reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

hej laseczki
u nas w pl sporo sie dzieje- upal jak cholera, nic mi sie nie chce.jestem wykonczona, bo ile mozna wytrzymac w 37' upale. nikola sie kapie w baseniku, z dziadkami wszedzie jezdzi takze spoko jest, musze sie wam pochwalic ze nikolka jest poddawana odpieluszkowaniu i super jej idzie, na noc tylko dostaje pieoluszke a tak w dzien w majteczkach chodzi. jestem mega szczesliwa ze w kocu jakos sie przekonala do kibelka. my wracamy juz w piatek i znowu sie bede modlic aby samolot szczesliwie dolecial bo wczesniej to myslalm ze w gacie narobie:zawstydzona/y:.
wiedze ze u was sie sporo dzieje, ale dojde do ladu z forum jak wroce bo tu u tesciow komp chodzi jak umierajacy. powiem wam jeszcze ze wracam do blondu i mam pasemeczka-szczerze nie zabardzo mi sie to widzi. ale przymykam na to oko. aaa i jeszcze m jedno moje dziecko wogole mnie sie nie slucha -WOGOLE takze jak wroce to bedziemy pracowac na pozytywnymi naszymi relacjami, bo jak narazie to za duzo sobie pozwala.

sto latek dla malych myszek:-) Olivka, Nadusia i Viki.-caluski od cioci Agnieszkiuk i Nikolci:-)

reklama
ja tylko na chwilke bo obiad musze robic:wściekła/y::wściekła/y:kurcze mlody zasnal mi w taxi,musialam go wytaszczyc i jeszcze 2 torby od Ani zakupow:-D:-Dale tak sie chwalilam ze sie dobrze czuje,ze po jezdzie taksowkarza wszystko co zjadlam wyladowalo w sedesie:-:)-(az mi jeszcze teraz niedobrze jest..tragicznie jechal ,jak taka fajtłapa:wściekła/y::wściekła/y:ale Aniu bardzo dziekuje za goscine,krecik tez:-)padl jak kawka,na siedzaco w taxi:-D:-Dide kapuste kiszona zjesc:-D:-D

Aniu1812 dzięki za gościnę:tak:;-).
I wam dziewczyny za miłe towarzystwo :tak:.
Tak sobie ostatnio myślałam ze wieki nie było u mnie spotkania więc jeśli są chętne na przyszły tydzień to zapraszam.
Piszcie kto chętny i jaki dzień wam pasuje:tak:.Jeżeli chodzi o godzine to ja będę mogła zrobic spotkanie o 11.30 bo wcześniej nie mogę ze wzgladu na przedszkole Krystiana:happy2:.
AgnieszkaUk
super ze mała przekonała się do kibelka.Zuch dziewczyna:tak:.
ampar3 a Ty gdzie szalałaś dzisiaj z mamą na zakupach :rofl2:?
Nic uciekam:-).

czesc kobietki:-)
Ja jakos malo sie udzielam bo bez weny jestem ostatnio;-)ciazowy brak weny mnie dopadl na maxa:tak::-D
ANIU-przykro mi bardzo ze nie dotarlam,ale dop dzis rano zagladnelam i dowiedzialm sie o spotkanku u Ciebie ,wiec nie daalbym rady sie wygramolic,bo dlugo mi to wsz teraz schodzi:-(a kiedy wyjezdzasz dokladnie??
ZANETA-o rety to dobrze ze w taxi nie "zygnelas":szok::szok:;-):-Da swoja droga to wspolczuje,ja jakos szczesliwie nie wymiotowalam tylko mnie okropnie mdlilo:-:)wściekła/y:zachcianki na kapustke masz?
KASIA-ja bede chetna do Ciebie ,tylko musze sprawdzic sobie bus:tak:adresik juz mam:tak:a jak tam Oli,ostro raczkuje??
MONIA-wlasnie jak tam wizyta u poloznej?
AGNIESZKA UK-ekstra ze Wam tak fajnie,przywiezcie pogode do nas tu,bo u nas leje:-( bravko dla malutkiej za kibelek:happy::happy2:
SYLWIA-biedny Marcel ,ale dobrze ze szybko zareagowalas z tym wysysaniem jadu:tak:wypoczywajcie milo:happy:
Ja w czwartek ide na badania i do midwife,a w przyszlym tyg na usg:tak:no i mam nadzieje ze okaze sie bez niespodzianek:tak:;-)tzn.bez podwojnych bobaskow :szok:bo cos mnie mocno wysadzilo:szok::szok::tak:
Zegnam sie na dzis babeczki,milych snow zycze,appapa

Ostatnia edycja:
Cześć!

Jeszcze raz baaardzo dziękuje Wam za odwiedziny i jeszcze bardziej za piękny prezent. Kofane jesteście:-):rolleyes:
Póki pamietam. Która z Was zostawiła u mnie płyty? Znalazłam kilka na grzejniku.

