reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

hej laseczki
u nas w pl sporo sie dzieje- upal jak cholera, nic mi sie nie chce.jestem wykonczona, bo ile mozna wytrzymac w 37' upale. nikola sie kapie w baseniku, z dziadkami wszedzie jezdzi takze spoko jest, musze sie wam pochwalic ze nikolka jest poddawana odpieluszkowaniu i super jej idzie, na noc tylko dostaje pieoluszke a tak w dzien w majteczkach chodzi. jestem mega szczesliwa ze w kocu jakos sie przekonala do kibelka. my wracamy juz w piatek i znowu sie bede modlic aby samolot szczesliwie dolecial bo wczesniej to myslalm ze w gacie narobie:zawstydzona/y:.
wiedze ze u was sie sporo dzieje, ale dojde do ladu z forum jak wroce bo tu u tesciow komp chodzi jak umierajacy. powiem wam jeszcze ze wracam do blondu i mam pasemeczka-szczerze nie zabardzo mi sie to widzi. ale przymykam na to oko. aaa i jeszcze m jedno moje dziecko wogole mnie sie nie slucha -WOGOLE takze jak wroce to bedziemy pracowac na pozytywnymi naszymi relacjami, bo jak narazie to za duzo sobie pozwala.

sto latek dla malych myszek:-) Olivka, Nadusia i Viki.-caluski od cioci Agnieszkiuk i Nikolci:-)

reklama
ja tylko na chwilke bo obiad musze robic:wściekła/y::wściekła/y:kurcze mlody zasnal mi w taxi,musialam go wytaszczyc i jeszcze 2 torby od Ani zakupow:-D:-Dale tak sie chwalilam ze sie dobrze czuje,ze po jezdzie taksowkarza wszystko co zjadlam wyladowalo w sedesie:-:)-(az mi jeszcze teraz niedobrze jest..tragicznie jechal ,jak taka fajtłapa:wściekła/y::wściekła/y:ale Aniu bardzo dziekuje za goscine,krecik tez:-)padl jak kawka,na siedzaco w taxi:-D:-Dide kapuste kiszona zjesc:-D:-D

Aniu1812 dzięki za gościnę:tak:;-).
I wam dziewczyny za miłe towarzystwo :tak:.
Tak sobie ostatnio myślałam ze wieki nie było u mnie spotkania więc jeśli są chętne na przyszły tydzień to zapraszam.
Piszcie kto chętny i jaki dzień wam pasuje:tak:.Jeżeli chodzi o godzine to ja będę mogła zrobic spotkanie o 11.30 bo wcześniej nie mogę ze wzgladu na przedszkole Krystiana:happy2:.
AgnieszkaUk
super ze mała przekonała się do kibelka.Zuch dziewczyna:tak:.
ampar3 a Ty gdzie szalałaś dzisiaj z mamą na zakupach :rofl2:?
Nic uciekam:-).

czesc kobietki:-)
Ja jakos malo sie udzielam bo bez weny jestem ostatnio;-)ciazowy brak weny mnie dopadl na maxa:tak::-D
ANIU-przykro mi bardzo ze nie dotarlam,ale dop dzis rano zagladnelam i dowiedzialm sie o spotkanku u Ciebie ,wiec nie daalbym rady sie wygramolic,bo dlugo mi to wsz teraz schodzi:-(a kiedy wyjezdzasz dokladnie??
ZANETA-o rety to dobrze ze w taxi nie "zygnelas":szok::szok:;-):-Da swoja droga to wspolczuje,ja jakos szczesliwie nie wymiotowalam tylko mnie okropnie mdlilo:-:)wściekła/y:zachcianki na kapustke masz?
KASIA-ja bede chetna do Ciebie ,tylko musze sprawdzic sobie bus:tak:adresik juz mam:tak:a jak tam Oli,ostro raczkuje??
MONIA-wlasnie jak tam wizyta u poloznej?
AGNIESZKA UK-ekstra ze Wam tak fajnie,przywiezcie pogode do nas tu,bo u nas leje:-( bravko dla malutkiej za kibelek:happy::happy2:
SYLWIA-biedny Marcel ,ale dobrze ze szybko zareagowalas z tym wysysaniem jadu:tak:wypoczywajcie milo:happy:
Ja w czwartek ide na badania i do midwife,a w przyszlym tyg na usg:tak:no i mam nadzieje ze okaze sie bez niespodzianek:tak:;-)tzn.bez podwojnych bobaskow :szok:bo cos mnie mocno wysadzilo:szok::szok::tak:
Zegnam sie na dzis babeczki,milych snow zycze,appapa

Ostatnia edycja:
Cześć!

Jeszcze raz baaardzo dziękuje Wam za odwiedziny i jeszcze bardziej za piękny prezent. Kofane jesteście:-):rolleyes:
Póki pamietam. Która z Was zostawiła u mnie płyty? Znalazłam kilka na grzejniku.

