reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Cześć wszystkim.:-)

Ja jak zwykle nie mam do przekazania żadnych rewelacji.
Pewnie jak się mała urodzi będę miała więcej do napisania.:tak:

Alex -Gratulacje! ja też dostałam list z propozycją cytologii, ale moja położna powiedziała, że będę ją miała po ciąży, że w ciąży nie robią. Najlepiej zapytaj swojej położnej jak to jest.:tak:

Renuska - nic się nie stało, no ale co do rodzenia masz racje mój termin zbliża się wielkimi krokami.:szok:

Natalka - buziaczki dla Claudii, teraz to już mała dama.:-D

Tynia i Wiki - mam nadzieję, że moja mała też będzie ładnie spała, jak na razie buszuje całą noc.:szok:

Agaam - nie wiedziałam, że staracie się o drugą pociechę.:-)

No nic teraz zmykam ogarnąć dom papa.:-D

reklama
Witam się po długiej nieobecności :zawstydzona/y::-(, ale musze przyznać szczerze, ze byłam zbyt leniwa na pisanie , a i wieczorem już po całym dniu mi się nie chciało. Przez to siedzenie w domu "jestem jakaś taka do d..y" . Christopher daje popalić. Można powiedzieć, że to małe ADHDx10. Katastrofa. Nie usiedzi na miejscu, nic go na dłużej nie zainteresuje. A jak gdzieś z nim idę to tylko za nim biegam, by czegoś nie nabroił. Jedyne wolne jakie mam to jak idzie spać, czyli tak po 20-20,30. A i tak nadal w nocy pije i trzeba kilka razy do niego wstawać.
Gratuluję wszystkim "ciężarówkom" !!! i zazdroszczę :zawstydzona/y:. U mnie niestety nadal nic :-(. Chociaż od kilku tygodni mam nowego członka rodziny :tak:, ale to nie to samo.
Również spóźnione ale szczere życzenia dla wszystkich jubilatów!
Nie wiem co jeszcze napisać, ponieważ długo mnie nie było.
A to nasza nowa pociecha: Molly

czesc wszystkim wczoraj juz nie mialam sily na pisanie skosilam w koncu trawnik bo wygladal strasznie dzis jestem uziemiona bo jakis gosciu przychodzi do lodowki obynie teraz bo musze wkuchni posprzatac wiki znowu mnie dzis obudzila a chcialabym pospac chociaz do 9tej
mamatrojeczki sliczny piesio i witamy spowrotem pisz czesciej

hej laseczki
tu tak strasznie cichoooooo uuuuu:-(
ja wczoraj u kolezanki na kawke sie zalapalam, pozniej plac zabaw, obiad i sprzatanko-najciekawsze zostawilam na koniec:-)
dzis mam dzien pizamowy-totalne lenistwo. wlasnie wstawilam ciacho do piekarnika bo tak mnie ciagnie na slodkie ze skonam:-)
jutro mamy zaplanowane wesole miasteczko w lister parku:-) moze ktoras z was sie jutro wybiera?
mamatrojeczki-super ze sie odezwalas;-)

