reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Cześć!

Adam miał dziś problem z zasnięciem. Walczył prawie godzinę ale na szczęście już śpi.
Wczoraj wyszła mu w końcu górna jedynka:-) czyli jednak miałam racje z jego marudzeniem:sorry2:

Sylwia- będzie dobrze. Oby tylko dzieciaczki grzecznie się sprawowały. Fajnie, że gril się udał. Wczoraj jak tak wiało to zastanawiałam się jak tam Olivkowe przyjęcie
jstysiak- gratulacje dla Amelki. Teraz to już duża dziewczynka:tak:
Kasia8118- życze cierpliwości. Faktycznie może spróbuj z Dentinoxem. Jak Oliemu ulży to chociaż będziesz wiedziała o co chodzi
Graziul- zazwyczaj nie mam problemów ze spaniem. Akurat tej nocy, chyba z wrażenia po spotkaniu, nie mogłam spać;-)
Katarina, Doris- bardzo się cieszę, że macie ochotę mnie odwiedzić:tak:
Ampar- i jak mama doleciała?

Zmykam już. Trzeba przygotowac jakiś obiadek. Pozdrawiam

reklama
Hej laski.U mnie lipa Oli w nocy ostro dał w kosc i lipa ze spania.Druga sprawa to jestem dzisiaj zła bo jestem uziemiona nawet Krystian nie był w przedszkolu bo czekam na kuriera żeby zabrał paczkę :wściekła/y:.
ania1812 i sylwia.m tak używam tej maści ale cudów chyba nie zdziałała:no:.Sama nie wiem czy to na zęby:baffled:.Ale trochę to dziwne że od kilku dni taki marudny i płaczliwy czyżby taka nagła zmiana bez powodu:confused:.
Nic mi się nie chce chodze po domu wściekła jak osa nawet jeszcze Krystiana nie zmobilizowałam żeby się ubrał i biega cały czas biega w pizamie:zawstydzona/y::zawstydzona/y:.
a do ktorej balowałyście w sobotę?
sylwia.m mi się wydaje ze wczoraj pogoda wcale nie była taka zła ale faktem jest że wiało i to ostro:tak:.
My wczoraj byliśmy puszczac latawca i prawie nam Krystiana porwało :tak::szok:.
Żaneta oszczędzaj się kochana i leniu**** ile się da bo jak mamuśka wyjedzie to będzie Ci pewnie momentami ciężko:tak:.
katarina a twoj men gdzie pracuje jeśli można zapytac:sorry2:?Bo tak mnie zainteresowała sprawa pikniku i tego ze on tam musiał jechac:sorry2:.Sorki ze jestem taka ciekawska:zawstydzona/y::zawstydzona/y:.
Nic idę zając się obiadem:tak:.

Cześć dziewczynki.

U mnie wszystko ok. Spędziliśmy wesoły weekend ze znajomymi, którzy przyjechali do nas z Londynu.

Margi - gratuluję córeczki.

Kasia - oby małemu szybko przeszło.

Jstysiak - gratulacje dla malutkiej:)

Ania - gratulacje z powodu ząbka.

Mam pytanie. Czy tu w Bradford jest jakiś sklep/ hurtownia papiernicza z artykułami takimi jak zeszyty szkolne, kredki itd?

Teraz zmykam wziąć się za obiad.

Pozdrawiam papa

Witam ponownie.Ale tu cisza straszna:-(.Właśnie wysłałam moją trójcę na spacer :tak:.Ale fajnie tak sobie posiedziec w ciszy:tak:.
Czy wasze dzieciaczki maja jakiś dzień wolnego w tym tygodniu od przedszkola lub szkoły?Bo mój Krystian ma wolny piątek:tak:.
roksanna chyba masz do mnie słabosc że tak Ci się śnie po nocach:tak::-D;-).
monia22310 nic mi nie wiadomo o hurtowni :no:.
jstysiak no to teraz masz czas i warunki na spokojne bara bara :tak:;-).
pidi a co tam u ciebie???

Faktycznie straszne tu dziś pustki. Co z Wami dziewczynki?
Kasia- Filip ma wolne 2 dni w przyszłym tygodniu a to dlatego, że szkoła się rozbudowuje i będą przenosic jego klasę do innej sali. W sobote balowałyśmy do 10:cool2:
Monia- niestety nic mi nie wiadomo o takim sklepie.
Sylwia- i jak zwarta i gotowa?

