reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Pidi właśnie dopiero teraz do mnie dotarło co napisałaś. Ale tak ogólnie jest Ci ciężko się wdrożyć czy tylko dziś. Serio chcesz sobie nas darować.

reklama
mojadzidzia i żanedb7 wypożyczenie odkurzacza kosztuje 15f za 24h:tak:.A preparaty to różnie w zależności od rodzaju i przede wszystkim pojemności :tak:.Ja wydałam 35f i jestem zadowolona:tak:.
Pidi nie rezygnuj :no::-(.

Hej:-)

U mnie dzisiaj rodzice byli no i Dorota oczywiście więc cały dzień na ogródku spędziliśmy:tak: Z rana pojechałyśmy na takie pole nazbierać truskawek prosto z krzaczka, ale były pyszne:tak: Nazbieraliśmy prawie 8 kilo:szok: Mamcia zrobiła knedle więc mam już obiadek na jutro gotowy:tak:

Żaneta wykorzystaj to że mama w domu i wyrwij się z nami na trochę:tak: Zobaczysz jak jest fajnie poplotkować w miejscu a nie ciągle biegając za dzieckiem:-D

Pidi no co Ty:szok: Jak ja zapisałam się na forum to też bylo mi ciężko się wbić ale z czasem zaczęłam się czuć tu swobodnie, przecież wszystkie z nas kiedyś były tu nowe. Nie poddawaj się;-)

Ampar no ja właśnie cały czas obmyślam jak zabarykadować drzwi i okna żebyś nie weszła:-D

Ja mam odkurzacz piorący ale coś nie mogę się za to wziąć bo przecież wykladzina schnie wtedy co najmniej jeden dzień a trudno będzie mi powstrzymać dzieci przed deptaniem skoro wykładzinę mam w całym domu:wściekła/y:

Spadam położyć Marcela spać, młoda już odjechała więc trzeba się teraz starszego pozbyć:-D Mam stertę prasowania która mnie woła:-D

Ahaaaa, jeszcze zapomniałabym, wczoraj AgnieszkaUK napisała smsa że u nich ok tylko laptop padł i nie ma jak pisać ale daje radę podczytać na komórce:tak: Pozdrawia Was wszystkie:tak:

Ania1812 a co z Tobą???

Czesc:-)
U nas tez dzionek spokojnie zlecial,tylko deszcz nas wygonil do domu:-Da tak fajnie sobie lepilysmy knedle :-D

PIDI-nie rezygnuj:no:pisz tak jak My ,czyli byle co:-D:-Di jakos pojdzie:tak:
A ile w ogole jestes w Bradford??a w pl gdzie mieszkalas??

ZANeta-fajnie ze bedziesz w sobote,ja tez dlugo nie bede siedziala bo J idzie jednak do pracy:angry:juz jest zabity:wściekła/y::wściekła/y:

kasia8118-to bardzo tanio kosztuje te wypozyczenie:szok:my pare lat temu placilismy z 40f:crazy:

AMPAr-widac imprezka sie udala:tak:ale mialas zadanie:szok::szok::-D

Dzieki dziewczyny za słowa otuchy:) a jakos ogólnie odzwyczaiłam sie od komputera z braku czasu tym bardziej od cztowania z ludzmi:/. W Bradford a raczej w Shipley mieszkam 3 lata a ogólnie jestem z mazur:)

hi

To i ja się odezwe:-) W sobotę Ola miała przyjęcie urodzinowe torcik pyszny- musze pochwalić naszą forumową koleżankę- jstysiak- tort pychota zdjęcia wkleje jak tylko zgram na kompa. Tak w nawiasie mężuś za niedługo ma 30 to nie wiem co wymyślę on to uwielbia torty,
Dzieciaki się wybawiły ale nie rozłożyłam basenu bo pogoda do d.... była. W niedziele mój P i brat naprawiali pralkę tak że już nawet fachowiec nie pomoże zjarał się programator i popaliły kable. Ale nie rozpaczam w środek przywiozą nową pralkę.;-)W dodatku mężuś zafundował mi kolczyki i taka jestem zadowolona że szok - sama bym ich nie kupiła bo szkoda by mi było kasy . Ale wiedział że na nie poluje i dostałam je na 27 urodzinki- ;-) A nawet sie na tyle nie czuje może najwyżej 22 ale nie 27. Jak ten czas leci.
Milenka znowu ząbkuje i kolejny wycisk mi daje chociaż i tak jest lepiej niż było - z resztą muszę pochwalić tę moją gadzinkę śpi do 8 rano uwielbiam tak sobie pospać i aż mi energia wróciła.
Tynia nie ma sprawy odnośnie odkurzacza. Ja go kupiłam w day to day za niecałe 50 funciaków a ten sam model jest w argos za 122. A to jest ten sam model. Ja osobiście myślałam nad wypożyczeniem ale dla mnie generalnie sie nie opłaca. Bo trzy razy wypożycze i cena siegnie ponad 100.
Oki zmykusiam odezwe sie rano przy kawusi papap

ja sobie klikam cichaczem bo zostawilam szymcia w pokoju do usniecia- powiedzialam ze mam sprawy do zrobienia i az boje sie sprawdzic:szok::tak: Poprosil tylko czy moge mu drzwi zostawic otwarte:tak:

Doris78- wszystkie zadania byly dla magdy;-) Tylko ze ja jej to ze spodniami wybralam:tak: Daruj zycie j - w koncu zarobi na twoje wyjscie:-D:-D:-D A ja moge byc dopiero o 20 albo wcale:-( dalej nic nie wiem:-(
asinka-z- ja tez sie czuje gora na 22:-D:-D:-D I to jest najwazniejsze;-)
Sylwiam- no co ty???/ Mnie nie wpuscisz????:-p:-p:-p

A dzisiaj sie umowilam i 17 lipca mam wychodne parami- hurrrrrrrra nawet z tancami. Super ze moja mama przyjezdza:-D:-D:-D:-D Tzn mama jeszcze o tym nie wie:-D:-D:-D

Kurcze spi on czy nie:baffled:

reklama
ampar ale Ci dobrze że mama przyjeżdża, ja juz z moim mezusiem nie pamietam kiedy gdziekolwiek byłysmy... a potańcowałabym i to jak mmmmmmm:p

mój maluszek kręci sie strasznie bo duszno w pokoju a ja zabrałam się za sprzatanko bo w domu taki bandzaj ze sodoma:p przedwczoraj odgryzł od podkładki na myszke kawałek gąbki i zjadł... myślałam ze umre ze strachu... niby kawałek gąbki ale cholera wie co sie w tym malusim zołądeczku moze stac:/ wczoraj czychałam na kazdą kupke jak na zbawienie i dzięki Bogu się wyczekałam...:) Kobietki nie wiem czemu albo dlaczego:p żadna nie jest chętna na kawke i ciacho:) pisałam wczesniej ze zapraszam jeśli macie czas i ochote zawitać do Shipley:)

Do góry