reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Hejka
U nas szybko minol dzonek.Alku zadowolona ,przyszła nad ranem z wielkim kangurem i mama chodz,a ja jej na to Myszko daj mamusi troszke pospać a ona na to ok!Wow sama nie wiem czemu tak dlugo zwlekalm:baffled:.
Sylwia szybkiej i bezpiecznej drogi:-)
Kasia ja tez obstawiam na ząbki:tak:
Ania Dzieki za gratki dla alku.Ale chyba raczej nalezą sie starym;-)ze wkońcu dojzeli do decyzji -czas odciac pepowine:-D
Ampar Tobie równiez zycze relaksującego wypoczynku;-)Napewno nie znajdziesz miejsca na dodatkowy bagaz:-p
Monia ja jeszce nie na etapie szkolnych art.ale pamietam taki sklep z art.biurowymi koło tesko na foster:sorry2:ale nie mam pojęcie jak sie tam kupuje:baffled:
Do miłego

reklama
Ja tak tylko na chwileczke.

Sylwia- życzę spokojnej i bezpiecznej podróży, oby dzieciaczki były grzeczne a Ty nie szalej za bardzo na niemieckiej autostradzie;-)i oczywiście pięknej pogody oraz udanego wypoczynku w Polsce.
Uściski dla Was:-)

hej:-)

Claudia zrobiła niespodzanke i pospała do 8;30:szok:
no i dzis jak sobie stała zrobiła jednego kroczka i na tym narazie sie skonczyło :-D

ania zapomiałam pogratulowac Adasiowi :zawstydzona/y: ale musi to fajnie wygladac jak to mówi :-D sama pewnie bym płakała ze smiechu bo On wogole taki słodki jest ;-)

kasia8118 i jak nocka ?? lepej z Olim?:confused:

doris nie złe sa te wasze chłopaki :sorry2: ale juz kedys cos mówiłyscie ze oni bardzo lubia bawic sie woda w łazience :-D:sorry2:

sylwia Ty juz pewnie w drodze :tak:

Czesc:-)
Ale nudy u mnie:sorry2::dry:nie mam do kogo geby otworzyc:-D
Bylam dzisiaj w Bradford po mieso i do Kirgate weszlam poogladac sloniki i koraliki:-D:-p
David nawet grzecznie sie zachowywal:tak:
A teraz dalam jemu babeczke do jedzenia ,ale On nie je,tylko bawi sie koparka i ta babeczka:szok::szok:cala jest rozkruszona:dry::sorry2:

NATALka-to niedlugo Ci pojdzie Claudia:tak:Sylwii Olovka to juz sama pol pokoju pojdzie,a jeszcze tydzien temu nawet nie stala sama na nogach:tak:
Oj taki chloapki uwielbiaja wode,szczegolnie moj David,ja jak cos robie w kuchni to On zawsze ze mna jest i w zlewie naczynia myje:shocked2:alebo przyniesie sobie jakies zabawki i tam je moczy i moczy:-D

ROKSANNA-ja nie mam tej ksiazki:no:

KASIA8118-moj idzie do szkoly,ale za to konczy szkole dni wczesniej i dwa dni pozniej idzie w wrzesniu,a to dlatego ze u nich w szkole jest remont:tak:

GRAZIUL-a co tam u Ciebie?jak sie czujesz?

ZANETA-A Ty?mama zaraz Ci ucieka.....:-(pewnie Ci szkoda,co?

Czytalyscie na bradford24 o tych cieciach budzetowych,co dziewczyny ostatnio mowily?nie bedzie tak zle,mi nic nie utna:no:
Ale jak bylabym znowu w ciazy to juz tych 500f nie dostane:no:

Cześć babeczki!

Ale nudy. Adam śpi, obiad właśnie się gotuje, w TV nic nie ma:dry:
Dziękuje za wszystkie gratulacje:tak: No musze przyznać, żę mamy mnóstwo pociechy z naszych chłopaków. Wczoraj dostałam świadectwo Filipa. W ubiegłym roku to była tylko opinia a teraz są też i oceny:szok: Ze wszystkich przedmiotów ma bardzo dobry albo dobry:-):-):-) Duma mnie rozpiera:-)

Doris- niezłe rozrabiaki z chłopaków:szok: A z sufitu się nie lało? Też czytałam ten artykuł. Jeszcze zabierają ciężarnym 190 funtów na zdrowie w ciąży. A angielskim nierobom nic nie zabierają kasy:wściekła/y:
Natalka- ale Ci dobrze. Kiedy mój Adaś pośpi chociaż do 8:confused: No i gratuluje pierwszego kroczka. Niedługo Claudia będzie śmigała jak szalona. Może jak pojedziecie do Pl bo tamtejsze powietrze dobrze wpływa na dzieciaczki;-)

Ooo Adacho wstał. Lece już. Pa

a my juz po spacerku byłysmy na placu zabaw teraz obiad zaraz tatus wstanie i zaraz caly dzien zleci:-D

ania gartki dla Filipa za swiadectwo:tak: w polsce pewnie najlepszy z angielskiego bedzie:-)

reklama
Cześć
U mnie dziś śpiąco i raczej mdło:-(. I to dosłownie. Coś chyba jest w przedszkolu i Matylda co chwila przynosi. Spałyśmy po południu obydwie. Ciekawe o której pójdzie mi spać wieczorem.
Ania gratulację dla synków, a jest czego. Zacznę od zęba, potem gadanie, a skończę na dobrych ocenach. ;-):tak:
Doris to jak siostry teraz nie ma to się wynudzisz. Jak będziesz u rodziców i będziesz chciała wyjść na plac zabaw to dryń do mnie, chętnie wyjdę. Czy Ty planujesz trzecie dziecko?:confused::confused:
Natalka bo te dni tak lecą jeden za drugim.:baffled: Zanim się człowiek zorientuje idzie na emeryturę :-D:-D Dla Ciebie też gratulacje tzn dla Claudii pierwszego kroczka.

Do góry