reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Cześć!

Ja jestem na nogach od 4.15. Wyprzedaż w Next zaliczona. Zakupy należały do udanych. Cała rodzinka obkupiona. Najbardziej Filip a ja niestety najmniej:-( Spodnie, które dla siebie wziełam okazały się być kroju "Skinny" a ja nie lubie tego fasonu bo wyglądam w takich jak baleron:-D;-) Za to jestem bardzo zadowolona z zakupów dla Filipa. Kupiłam mu fajną kurtke (przeceniona z 28 na 12F), 3 pary butów, spodnie i pare bluzek:tak:

Roksanna, Doris- jak Wasze zakupy? Zadowolone jesteście?
Ampar- udanego wieczornego wypadu. Ja juz nie moge się doczekać jak gdzieś wyjdziemy wieczorkiem z J.
mojadzidzia, Agaam- chodzi o takie torby z których odkurzaczem wyssysa się powietrze. Wtedy ciuszki zajmują dużo mniej miejsca. Fajne na podróż ale też do przechowywania np. starych ubranek po dzieciach
Graziul- gratki dla małej. Na pewno słodko to musi brzmieć, szczególnie takie mieszanie słów angielskich i polskich.

Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
reklama
Ania a dziękuję. Mój pojechał jeszcze i dzwonił że jeszcze sobie kurtkę kupił. :-D:-D A ja zastanawiam się nad tymi moimi spodniami czy je zostawić, bo mnie tak opinają, no nie wiem jeszcze. Na Matyldę spodenki za duże, spadają z tyłka, ponosi w przyszłym roku. A sukienka cudna. Butów nie chce nawet przymierzyć możliwe że będę musiała je oddać :-:)-:)-:)-:)-( Ania powiadasz o 4.15 Ja o tej porze już odbierałam Dorotę i jej mamę, a wstałam o 3.30. Hihihi
Doris a Ty jak???
Ampar miłego wypoczynku.

Czesc

Kurcze a rano bylo sloneczko....:-(

Ania Roksanna Doris wielki SZACUN ze chcialo sie Wam tak wczesnie wstac:tak::tak: mnie by pewnie wolami nie wyciagneli z lozka o tej porze:-p chociaz pamietam wstawalo sie na 3 do pracy:-p no ale to byl obowiazek a zakupy to raczej przyjemnosc:tak: Ale jak widac warto bylo. Ja tak sie zastanawiam czy nie przejechac sie jak Mala wstanie chociaz jak myslicie bedzie jeszcze warto??
Ampar udanego wieczorka zycze:tak: My w Polsce tez czesto wieczorami wychodzilismy sami albo z przyjaciolmi. I powiem szczerze ze czasami warto sie tak odstresowac:tak::tak:
Ania z tymi torbami to faktycznie bardzo dobry pomysl:tak:szczegolnie jak sie jedzie na dluzszy urlop a my w przszlym jedziemy na jeszcze dluzej niz teraz wiec takie torby sie przydadza bo teraz ledwo ledwo sie zmiescilismy jeszcze w droge powrotna domawialismy bagaz bo bysmy sie za Chiny nie zabrali:tak: a Te torby maja jakas specjalna nazwe? i czy odkurzacz do tego tez jest jakis specjalny:confused::confused::rofl2:
mojadzidzia na ja wlasnie mam do wywolania ponad 200zdjec bo juz czesc w Polsce wywolalismy ale nie zdazylismy reszty:tak:

Wiecie co moja Vicky spala wczoraj w dzien ponad 3h bylam w wielkim szoku, niby sie cieszylam ze mam tylke spokoju ale po tym jak zrobilam obiad posprzatalam to juz nie mialam co robic:rofl2: strasznie mi sie nudzilo i tylko myslalam zeby ona juz wstala:rofl2: a teraz tez spi juz 1,5 ciekawe czy wstanie tez po 3h:-D dla mnie juz moglaby wstac bo nudno bez niej:-p:-p
Ok uciekam a Wam zycze milej soboty:-)

hej:-)

u nas wszystko ok :-)ja tylko na chwilke napisac ze nie mam neta teraz jestem u D ciotki i sie dorwalam dopiero :baffled: nie wiem czy przed wyjazdem do pl bede miala jak cos odezwe sie z pl :tak:

Hejo!

Czuje się jak nowo narodzona. Godzina drzemki i od razu mi lepiej.

Roksanna- mocno Cię te spodnie opinają? Bo jak tylko troszke to powinny się rozbić jak je troszke ponosisz. Ale z Matyldy agentka. Takie fajne buty. Powiedz jej, że jak ona nie chce ich nosić to ja je od niej pożycze:-D
Agaam- troszke późno odpisuje ale myśle, że warto iść nawet później a nawet w poniedziałek jak ludzie zaczną zwracać zakupy. Co do tych toreb to nazywają się: Space- Saving Vacuum Bag. Powietrze wysysasz zwykłym odkurzaczem.
Natalka- udanego pobytu a Pl. Pewnie już tego nie przeczytasz:sorry2: Co z aktem urodzenia małej? Udało się załatwić?

