reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Witam z rana:-).
Widzę że ja znowu będę pierwsza :tak:.No nic jakoś to przeżyje:tak:.
U nas nic nowego :no:.Wczoraj wyruszyłam z chłopakami na spacer i jeszcze po drodze zachwycałam się to jest ciepło i przyjemnie a w drodze powrotnej złapał nas deszcz i to konkretny :crazy:.Oli suchutki bo na szczęście miałam dla niego folie ale ja i Krystian mokszy byliśmy jak diabli:wściekła/y:.Nie wspomnę że krótko przed wyjściem na spacer prostowałam włosy a wróciłam do domu z afro na głowie:wściekła/y:.No nic koniec narzekania :tak:.Dzisiaj pewnie opadów ciąg dalszy więc stwierdziłam że nie myje włosów bo po co:tak::-D.
mojadzidzia gratki dla Dusi :tak:;-).Zdziwiona wcale nie jestem że już chodzi bo widziałam ją u Ani jak świetnie sobie radziła:tak:.Co do spotkania to jesteś usprawiedliwiona:tak:;-).
Doris78 ja tak jak Ania i mojadzidzia B&M kupuje ręczniki papierowe i papier :tak:.oczywiście zdarzają się też inne produkty :tak:.a co do chemii to muszę sprawdzic ceny bo jeszcze nie porównywałam z innymi sklepami :tak:.
Roksanna jak tam kawka u Marioli?Brakowało Ci mnie na spotkaniu?
Graziulxxx strasznie jestem ciekawa jaki duży jest twój brzuszek:tak:.Koniecznie musisz byc u mnie na spotkaniu :tak:.A dużo już przybrałaś na wadze?
Marta84 cierpliwości jeszcze trochę i Majka opanuje sprawy nocnikowe :tak:.Oj początki bywają trudne coś o tym wiem:tak:.
Nic uciekam :happy2:.

reklama
Dzień dobrek!

Pogoda nie nastraja dziś zbyt optymistycznie:baffled: Mam tylko nadzieje, że jak dojedziemy do Polski to cały czas będzie tak ładnie jak teraz. No może odrobine chłodniej:sorry2:
Tak poza tym to u nas nic ciekawego.

Kasia8118- witaj w gronie. Ja też wczoraj wróciłam przemoczona do suchej nitki:angry: A dziś stwierdziłam, że nie prostuje włosów bo po co:dry:
Ampar- to jesteśmy wstępnie umówione:blink: Może i ja bym jeszcze przed wyjazdem zaciągnełą J do chińczyka. Mmmm:-p
mojadzidzia- dobrze, że napisaś o tych płytach bo już pomyślałam, że mam zaćmienie mózgu i to moje płyty ale zapomniałam, że je kupiłam:rofl2: Ja też przy pakowaniu wyrzuciłam mnóstwo rzeczy i oczywiście zastanawiałam się po co ja to trzymałam:baffled:Wszystkie rzeczy do nowego domku już zakupione?
Katarina- Ty się nie leń tylko pisz co u Ciebie i jak mam Ci przekazać te płyty. Będziesz u Kasi?
Doris- nie jesteś sama. Filip to też straszny bałaganiarz i jak mu nie powiem to sam nie posprząta. Mam nadzieje, że Adam będzie "porządniejszy";-)

Chyba zabiore się za prasowanie:confused2: Na razie

hejka babolki:tak:
ja ledwo zyje od wczoraj,taka slaba to dawno nie bylam,wczoraj po poludniu jak padlam to spalam 2 godziny z mlodym,obudzilam sie po 3 i szybko spagetti zapodalam,a dzisiaj to jak robilam sniadanie to prawie na kolanach,myslalam ze zwmdleje normalnie.musialam jeszcze odkurzyc i pranie wywiesic,bo wczoraj nic nie posprzatalam to sajgon w chacie.pawcio teraz zajal sie odkurzaczem wiec mam 10 min spokoju,ale na serio ledwo siedze,az boje sie na dwor wyjsc.
kasia8118-zaraz wlasnie sie pojde zwazyc bo juz sie z 2 tyg nie wazylam,:szok::szok::szok:65 waze!!!!o jezu,toz to masakra jest. 3 kg przybylo,z mlodym przed ciaza 58 wazylam i przytylam 18,wiec teraz pewnie ze 25 przytyje.....o jezuuuuu:-:)-:)-:)-(musze opanowac slodycze ,zamiast tego owoce wcinac.
ania1812-ja juz dawno w b&m nie bylam,musze a wyciagnac w weekend,bo samej mi sie nie chce,czasem zajrze do tego w centrum,ale najbardziej lubie tego blisko Ciebie.wspolczuje ci bardzo,ze tak zmoklas,ja wyszlam rano z pawciem to pozniej juz z glowy bylo ,bo wiedzialam ze bedzie lalo.
graziul-ja chcialabym zeby a poszedl,ale widzisz ja dostalam list w we wtorek i on nie moze tydzien wczesniej powieziec ze wolne potrzebuje,tylko troszke wczesniej,bo koles musialby kogos na jego miejsce wlozyc,bo jeden asfatu nie polozy.a pawcia biore,ale bedzie czekal przed gabinetem,bo nie wiem czy by go wpuscili,bo nie zawsze wpuszczaja.
doris78-to zes mnie pocieszyla ze twoj jeszcze nie sprzata po sobie,wiec mi zostalo jeszcze z 10 lat sprzatania po dzieciaczkach,bo po chlopie to cale zycie:-D:-D
marta84-powodzenia z nocniczkiem:tak:
mojadzidzia-to dusia dopiero tak na powaznie u Ani zaczela chodzic??a wygladalo jakby juz kroczyla kilka dni:-)
ide na dwor z moim ksieciuniem bo spac mu sie chce,a w wozku 5 sekund i kimie.