Kasia- ja chętnie wpadłabym na spotkanie u Ciebie ale mi pasuje tylko wtorek. W poniedziałek idę z Adamem na szczepienie a w środe najwyższy czas zacząć się pakować:baffled:
Graziul- wyjeżdzam w czwartek wieczorem (22.07). Też mam nadzieje, że uda nam się jeszcze zobaczyć. Jak nie u Kasi to wpadniesz na kawke i pomożesz mi się pakować;-):-D
Żaneta- bidulko. Trzeba było taksówkarzowi zwymiotować w aucie jak nie umie jeździć:baffled::-D
Agnieszkauk- gratki dla małej. Szybko załapała o co chodzi. Nie narzekaj na pogode. U nas pada i też tragedia. Prawde mówiąc nie wiem co gorsze:dry:

Pozdrawiam

Graziulxxx miło mi ze chcesz mnie odwiedzic:tak:.Co do Oliviera to jeszcze nie raczkuje ale i tak świetnie sobie radzi na podłodze i w moment dociera do Krystiana samochodów:tak::-D.I do kuchni tez go strasznie ciągnie:tak:.zawsze zajrzy i sprawdzi co tam gotuje :tak::-D.A co do brzuszka to mogę Ci powiedziec że u mnie w drugej ciąży też szybciej rósł i był większy niż w pierwszej więc się nie stresuje tym ze mogą byc blizniaki;-).
ania1812 jak dla mnie może byc wtorek:tak::-).
Idę luknąc do Olinka bo kręci dyma w łóżeczku:sorry2:.

Czesc dziewczynki witam w ponurej Anglii:wściekła/y:
Na wstepie w imieniu Vicky dziekuje wszystkim ciociom za zyczonka:-):-):tak:
Jejkuuuu ja chce do Polski tam jest taka cudowna pogoda a tuuuu:wściekła/y::wściekła/y:masakra jakas:wściekła/y:
Wrocilismy wczoraj wieczorem a dzis mielismy zabiegany dzien musielismy jechac na zakupy bo w lodowce totalne echoooo mimo tego ze przywiezlismy walowe to i tak nie bylo nic do jedzenia:-p

Aniu bardzo zaluje ze nie dotarlam do Ciebie ale dopiero teraz wlaczylam kompa i przeczytalam ze jest spotkanie:-:)-( Ale mam nadzieje ze uda nam sie na jakas kawke umowic?

Dziewczynki a reszcie odpisze jutro bo jestem juz padnieta po dzisiejszym dniu niby wrocilam z urlopu ale jestem zmeczona.
Po przeczytaniu wszystkich zaleglosci brakuje sil na reszte.
Do jutra dziewczynki milej nocki papa:tak:

Czesc wieczorkiem:-)

ANIA1812-ja tez dziekuje za goscine:tak:

KASIA8118-ja tez moge do Ciebie wpasc we wtorek:tak:Wiesz co ja teraz tez tak pomysllam ze wieki temu bylo spotkanie u mnie:szok:ale jak wroce to zrobie:tak:

AGAAM-a Ty juz z powrotem??:szok::szok::szok:Ja myslalam ze Ty wracasz jakos w nastepnym tygodniu:baffled:ale to szybko zlecialo:szok:az sie boje jak mi szybko zleci:crazy:
A pogode piekna teraz mamy:-D:-D:-D

AGNIESZKA uk-Gratki dla Nikolki:tak:pogoda akurat Ci sprzyja odnocnikowaniu:tak:A Ty kiedy wracasz??

Wiecie co jak dzisiaj bylam w tym B&M zauwazylam ze tam srodki czystosci sa bardzo tanie:szok:ja kupuje do prania taki plyn Persil i to w morissonie albo w tesco... kosztuje 5 f, a tam 3:szok:2 funty to duzo na jednej rzeczy,nie?Czemu ja tam wczesniej nie jezdzilam?:baffled::hmm:

Witam:-).
A co tu dzisiaj za straszna cisza:baffled:.Dalej pisac co tam macie dzisiaj w planach:tak:.
U mnie chwilowo błoga cisza R na siłowni,Krystian w przedszkolu a Oli śpi:tak:.
Ja standardowo jeszcze w pizamie,ale podlogi już umyte i dywany odkurzone wiec nie jest tak zle:tak:.Roboty jeszcze kupa,ale co tam jakoś dam rade :tak:.Jak nie dziś to jutro:tak::-D.
Doris78 ja się chętnie wproszę do Ciebie na kawkę jak wrocisz z Pl żeby zobaczyc jak Ci Accent wyremontował mieszkanie:tak:.
Agaam ja myślałam że ty wracasz w przyszłym tygodniu:tak::zawstydzona/y:.
Renuśka a co tam u Ciebie jak brzuszek?
Zaneta a jak Ty się dzisiaj czujesz?A ty tracisz na wadze przez te wymioty czy już przybierasz?
Nic uciekam bo niema z kim pisac:happy2:.

reklama
Helloł!!!

Faktycznie strasznie tu puściutko:szok: Co z Wami dziewczyny? Rozumiem jakby była ładna pogoda a tak:dry: Filipek poszedł dziś do szkoły. I bardzo się ciesze bo z nudów dom roznosił. Adasiek śpi a jak tylko wstanie to przejdziemy się do B&M (Doris dzięki za pomysł z workami:tak:)

Kasia8118- u Ciebie nie jest źle. Ja za to jeszcze nic nie zrobiłam:baffled: Ale tak mi się nie chce.
Doris- ja dosyć często bywam w B&M ale też nie zwróciłam uwagi na środki czystości. Za to zawsze tam kupuje ręczniki papierowe i papier toaletowy:zawstydzona/y::-D
Agaam- witaj w Anglii. Nie wiem czemu ale byłam przekonana, że wracacie pod koniec tego tygodnia:confused: Pewnie mieliście niezły szok termiczny:baffled: Na pewno uda nam się jeszcze spotkać. Jak nie u Kasi to też wpadniesz z Graziul i razem będziecie mnie pakowały;-);-);-) A ja będę Wam palcem pokazywała co gdzie:-D:-D:-D

Trzeba się zabrać za jakąś robote:baffled: Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Do góry