Na razie

Czesc:-)
Ja ja kos dalam rade dzisiaj przezyc dzien bez drzemki:-D:-Dchociaz mialam kryzysy:-D
Ja tez obkupilam sie i cala rodzinke:dry::sorry2:

ROKSANNA-jeszcze raz dzieki za podwozke:tak::-)Twoj L chyba Ci pozazdroscil:-D

ANIA1812-ja mam troche zwrotow:tak:ale wiekszosc jest ok:tak:i jestem zadowlona:tak:

AGAAM-jak sie wybierasz autem do Kasi,to ja oczewiscie sie z Toba zabiore:tak::-Ddzieki:tak:Ja bede jechala tylko z Davidkiem i bede miala fotelik:tak:

NATALKA-Milego pobytu w Pl:happy:

Hej kochane.U mnie kiepsko choroba mnie rozkłada na maksa leki prawie nic nie pomagają:no:.Ale jakoś udało i mi się pojechac na parę minut Do Nexta tak koło10.30 ale nic ciekawego nie było:no:.pierwsze co ruszyłam na dział dziecięcy.Ale lipa liczyłam ze może uda mi się kupic coś dla Krystiana ale nic nie było zero jakiś spodni , kurtek czy butówa na to głównie się nastawiłam.sobie kupiłam tylko jedną bluzkę i mój też kupił sobie jedną koszulkę :tak:.Nie wiem dziewczyny czy zwróciłyście uwagę ale fatalnie w Nexcie metkują ciuchy i zostają dziury po metkach:wściekła/y:.No chyba że tylko ja mam takiego pecha:baffled:.
Doris8,Roksanna i Ania1812 fajnie ze udało wam się tyle kupic ciekawych rzeczy dajcie znac kiedy będziecie robic zwroty to może się na coś załapiemy:tak::-D.Ja chętnie kupię coś ciekawego r.12:tak::-D;-).
natalka i ampar3 przyjemnych wakacji i dużo słoneczka życzę:tak::-).
Nic uciekam smarkac:tak::-D.

KASIA8118-bo na te dzieciece rzeczy rzucily sie Pakistanki:-D:-Dbraly po pare wieszakow:-Dja bylam z samego rana a sie zalapalam tylko na dwie pary spodni ,z tego 1 pare znalazla mi Ania-ZA co jej bardzo dziekuje bo super leza na Kubie,a 2 musze oddac,bo wyglada w nich okropnie,jak w worku:dry::sorry2:
Kurtki tak samo ,szly jak cieple buleczki i buty tez.Dla Davidka juz mi sie butow nie udalo kupic:no:
Ale za to udalo mi sie kupic dla chlopakow pare bluz i dresy:tak:
A z tymi metkami to masz racje,ja tez sobie zrobilam dwie dziurki:crazy::wściekła/y:
Ja mam zwroty w rozmiarze 8 :)

Ostatnia edycja:
Czesc Witam z rana jako pierwsza:-D

U nas dzien zaczal sie wczesnie bo o 6;30:wściekła/y: no ale jakos zyjemy:-p
Zaraz jakies sniadanko trzeba skleic i na zakupki:tak:

Ania dzieki za nazwe tych toreb bede miala to na uwadze:tak:
Doris to dobrze ze bedziesz miala fotelik bo inaczej byloby ciezko;-) A jesli chodzi o zwroty to co masz ciekawego bo ja tez rozmiar 8preferuje:-D
Kasia ja tez wczoraj zastanawialam sie czy jechac ok 11 ale w koncu zrezygnowalam bo stwierdzilam ze juz nie bedzie za bardzo po co:tak: Ale tak jak Ania napisala moze wybiore sie jak beda zwroty oddawac:-p No i zdrowka kochana kuruj sie:tak:
Natalka Amapar udanego wypoczynku w Polsce i super pogody:tak:
Roksanna a ja myslalam ze te buty to dla Ciebie:zawstydzona/y: no to masz mala modelke i nie koniecznie z gustem mamusi:-D

Ok uciekam trzeba sie za sniadanko wziasc:tak: Milej niedzieli zycze Wam Drogie Kolezanki mimo tej wstretnej pogody za oknem:tak:

reklama
Witam z rana:-).
Za oknem lipa straszna ale liczę że sie jeszcze przejaśni i może uda się skoczyc na spacerek do parku.Dzisiaj obudziłam się bez głosy ale naszczęście juz odzyskałam:tak:.Czuje się trochę lepiej:tak:.Najważniejsze że juz nie mam gorączki bo ona chyba najbardziej dawała mi w kosc nie licząc wiecznego smarkania:sorry2:.
Doris78 r.8 to mogę sobie założyc na jedną nogę lub rękę jak wolisz:baffled::tak::-D.No to interesu nie zrobimy:no::-D.
Tak się zastanawiam dziewczyny czy w przyszłości czy nie lepiej jest kupowac ciuchy Nexta przez internet oczywiście w pierwszy dzień wyprzedaży :baffled::tak:.Niż stac pod sklepem o 5 rano:sorry2:.Co myślicie na ten temat:baffled:?
Agaam dzięki za życzenia;-).
A ja tez sobie kiedyś kupiłem już dawno temu te torby o ktorych piszecie i jeszcze nigdy nie użyłam :no:.Chyba czas je przetestowac:tak:.
Nic uciekam.Słonecznej niedzieli życzę nam wszystkim:tak::-).

Do góry