reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

czesc ja chatke dzis ogarnelam ale za to nie gotowalam bo juz 3 dzien mam golabki bo P zrobil w niedziele a jutro planuje zrobic pomysl na kieszonki z kurczaka :tak::tak::tak:
natalka gratki dla Claudii za pierwszego kroczka
ania ja to jeszcze nie gratulowalam zabka Adasia wiec robie to teraz:tak::tak::tak::tak::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
my jutro idziemy do szkoly ciekawe jak bedzie a to chyba bardziej przezywam niz Wiki :-D:-D:-D:-D:-D:-D
jstysiak gratki dla Amelki zuch dziewczyna:tak::tak::tak::tak::tak:
my nadal czekamy na wiki sukienke miala przyjsc ale jej jeszcze nie ma mam nadzieje ze bedzie jutro bo specjalnie ja kupilismy zeby miala na chrzciny w polsce Dawidka
oki nie moge usiedziec dzisiaj w jednym miejscu zaraz sie za cos wezme chyba za mycie podlogi i sprzatanie lazienki do uslyszonka kobietki:tak::tak::tak::tak:

reklama
My już na nogach od baaardzo wczesnego ranka. Moja się wczoraj zdrzemnęła w dzień i wstała przed 5, a jak Łukasz wstawał do pracy to już na dobre, ale włączyłam jej bajki a sama oko trenowałam.
Pogoda za oknem jakaś bura, mam nadzieję że się chociaż troszkę wypogodzi, wczoraj się udało.
A teraz zmykam, zaraz się szykujemy do przedszkola. Jezu jak dobrze że chodzi na rano. Potem mam tyle dnia. Gdyby chodziła na południe to byśmy się z rana leniły, pól dnia by poszło....

:-Dhejka:-):-):-)
ja jakos wczoraj nie mialam czasu,caly dzien bylam w miescie z mama,a dzisiaj jade do fryzjera:-):-)i mam ochote na jakaz zmiane,tylko nie wiem na jaka.zawsze marzyl mi sie taki rudy,prawdziwy rudzielec na glowie:tak::tak:
doris-ja czytalam o tych cięciach i dobrze ze zaszlam teraz to sie jeszcze zalapiemy na te 500,nie to ze jakas materialistka jestem,ale to kupa kaski jest.a sylwia jak tam??ona sama pojechala z dzieciaczkami??:szok::szok:ja ze swoim jakbym jezdzila to nie wiem czy do miasta bym dojechala bo jemu to trzeba non stop cos do buzi pakowac zeby nie ryczal:-D
ania-no ja jakos sie jeszcze trzymam,ale juz tesknie a mama jeszcze nie wyjechala,i jak se pomysle ze znow mnie czeka gotowanie to szlak mnie trafia:wściekła/y::wściekła/y:no i duzo mi pomaga z malym ,ale na szczescie od dwoch dni sie dobrze czuje,moze juz minelo najgorsze.aha i gratulacje takich zdolnych synow:-)pawcio nauczyl sie da,da(daj,daj)ci(piłka:szok:)i mama,tata juz gada dlugo,a tak to jeszcze jakies pojedyncze slowa.a ty dostalas te 190 funtow??bo ja nie i teraz myslalam ze dostane,ale nie wiem od kiedy to zabieraja,wiesz cos na ten temat??
graziul-zyjesz???:-):-)czy nie masz sily :-:)-(??
roksanna1-wspolczuje pobudki,ja tez mialam ciezka noc,bo budzil sie mlody z 10 razy:szok:
natalka-gratki dla claudii:-)
tyniai wiki-oby doszla kiecuszka jak najszybciej,ja nie cierpie jak mam na cos czekacmtym bardziej na jakis list,albo paczke.:wściekła/y:
dobra,ide jakies sniadanko zrobic a pozniej pomysle o kolorze,moze jakis braz???:dry::dry:

czesc kobietki co tak slychac u nas jak zwykle pobudka o 8mej wiki troszke dluzej bo wczoraj poszla spac o 22giej myslalam ze ja zastrzele dzis strzasznie wieje przynajmniej u nas i kropilo troszke
roksanna ja wiki bede prowadzala na poludnie bo ona lubi sobie pospac tak jak ja i zanim sie zbierze to troszke mija a zawsze rano jeszcze rysuje dobrze oczu nie otozy a ona juz przy biurku
dobra kobietki ide zrobic sniadanie Gwiazdeczce

hej:-)

u nas pobutka o 6 ale to nie wazne bo mojej ksiezniczce cos jest:-( jakos godz temu zrobilo jej sie pełno krosteczek na cąłym brzuszku pleckach i dupce :-( jak wstała tego nie miała jak ja przebierałam dopiero pozniej patrze a tu wszystko w krostkach:szok: zadz do gp ale dopiero nas zapisała na 16;40 :wściekła/y: a ja zwariuje do tego czasu bo nie mam pojecia od czego to nic nie jadła innego zeby od jedzenia :-(

zaneta a gdzie idziesz do fryzjera ? zrob rudy jestem ciekawa jak bedziesz wygladała:tak:

dobra lece Claudia własnie spi to ja na fajeczke pojde bo sie denerwuje :-(

a co tu tak cichutko:szok:

ale jestem wkurzona :wściekła/y: bylismy z D w gp i co paracetomol mamy dawac no szlak by ich trafil:wściekła/y: Claudia cała juz wysypana nawet na stupkach raczkach no wszedzie :wściekła/y: zmierzyla jej tylko temperature zobaczyla do uszek posluchala serduszka i mowi ze wszystko ok ale mogla by jakos masc dac albo cos a nie paracetamol:wściekła/y: ale zła jestem juz dosc tej angli coraz bardziej mam:wściekła/y: jak za dwa dni nie przejdzie mamy przyjsc znowu ale mam nadzieje ze zejdzie jej biedulka moja:-(

Natalka Az tak bardzo Cie denerwuje ta wysypka:sorry2:Jak tak to przejdz sie z mała do bootsa maja bardzo fajny personel moze coś doradza;-)Ja tak miałam z alku.Mio akurat poradzono Oliatum do kąpieli i pomogło:tak:

reklama
jstysiak mi i mojej mamie wyglada to na rozyczke dlatego sie tak martwie:-( claudie widze ze tez to denerwuje bo chodzi i jeczy wiec moze ja swedzi a jak jej mierzylam temperature w domu to miala 38 :dry: oilatum uzywam caly czas:tak:

Do góry