Czesc dziewczynki witam sie i ja:-)
Coz tu powiedziec o pogodzie hmm Polska to nie :rofl2:jest ale po wczorajszych deszczach a raczej ulewach chyba nie jest zle:-p Jak tylko niunka wstanie to trzeba sie przejsc na spacerek bo w domu mozna jajo zniesc:baffled:
Ja dalej nie moge do siebie dojsc wstyd sie przyznac ale jestem tak rozleniwiona ze szok:szok: :zawstydzona/y:nic mi sie nie chce a jesli juz naprawde trzeba sie za cos wziac to zastanawiam sie czy aby napewno jest to konieczne:-D No ale nic jeszcze moze jakis miesiac i dojde do normy z przed urlopu:-D:-D

Zaneta o rany Ty to sie masz z tym samopoczuciem:no: wspolczuje ogromnie. Ja na szczescie az tak zle nie przechodzilam ciazy ale za to jaka bedzie nastepna tego nikt nie wiem:sorry2::sorry2: a jesli chodzi o wage to nie przejmuj sie az tak bardzo kobiecie w ciazy wolno ja pamietam w ciazy przytylam jakies 12kg:-p
Kasia Ania wspolczuje ze tak zmoklyscie, dllatego ja wczoraj przesiedzialam caly dzien w domu chociaz korcilo mnie zeby wyjsc nawet na 10 min:tak: a u nas na Wyke to nawet grzmialo:szok:
Doris mowisz ze jeszcze Kubusia uczysz hmmm ciekawe jak to bedzie z moja chociaz po wczorajszej akcji mam cicha nadzieje ze nie bedzie zle:-p Mala jadla wczoraj banana i jak skonczyla to wziela skorke i poszla wyrzucic do kosza:szok::szok: bylam normalnie w szoku a jaka byla dumna z siebie hehe:-D
Marta milo ze sie do nas odezwalas:tak: powodzenia w nocnikowaniu i duzo cierpliwosci:tak:
Mojadzidzia nie dawno byly zawody w raczkowaniu naszych ksiezniczek, teraz trzeba zrobic konkurs w bieganiu:-D gratki dla Dusi:tak:

Dobra ide sie szykowac poki Vicky spi bo jak juz wstanie to moze byc ciezko:no:Teraz jak ona juz chodzi to normalnie nic nie moge na spokojnie zrobic:sorry2: A do tego w Polsce zostala tak rozpieszczona przez wszystkich ze musimy zaczac niunke przyzwyczajac do "normalnosci":-D Nawet moj sie zastanawial jak ja sobie teraz z nia poradze nawet przyszlo mu na mysl ze nie bede miala jak zrobic obiadu:-D...Faceci:-D:-D
Milego dnia kobietki:-)

Czesc:-)
My juz po zakupach,ale za obiad to mi sie nie chce brac:no:jakas gospodyni domowa by mi sie przydala:tak:

ANIA1812-ja wlasnie mialam wczoraj Ci napisac,Ty jeszcze za takim deszczem zatesknisz:-p;-):-D

ZANETA-ja w pierwszej ciazy przytylam 24kg,a w drugiej juz tylko 17 albo 18 ,wiec moze w tej mniej przytyjesz:tak:
Wspolczuje zlego samopoczucia,mama nadzieje ze niedlugo przejdzie :tak:

MOJADZIDZIA-w przeprowadzakach jest to dobre ,ze sie pozbywasz zbednych rzeczy:tak:

AGAAM-chyba Cie troszke zmartwie,bo moj Kuba tez jak mial ponad roczek sam wszystko zanosil do smieci,a teraz za kanape,jak mama nie widzi:angry::angry:

No i poszlam sobie na spacer :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry:Mam jednak nadzieje ze mimo wszystko zaraz przejdzie ten deszcz:wściekła/y: bo poki co Victoria jeszcze spi wiec jest nadzieja:-p

