reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Czesc mamuski!!
Dzisiaj z rana mialam strasznego stresa bo zadzwonilam do agencji z ktorej mamy miec mieszkanko i facet mi powiedzial ze jest problem bo landlord znalazl kogos na wlasna reke :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a my juz depozyt zaplacilismy ponad tydzien temu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: pojechalismy tam osobiscie i cale szczescie sytuacja zostala opanowana ale tego co sie nadenerwowalam to moje :no::no: Moja Dusia od soboty nie dostala mleczka z piersi... :-) kupilismy jej aptimel i bardzo chetnie pije,dzisiaj nawet sama przyniosla butelke zeby jej nalac :sorry2:
Ania1812 ja potwierdzam swoja obecnosc,przyjade razem z roksana,wiec pewnie bedziemy ok 12 ;-) czyli mam wziac ze soba drobne?? :-D:-D
doris78 gratulacje dla Kubuska,no to poszalejecie na zakupach :-D a czy ty tez szalalas na karuzelach? a Dawidek z toba byl czy w domu zostal?
tyniaiwiki milego wypoczynku,dobrej pogody raczej nie musze zyczyc ;-)
ampar3 trzeba bylo to spa zorganizowac po weselichu,a jak mama zareagowala na niespodzianke?
jstysiak skoro bedziesz u Ani to wezme dla ciebie pojemnik i deske :dry: odnosnie imprezki-o dziwo chlopcy lepiej sie zachowywali niz dziewczynki-dasz wiare? :-D:-D
sylwia.m nawet sie nie waz narzekac na pogode,tutaj takich upalow napewno nie bedziewiec korzystaj do bolu :tak:
zanetabd7 fajnie ze bedziesz jutro,na kiedy masz wyznaczone usg?? Dusi tez sie bardzo podobalo na farmie,poczatkowo troszke sie bala ale jak zobaczyla ze inne dzieci dotykaja owieczek to i ona chciala :sorry:
kasia8118 ja rowniez do Pl sie nie wybieram tylko nie wiem czy internet bede miala tak szybko :-(

reklama
hej :-)

u nas nic nowego byłam dzis w manchesterze po małej paszport :tak: małej juz wysypka schodzi chyba jutro nie bedzie sladu :-)

grazul dzieki :tak: ale to rózyczka była byłam drugi raz u lekarza i sie potwierdziło :tak:

ania mnie jutro nie bedzie bo mała jeszcze zaraza :-(

mojadzidzia dobrze ze sie wyjasnilo z tym mieszkaniem :tak: i gratki dla Dusi duza dziewczynka :tak:

doris no to mozesz byc dumna z Kubusia:tak: zdolny:tak:

dobra pozniej dokoncze odpisywanie bo mala sie obudzila:dry:

ja tylko na chwilke,poprosic te dziewczynki ktore pozyczyly ksiazki a przeczytaly juz o zwrot,ja mam jedna doris i wezme jutro.jak macie jakies ciekawe to wezcie dla mnie prosze:-)

Hej!

Doris- gratulacje dla Kuby. Zdolniacha z niego:tak:
Natalka- dobrze, że z małą już lepiej. Swoją drogą to ciekawe gdzie złapała to choróbsko. Większość dzieci jest na to szczepiona:confused: Adam będzie miał to szczepienie za tydzień:szok:
mojadzidzia-ale mieliście przejścia z mieszkaniem. Dobrze, że wszystko się wyjaśniło. Kiedy się przeprowadzacie? No i oczywiście garść drobniaków jak najbardziej wskazana:-D:-D:-D

Do zobaczenia jutro

ania pewnie na play grup sie zaraziła tam jest duzo dzieci które nie maja jeszcze 13 miesiecy i nie sa szczepione na rozyczke pewnie ktores przyniosło :-( a Ty tak nie pros o słonce tylko sie ciesz ostatnimi dniami tu ta angielska pogoda teraz to specjalnie dla Ciebie:-D

tynia udanego wypoczynku :tak:

sylwia biedny Marcelek :-( wyobrazam sobie jak sie wystraszyłas :szok::-(

dziewczyki ale teraz mam do myslenia ze nie usne chyba :wściekła/y: zauwazyłam ze mam tylko ten jeden akt urodzenia Claudii ten bez moich i D danych i teraz nie wiem czy go gdzies zgubiłam :zawstydzona/y: czy go nie zwracaja jak sie paszport wyrabia tylko jak ja teraz mała zarejstruje w pl ? :confused: na ten bez naszych danych na rade ? :confused::wściekła/y:

Hej;-)

Dziewczyny no słoneczko jest fajne ale póki co jesteśmy na śląsku gdzie nie ma co robić w taką pogodę i dzieciaki przez to strasznie się męczą i są nieznośne ale już dzisiaj w nocy jedziemy do gdańska a tam plażaaaaaaa:tak:
Po ugryzieniu nie ma już śladu, dobrze że udało mi się ten jad wyjąć:tak:

Natalka żeby wyrobić dokumenty w PL musisz mieć tą część z danymi rodziców, wiem bo właśnie się tym zajmujemy tutaj i dzisiaj odbieramy tłumaczenie.

Spadam bo Olivia ne daje mi popisać, właśnie wspina się na fotel ale od strony podłokietników:szok: i o dziwo daje radę:baffled:

dziewczyki ale teraz mam do myslenia ze nie usne chyba :wściekła/y: zauwazyłam ze mam tylko ten jeden akt urodzenia Claudii ten bez moich i D danych i teraz nie wiem czy go gdzies zgubiłam :zawstydzona/y: czy go nie zwracaja jak sie paszport wyrabia tylko jak ja teraz mała zarejstruje w pl ? :confused: na ten bez naszych danych na rade ? :confused::wściekła/y:

Natalka- potwierdze to co napisała Sylwia. Musisz mieć rozszerzony akt urodzenia. Faktycznie w konsulacie nie oddają tego aktu. A kiedy wyjeżdżacie? Bo myśle, że jak pójdziesz do urzędu to bez problemu powinni Ci szybko wydać nowy. Tym bardziej jak im powiesz o co chodzi. Jak ja potrzebowałam to babka wypisała mi go od razu tego samego dnia.

reklama
Witam:-).
Aniu1812 ja będę u Ciebie ale na krotko:tak:.Do Pl jedziemy na 2 tygodnie.
natalka zgadzam się z dziewczynami:tak:.
Nic uciekam się szykowac na spotkanie bo jak na razie to biegam jeszcze w pizamie :tak::zawstydzona/y:.

Do góry