Kasia- ja chętnie wpadłabym na spotkanie u Ciebie ale mi pasuje tylko wtorek. W poniedziałek idę z Adamem na szczepienie a w środe najwyższy czas zacząć się pakować:baffled:
Graziul- wyjeżdzam w czwartek wieczorem (22.07). Też mam nadzieje, że uda nam się jeszcze zobaczyć. Jak nie u Kasi to wpadniesz na kawke i pomożesz mi się pakować;-):-D
Żaneta- bidulko. Trzeba było taksówkarzowi zwymiotować w aucie jak nie umie jeździć:baffled::-D
Agnieszkauk- gratki dla małej. Szybko załapała o co chodzi. Nie narzekaj na pogode. U nas pada i też tragedia. Prawde mówiąc nie wiem co gorsze:dry:

Pozdrawiam

Graziulxxx miło mi ze chcesz mnie odwiedzic:tak:.Co do Oliviera to jeszcze nie raczkuje ale i tak świetnie sobie radzi na podłodze i w moment dociera do Krystiana samochodów:tak::-D.I do kuchni tez go strasznie ciągnie:tak:.zawsze zajrzy i sprawdzi co tam gotuje :tak::-D.A co do brzuszka to mogę Ci powiedziec że u mnie w drugej ciąży też szybciej rósł i był większy niż w pierwszej więc się nie stresuje tym ze mogą byc blizniaki;-).
ania1812 jak dla mnie może byc wtorek:tak::-).
Idę luknąc do Olinka bo kręci dyma w łóżeczku:sorry2:.

Czesc dziewczynki witam w ponurej Anglii:wściekła/y:
Na wstepie w imieniu Vicky dziekuje wszystkim ciociom za zyczonka:-):-):tak:
Jejkuuuu ja chce do Polski tam jest taka cudowna pogoda a tuuuu:wściekła/y::wściekła/y:masakra jakas:wściekła/y:
Wrocilismy wczoraj wieczorem a dzis mielismy zabiegany dzien musielismy jechac na zakupy bo w lodowce totalne echoooo mimo tego ze przywiezlismy walowe to i tak nie bylo nic do jedzenia:-p

Aniu bardzo zaluje ze nie dotarlam do Ciebie ale dopiero teraz wlaczylam kompa i przeczytalam ze jest spotkanie:-:)-( Ale mam nadzieje ze uda nam sie na jakas kawke umowic?

Dziewczynki a reszcie odpisze jutro bo jestem juz padnieta po dzisiejszym dniu niby wrocilam z urlopu ale jestem zmeczona.
Po przeczytaniu wszystkich zaleglosci brakuje sil na reszte.
Do jutra dziewczynki milej nocki papa:tak:

Czesc wieczorkiem:-)

ANIA1812-ja tez dziekuje za goscine:tak:

KASIA8118-ja tez moge do Ciebie wpasc we wtorek:tak:Wiesz co ja teraz tez tak pomysllam ze wieki temu bylo spotkanie u mnie:szok:ale jak wroce to zrobie:tak:

AGAAM-a Ty juz z powrotem??:szok::szok::szok:Ja myslalam ze Ty wracasz jakos w nastepnym tygodniu:baffled:ale to szybko zlecialo:szok:az sie boje jak mi szybko zleci:crazy:
A pogode piekna teraz mamy:-D:-D:-D

AGNIESZKA uk-Gratki dla Nikolki:tak:pogoda akurat Ci sprzyja odnocnikowaniu:tak:A Ty kiedy wracasz??

Wiecie co jak dzisiaj bylam w tym B&M zauwazylam ze tam srodki czystosci sa bardzo tanie:szok:ja kupuje do prania taki plyn Persil i to w morissonie albo w tesco... kosztuje 5 f, a tam 3:szok:2 funty to duzo na jednej rzeczy,nie?Czemu ja tam wczesniej nie jezdzilam?:baffled::hmm:

Witam:-).
A co tu dzisiaj za straszna cisza:baffled:.Dalej pisac co tam macie dzisiaj w planach:tak:.
U mnie chwilowo błoga cisza R na siłowni,Krystian w przedszkolu a Oli śpi:tak:.
Ja standardowo jeszcze w pizamie,ale podlogi już umyte i dywany odkurzone wiec nie jest tak zle:tak:.Roboty jeszcze kupa,ale co tam jakoś dam rade :tak:.Jak nie dziś to jutro:tak::-D.
Doris78 ja się chętnie wproszę do Ciebie na kawkę jak wrocisz z Pl żeby zobaczyc jak Ci Accent wyremontował mieszkanie:tak:.
Agaam ja myślałam że ty wracasz w przyszłym tygodniu:tak::zawstydzona/y:.
Renuśka a co tam u Ciebie jak brzuszek?
Zaneta a jak Ty się dzisiaj czujesz?A ty tracisz na wadze przez te wymioty czy już przybierasz?
Nic uciekam bo niema z kim pisac:happy2:.

reklama
Helloł!!!

Faktycznie strasznie tu puściutko:szok: Co z Wami dziewczyny? Rozumiem jakby była ładna pogoda a tak:dry: Filipek poszedł dziś do szkoły. I bardzo się ciesze bo z nudów dom roznosił. Adasiek śpi a jak tylko wstanie to przejdziemy się do B&M (Doris dzięki za pomysł z workami:tak:)

Kasia8118- u Ciebie nie jest źle. Ja za to jeszcze nic nie zrobiłam:baffled: Ale tak mi się nie chce.
Doris- ja dosyć często bywam w B&M ale też nie zwróciłam uwagi na środki czystości. Za to zawsze tam kupuje ręczniki papierowe i papier toaletowy:zawstydzona/y::-D
Agaam- witaj w Anglii. Nie wiem czemu ale byłam przekonana, że wracacie pod koniec tego tygodnia:confused: Pewnie mieliście niezły szok termiczny:baffled: Na pewno uda nam się jeszcze spotkać. Jak nie u Kasi to też wpadniesz z Graziul i razem będziecie mnie pakowały;-);-);-) A ja będę Wam palcem pokazywała co gdzie:-D:-D:-D

Trzeba się zabrać za jakąś robote:baffled: Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Do góry