U mnie też w końcu cisza. Adam nie spał dziś popołudniu i był już okropnie stęczący. Zapomniałam się Wam pochwalić, że od wczoraj mówi "co to jest?". Ale tak śmiesznie, że z J zrywamy boki:-D

Na razie

hej:-)

nie miałam czasu na pisanie podczytałam was troche wczoraj ale byłam po pracy i nie miałam siły na nic wiecej :zawstydzona/y: a dzis wyciagnełam D na zakupy całkim udane 3 godz łaził z nami a teraz do pracy poszedł biedak :-p

Margi gratuluje :-)

sylwia miłej podrózy :tak: i udanego urlopu:-)

ide naczynia pomyc i sie wykaac pozniej zerkne;-)

My już spakowani, tzn jeszcze jakieś pierdółki zostały ale to już jutro przed wyjazdem. O dziwo załadowaliśmy się do auta bez problemu a mamy dwa rowerki w bagażniku:szok: Przynajmniej ten problem z głowy teraz ciekawe czy mi się uda zasnąć:baffled:

Ania1812 no na pewno musi być to bardzo komiczne jak Adaś gada, on to wogóle ma coś wyjątkowego w sobie że jak tylko się na niego spojrzy to od razu uśmiech pojawia się na twarzy:tak: Szkoda, że jedziecie....no ale trzymam za słowo i liczę że nas odwiedzisz;-)

Monia ja też nie wiem:no:

Kasia8118 skoro Olivier wcześniej był grzeczny i nie miałczący to na bank teraz ząbki mu dokuczają. Ja na Twoim miejscu podawałabym paracetamol jakby był bardzo nie do zniesienia.

Dobra kobiałki........nie wiem czy będę jeszcze zaglądać na BB (pewnie tak przy porannej kawce;-):-p) więc pożegnam się z Wami już teraz. Pięknej pogody Wam życzę, ciężarnym dobrego samopoczucia.
Ja w miarę możliwości będę zaglądać na forum ale pewnie nie za często bo tam gdzie będziemy mieszkać jest dłuuuuga kolejka do kompa:-D
No to paaaaaaaaaaaaa:-)

Czesc:-)

SYLWIA-no to macie bardzo pojemny bagaznik:-):tak:ze ta cala sterta weszla i rowerki bez problemu:tak:
A Ty sobie golnij cos na lepszy sen:-p;-)

ANIA1812-napewno Adasko fajnie wyglada jak to mowi:tak:

MONIA -ja tez nie wiem gdzie jest jakas taka hurtownia:no:ale tak jak ASINKA napisal w tym rangu jest bardzo duzy wybor w art papierniczych:tak:

KASIA 8118-buziaki dla slodziaka Oliviera:-)

ASINKA Z -a Ty jedziesz do Flamingo?

MARGHI-i jak Kaja?grzeczna jest?

Jejku wiecie co Nam w niedziele chlopaki czyt.David z Marcelem zrobili u Sylwii.Zalali jej lazienke:shocked2::shocked2:i to tak niezle:dry:a jaka zabawe mieli:baffled::baffled:a Sylwia w lazience ma wykladzine dywanowa,jak sie chodzilo po niej to az sie woda podnosila:wściekła/y:na szczescie byl u Sylwii odkurzacz pioracy i ta wode wessalysmy :shocked2:co za zboje dwa:wściekła/y:

reklama
Doris bo mazdy mają taki bagażnik pojemny :-p;-). A coś osttnio Sylwia w sobotę mówiła że nie ma kiedy wykładzin uprać :laugh2::laugh2::laugh2:. No to miała okazję wyciągnąć chociaż odkurzacz :-p
Sylwia szerokiej drogi. Ja się miałam już wczoraj pytać a Ty sama z dwójką dzieci jedziesz czy mąż z Tobą a potem wraca samolotem:baffled::confused:
Kasia8118 no, Ty mi się śnisz już któryś raz z kolei :-D:-D
Monia tu chyba z hurtownią to będzie ciężko. Jedynie co to poszukać po sklepach tańszych.

A tak to u mnie dziś nudy straszne raczej. Przedszkole zaliczone, plac zabaw zaliczony, dwie kawy i obiad. A teraz piwko, tym razem 5% ;-):tak:
Ach mam pytanie czy o kogoś nie zawieruszyła się moja książka Paulo Coelho "Brida" U kogoś utknęła ale nie wiem u kogo.:confused::confused::confused::confused::confused:

Do góry