reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

hejka:-)jstysiak-spoznione ale szczere zyczenia urodzinowe:-)
ja wczoraj mialam zamarcie pierwszego stopnia,az A musial sie zwolnic z pracy bo nie mialam sily reka ruszyc:-(wstawie fotke.tylko najpierw obczaje jak to sie robi.no i musze jakas cyknac,bo jeszcze nie mam:-(tylko ze u mnie to w wiekszosci sadlo pozostale po pawciu jeszcze jest:-Dteraz czekam na pizze bo nie gotowalam dzisiaj.a noi od wczoraj w nocy kuzynka juz u nas jest,takze jakos bedzie inaczej bo juz nuda byla.nie mam sily nic wiecej naklikac,musze sie polozyc chyba spac:-)pozniej wejde,bo normalnie wypilam kawe ale i tak mam jakas zamulke:-(

reklama
hello wieczorkiem:-)
Cichutko znow:tak:
U nas jakos zlecialo dzis..nudnawo troche ,bo coz tu robic jak co chwile pada:eek:
Byl krotki spacer i zakupy w Pikniku,potem robilam barszcz ukrainski i mielone z serem:happy:
Mala bawila sie z babcia:happy:
A wrocil wczesniej i potem wszyscy troje sobie drzemke ucielismy,tylko babcia byla na strazy:laugh2:
No i znow mnie krzyz napierdziulka ,jak to zwykle po calym dniu:baffled::crazy:
No i tyle..co tu wiecej pisac ,jak nie ma o czym:laugh2::crazy:;-)
JSTYSIAK-jak spedzilas swoje urodzinki??
ZANETA-wspolczuje gorszego dnia:sorry:dobrze ze masz kuzynke to bedzie Ci razniej,zawsze ktos pod reka:happy:
papapa..do milego:happy:

hej ja tylko na chwilke powiedziec ze juz wroclismy wczoraj z pl ale dopiero teraz ogarnełam sie ze wszystkim :sorry: od jutra juz mam nadzije bede na bierzonco z forum:tak:
buziaki

czesc kobietki my wrocilismy rowniez ja mowie ze bylam w tropikach bo takie upaly ze nie dalo sie wytrzymać:-D:-D:-D:-D:-D
postaram sie ponadrabiac wszystko ale to pewnie troszke zajmie bede miala ksiazke do czytania :-D:-D:-D;-);-);-);-)
chorowitkom zycze szybkiego powrotu do zdrowia a tym ktore mialy swieto duzo zdrowka i sto lat
moja gwiazda jeszcze spi a ja juz sie wyspalam na maksa wiec dzis duzo wolnego czasu bede miala ale to nic pogoda tutaj to katastrofa zimno straszne:-:)-:)-:)-(
oki do uslyszonka

Cześć dziewczyny!
Wieki mnie tu nie było :szok: No ale już jestem. J pojechał już do Anglii:-:)-:)-( i teraz będę miała więcej czasu dla Was. U nas dziś piekna pogoda. Adaś dopiero co poszedł spać i jak tylko wstanie to zmykamy na spacer.
Przepraszam, że nie odpisze wszystkim ale nie dam rady wrócić do wszystkich postów. Pisze co pamietam:sorry:

Natalka- jak chrzciny Claudii? Wytrzymałaś tyle czasu z teściową?;-)
Graziul, Renuska- piękne macie brzuszki.
Żaneta- teraz czekam na fotke Twojego. Fajnie, że masz u siebie kuzynkę. Nie ma to jak towarzystwo w domku:tak:
jstysiak- jak Ci mineły urodzinki staruszko?;-):-D
tyniaiwiki- życze zdrowia
Agaam- co u Ciebie? Jak Vicky? Dalej pokazuje różki?
Ampar- do kiedy urlopujesz się w Pl?
Katarina- co z Tobą leniuchu? Byliście już na wakacjach???

Kończe już bo więcej nie pamiętam komu jeszcze miałam odpisać.
Pozdrawiam:-)

reklama
Cześć dziewczynki.

Ja jakoś nie mam weny do pisania ostatnio. Zresztą nic szczególnego się u mnie nie dzieje.

Dziś byłam u położnej. Dzidzia rośnie, wszystko jest ok. Teraz na wizyty mam przychodzić co 2 tygodnie. Generalnie maluch jest ułożony jak powinien.

Muszę się pochwalić, że moja córcia już jest na tyle silna, że 2 dni temu jak się kładłam spać, to mała tak się wierciła, że było widać stopkę wystającą z mego brzucha:p Jejku jakie śmieszne uczucie i widok.

Poza tym wyprowadzamy się na nową chatkę 4 września.

Nie wiem czy tam będziemy mieli odrazu internet. Ale pewnie nie.

No nic to tyle teraz zmykam.

Ps. Wszystkim, którzy mieli urodzinki wszystkiego naj:)

Papa

Do góry