szok::tak:
Od rana posprzatalam,wyszykowalysmy sie i na spacer ,do Piknika na male zakupki,do adwokata,potem nawet maile powysylalam i podzwonilam gdzie trzeba:szok:oj czesciej takie dni prosze:tak::-D
Dzis milam robic na obiad jezyki wedlug Winiar-piewszy raz,ale maz mnie ubiegl bo wracajac z pogrzebu zakupil Kfc,no to jezyki jutro beda:happy:;-)
A na pogrzebie byl bo zmarl nasz kilkuletni angielski znajomy:sorry::-(Starszy juz czlowiek ,chorowal [***]
Jutro na miasto sie wypuszczamy;-)
TYNIA WIKI-witaj spowrotem:happy::happy:
JSTYSIAK-oj tak kochana -swieta prawda -zycie zaczyna sie po 30 stce!!!!!!!!!!!!;-):-D:-D:-D
NATALKA-fajnie ze juz jestes:happy: no wlasnie jak chrzest?? wstaw jakies fotki:happy:
ANIA-hej,milo ze sie odezwalas,balam sie ze juz o nas zapomnialas:-:)tak: A kiedy J do Was zjedzie? Jak chlopcom sluzy polski klimat??
No i to tyle moich wypocinek na dzis:tak:;-):-p
ide pod prysznic i lezec do wyrka:happy:
papappaaaaa:happy:

Czesc dziewczyny!!!
Nie było mnie tu hoho szkoda gadac:)U mnie spoko jakos leci byłam w PL miesiac gdy przyjechalam to nie mialam za bardzo czasu na nic Kamila byla w PL pozniej sie wyprowadzala do Kieghley i tak jakos czas mi zlecial:))Jeszcze do tego komputer mi sie popsul i tzreba było kupic nowy:))Jeju az dziwnie mi sie pisze teraz ale coz takie sa uroki :) Dobra bede uciekac ide spac bo juz zmeczona jestem pozdrawiam Was serdecznie do uslyszenia jutro :)pa

witam z rana:-)

a pisałam wam wczesniej ze sie przeprowadzamy ale jednak zostajemy na flacie jeszcze przez zime wrocilismy i stwierdzilismy ze nie ma sensu teraz na domek sie przeprowadzac lepiej na wiosne cos poszukamy :tak::tak: ale tutaj sobie odswierzymy troszke i nowe mabelki kupimy :tak:

Alexnow no no jakie wiesci widze suwaczek gratuluje:-):tak:

grazul ale zalatany dzionek miałas:tak: juz pisałam ze chrzciny błyskawiczne były :sorry:

Załączniki

• CIMG4804.jpg
    CIMG4804.jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 49
  • CIMG4792.jpg
    CIMG4792.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 49
  • CIMG4762.jpg
    CIMG4762.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 45
  • CIMG4800.jpg
    CIMG4800.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 49
czesc z rana ale pogoda
natalka zdjecia bobmbowe
alex witaj spowrotem i gratulacje
a ja musze do banku jechac ale jak mus to mus gwiazdeczka jeszcze spi wiec mam czas dla siebie do uslyszonka pozniej

czesc z ranca:happy:CLAUDUSIU-DUZO ZDROWKA I SAMYCH TYLKO RADOSNYCH CHWIL SLONECZKO NASZE:happy::happy::happy::happy::happy::happy:
A ja sama nie wiem czy isc do miasta ,czy nie........:crazy:padalo przed chwila i czarne chmury:szok:
NATALKA-tak ,wiem ze pisalas,jak skonczylam mojego posta nadawac to wlasnie zauwazylam ,ze napisalas juz:tak:;-)ale fajne foteczki:tak:te na NK tez super:tak:
ALEX-witaj po przerwie i witaj w gronie ciezaroweczek:tak:gratulacje:happy:
TYNIA I WIKI-ale masz fajnie ze gwiazdka tak dlugo Ci spi:tak::happy:
AGAAM-co z Toba????wsz.oki u WAS??
no nic narazie zmykam ,sniadanko trzeba zjesc..do potem
milego dnia

Ostatnia edycja:
dzien doberek
natalka-super foteczki. sto lat dla twojej CLAUDUSI:-)
alexnow-moje gratulacje:-) ja juz wiedzilam ze jestes w ciazy po opisie na gg:-)
justysiak:-) nie wiedzialam ze z ciebie taka imprezowiczka:-D:-D:-D
przyszedl mi juz z ebay'a brokat do ciasta:-)

a my wczoraj rodzinnie do lister parku pojechalismy kaczuszki nakarmic, a pozniej nikolka pobawila sie na placu zabaw:-) fajnie spedzilismy poobiedni czas. pozniej upieklam ciacho z truskawkami:-p takze jestem zaopatrzona na najblizsze 2 dni w cos slodkiego.
ja juz nie moge doczekac sie piatku:-) bo w lister parku bedzie wesole miasteczko, tzn juz jest ale dopiero sie rozkladaja:-) beda od piatku do niedzieli:-)

czesc ,nacieszylismy sie ladna pogoda ,a dzis znowu tak chmurzascie :baffled:
Agnieszka uk -narobilas mi smaka kiedys knedlami i zrobilam w niedziele ,Dominik nie jadl ,bo powiedzial ,ze to oczy :szok:,ale za to my sie napchalismy do syta :tak::zawstydzona/y:
Alexnow - gratulacje !! ciekawe komu jeszcze przybedzie suwaczek ?bo juz jest nas 4
Natalka - 100 lat dla Ksiezniczki !
Tynia i wiki -juz ktorys raz czytam ,ze Ty juz wstalas ,a Twoja cora jeszcze spi ,u mnie sie to nie zdarza :zawstydzona/y:.Fajnie masz zatem :-)
A ja musze isc na zakupy ,a srednio mi sie chce :zawstydzona/y:.Dziewczyny przyszedl mi ten pas o ktorym pisalam ,Soft Form Maternity Support Belt [Support Belt] : TENS Hire Shop, Drug Free Pain Relief ,jestem z niego bardzo zadowolona i polecam ,juz po dwoch godz.czulam lekka ulge ,a plecy bola mnie nieludzko :wściekła/y:
Milego dnia !

reklama
Do góry