hello:-)
AGNIESZKA UK-noooooo faktycznie znow cicho:szok: LENIUCHY:-p:-p:-p:-D
Jeju ty tak czesto te ciasta rozne wypiekasz...ja tez uwielbiam ciasta roznego "kalibru"ale niestety nie moge sobie pozwoilc za czesto bo szybciutko bym spuchla,mam sklonnosci:-:)-:)tak:;-)
MONIA-oj napewno jak urodzisz bedziesz miala rozne nowosci dla nas kazdego dnia:tak:;-):-D
MAMATROJECZKI-Witaj spowrotem:happy::happy:super ze sie odezwalas:happy:piesiu sliczniutki,ja bardzo kocham psy ,mialam ich w swoim zyciu cztery,jeden nadal zyje:happy:jako jedna z ciezaroweczeek dziekuje bardzo za gratki:happy:;-)
Wczoraj bylysmy w koncu na miescie od rana,jak zwykle bank ,oplaty itp,a potem herbatka w Coscie z Katarina i Wiki:happy:ale cos sie nie popisali tym razem bo lurowata bardzo byla:szok::tak::angry:-herbatka oczywiscie;-):tak:wrocilysmy pozno ,braklo sil na obioad ,ale rezerwa byla w zamrazarce:tak:;-)no ale na porzadki to juz naprawde nie mialam sily:no::-(wiec wsz mi zostalo na dzis:tak:
A dzis od rana bylysmy po sasiedzku na herbatce tez:tak:mala sie wyszalala z kolega a ja pogadalam sobie:happy: no i w koncu teraz trzeba sie bylo zmobilizowac i sprzatam ,zaraz obiadek szybko uklece:happy:
to lece ..do roboty;-)pappaaaaaaaaaaaaaa
P>S.ale pogoda fajna ,nie???slonko:happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:

czesc kobietki ja tylko na chwilke w koncu lodowka naprawiona co sie okazalo to tylko trzeba bylo wyjac troszke lodu z zamrazarki ale wczesniej trzeba bylo ja rozkrecicbo P wlaczyl szybkie zamrazanie i takie byly efekty tego ;)

Witam was:-):-)
Pogoda nam sie popsula chodz wczoraj raz padalo raz slonce swiecilo ,ale tak mi pranie wyschlo:-D:-D:-DWczoraj dalam sobie popalic wzielo mnie na generalne porzadki w szafach i co najwazniejsze zredukowac malej zabawki bo niedlugo niebedzie gdzie stanac u niej:tak::tak:Tak dalam czadu ze o 18 nie mialam sily chodzic:-):-)
mamatrojeczki-piesio jest sliczny:-)jako kolejna ciezarowka dziekuje za gratulacje:-):-)trzymam kciuki aby tobie tez doszedl suwaczek:tak::tak:
tynia i wiki-spoznione ale szczere zyczenia z okazji rocznicy:-):-)

Dzień doberek dziewczynki
Mamatrójeczki super że się odezwałaś i że wszystko jest ok. Piesek śliczniutki. No i trzymam kciuki za suwaczek
Alexnow wow co za wiadomości. Wielkie gratki.
Tynia serdeczne życzenia z okazji stażu.
AgnieszkaUK co znowu dobrego pitrasiłaś??

No i najważniejsze
Najserdeczniejsze życzonka dla Claudii. W końcu pierwsze urodziny to nie przelewki. Całuski

reklama
Czesc Mamuski:-)
My siedzimy dzisiaj w domku i czekamy na tatusia bo dzis moze wczesniej skonczy:tak:, chociaz i tak co tu robic w taka pogode:wściekła/y: No nic moze jednak uda nam sie cos wymyslec:tak:
A wiecie co moja niunka po szczepieniu miala to co ostatnio Mati i chyba Krystian z tego co pamietam:sorry: tez w miejscu szczepienia bylo takie twarde ale juz pomalu schodzi pod wplywem masowania:tak: Takze dzieki dziewczyny bo gdyby nie Wy tez nie wiedzialabym co mam zrobic:baffled:
Tynia wszystkiego naj z okazji wczorajszej rocznicy:tak:Kolejnych lat w zgodzie i milosci zycze:tak::tak:
mamatrojeczki super ze sie w koncu odezwalas tesknilysmy za Toba:tak: no i ciesze sie ze u Ciebie wszystko ok:tak:
Graziul a co tam u Katariny znowu cos sie nie odzywa??:-(
Monia ja tez przylaczam sie do slow ze jak urodzi sie malenstwo napewno bedziesz wiedziala co pisac:tak:;-)

Ok uciekam do mojej Gwiazdy bo chyba sie juz jej nudzi troszke;-)

Do góry