Doris to mnie teraaz pocieszylas:-D

Ahaa dziewczyny mialam sie Was pytac... Gdzie wywolujecie zdjecia? bo ja kiedys bylam w kirgate ale nie bylam zbytnio zachwycona jakoscia tych zdjec:no:
W Polsce wywolywalam jak bylismy na urlopie ale i tak nie zdarzylam wywolac wszystkich zostalo mi jeszcze jakies 200:rofl2:

Ostatnia edycja:
Witam i ja:-)
No i znow sie rozpadalo:-(Nas od wczoraj tak na zmiene bola glowy:crazy:
Dobrze ,ze wrocilam juz z mala od poloznej,zdazylam przed ulewa:-p:happy:
Wszystko u nas oki,krew pobrana do badania,wszystko jak narazie obgadane,scan w srode rano:happy:Za miesiac konsultacja w szpitalu z lekarzem:happy2:
Zakupy wczoraj udane ,mala obkupilismy,ale niegrzeczna byla okropnie,takze wykonczyla nas:wściekła/y:no nic kobitki potem dokoncze klikanie ,bo wlasnie szwagierka dzwoni:happy:

witam ponownie;-)moze teraz uda mi sie wiecej napisac
ZANETA-aha ,no rozumiem teraz:tak:ale Pawcia chyba bedziesz mogla zabrac do srodka,ja z mala chodze wszedzie do dentysty ,fryzjera do poloznej i jest oki,babki chetnie jej daja jakies kredki i cos do zabawy:tak:Tez nie zawsze mam ja z kim zostawic jak A nie moze.co do tycia ,to ja waze teraz 62 dzis mnie wazyla,to chyba przytylam z 1,5 kilo moze 2,nie wiem dokladnie;-)a z Nati niecale 14;-)Teraz mam maly apetyt,slodycze ograniczam zawsze ,przy pierwszej ciazy i teraz tez,a reszte jem wsz na co amm ochote:happy:
KASIA-no naszym zdaniem to mam taki juz jak z Nati w 4,5 mies mialam:tak:
ROKSANNA- u mnie butow na obcasie kilka par lezy i odpoczywa,nie mam gdzie ich tu zalozyc:-:)tak:
MOJADZIDZIA-gratulacje dal Nadusi:happy:i powodzenia w przeprowadzaniu:happy:
DORIS-no to prawda mam dokola duzo fajnych cenowo sklepow:tak:dlatego moj A juz ostatnio narzekal ,ze jak sie przeprowadzimy to bedzie lyso,bo tu wsz blisko mamy:tak:
NATALKA-co u WAs? jak Mala
U KAtariny wsz ok,ma tyl chwilowe klopoty z laptopem:tak:
Ja jak zwykle mam leniwca strawsznego:crazy::szok:a balagan :szok:bo rano nic nie zdazylam dzis zrobic:tak:obiadu tez zero:wściekła/y:musze sie wziasc do kupy i do roboty;-):tak:
Ogladalam na ipli reportaz o 14 latce w Pl ktora urodzila dziecko w szatni w szkole i potem zawinela je w szmate i sobie poszla:szok:Nikt nic nie wiedzial ze byla w ciazy ,ani rodzice a ni nauczyciele ,do ostatka cwiczyla na W-Fie:szok:Mi to sie nigdy wierzyc nie chce w takie historie :no:Jak moglabym nie zauwazyc ze moja corka jest wysoko w ciazy:szok::szok::baffled::baffled:

Ostatnia edycja:
Hejka dziewczynki
Ale mi się dziś słodkiego chce. Szok. Może to przez @, a raczej na pewno.
Graiul u mnie w podstawówce tak było kiedyś. Dziewczyna dzień przed ćwiczyła z nami na WF-ie a na drugi dzień mówią że ona urodziła i nikt o tym nie wiedział, nawet matka. Wieźli ją do szpitala na wyrostek:szok::szok:.
Kasia nie było mnie tam u Mariolki :-D:-D bo mój poszedł na piłkę, a z dzieckiem nie chciałam się tam tłuc.
Marta84 bo pisanie biznes planu to żmudna praca. Pisałam pracę dyplomową o znaczeniu biznes planu w podejmowaniu działalności gospodarczej. Co za Viki jeździliście. Ja mam w Polsce "bzyka", ale czy on mnie jeszcze powozi to ja nie wiem, wątpię.

To tyle. Lecę po batona.

reklama
Hej kobitki!
wpadlam tylko zeby sie przywitac z wami,nie pisalam wczesniej bo baterie mi siadly w klawiaturze i musialam naladowac :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zajeta jestem planowaniem przeprowadzki,w szafie mi sie przeluznilo,czesc do kosza a reszte wystawie na ebay'u,moze uda mi sie cos zarobic na kolejne laszki :-):-D jutro musze isc na miasto z mama bo sierota zapomniala wlasnego kodu pin i zblokowala sobie karte... :-D:-D

Do góry