reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

hmmm szkoda bo naprawde chętnie bym się zaopiekowała kociakiem więc mozemy umówić się tak ze jak bedziesz miała sprawne auto to daj znac mozemy się zgadać i wpadniesz z kocurkiem bo jeszcze kwestia tego czy mój kotek zaakceptuje twojego:)

reklama
Moj grzdyl tez padl szybciutko:tak:
pidi- mi rowniez milo bylo poznac:tak:
Sylwiam- my tez zostawiamy szymcia 16 lipca z moja mama i idziemy na kolacyjke z okazji 15 lat ,,bujania sie,,. Tez sie nie moge doczekac:tak:
Natalka90- :-:)-:)-(
mojadzidzia- ubierac sie bede dopiero u artura siostry bo po mnie przyjezdza i spie u nich- robie probe generalna przed wyjazdem na 2 noce:tak: Ale jak beda jakies fotki to na pewno wkleje:tak:Ale szybko minal rok:szok:

czesc ja dzis papiery do szkoly zanioslam i teraz tylko 7 lipca mam sie z wiki na zaponanie zglosic dzionek minal nam szybko kasia przyjechala a piotrek w tym czasie sobie samochod zrobil i zeszlo mu z tym jakis 3 godzinki wiki juz padnieta ale lezy na lozku i ciekawe kiedy usnie
sywia mi to sie wydaje ze agnieszka jest w polsce
oki spadam bo juz p idzie na gore:tak::tak::-D:-D:-D

Ja dopiero teraz ,bo Misio dzisiaj zrobił mi niespodzankę i wparowł z ogromnym bukietem róż:-):-):-):-)
Ania Dziekujemy za goscinkę.A co do mojej gwiazdy przynajmniej udało mi sie wypić kawkę:-D:-D
Wam równiez dziołchy dziekuje za miłe popołudnie;*********
Pidi Miło cie było zobaczyć,masz juz za sobą pierwsze koty za płoty;-)
Ampar dawaj foteczki:-p
Sylwia ale Wam dobrze ;-)juz nie pamiętam kiedy ostatni gdzieś z miskiem wybraliśmy:sorry2:
Nic zmykam:-p:-p:-p:-p

Hejka dziewuszki

Ania1812-dziękujemy ślicznie za gościnę i Wam dupeczki za miłe towarzystwo;-):tak:
Sylwia.m-a gdzieś ty się szwendała tyle czasu:szok:
ampar3-spoko,kiwnę Ci;-):-D tylko nie wiem czy dojrzysz mą dłoń:szok::-D:-D:-D torebeczka zakupiona??
pidi-miło było poznać,wpadaj na spotkania a się szybko zaaklimatyzujesz:tak:
jstysiak-a czym żeś sobie zasłużyła na tak hojne dary:-p musi być bardzoo romantyczny i Cię bardzoo kochać jeśli bez powodu i tylko z czystej miłości;-):tak: Mój B ostatnio też zakupił mi róże tak z braku laku,i na wejściu wręczył je Wikuni a Wikunia mi:dry: to było dopiero romantyczne:-p:-D spychologia.

To tyle na dziś,spadam spać bom zmęczona:tak: Dobranoc

Ostatnia edycja:
Czesc:-)
Moj David jeszcze spi,jejku nie pamietam kiedy On tak dlugo spal:confused:i nie zdazy zjesc sniadania ,przed pojsciem Kubusia do szkoly.No nic zje potem ,moze bedzie bardziej glodny i wiecej zje:-D

ZANETA-a na ktora jedziesz do Job centre? moze uda Ci sie do parku,Lister park jest rzut beretem od Job center przeciez:tak:
I to ja sie pytalam o mame:-p;-):-D

ROKSANNA-no wlasnie my sie w parku jakos o 11 umawiamy,zapomnialas juz??Wiec spoko zdazysz:tak:
Pewnie dziewczyny sobie razem pojada autobusem,ale jakby co ja kogos moge zabrac:tak:
Wiesz co nie wiem gdzie sie spotkamy.Moze byc chinol,albo cos innego a jak nie to,to moze byc nawet u mnie:-p:-D

Jak Mojejdzidzi i Ampar nie pasuje 10 lipca,to mozna przelozyc na 4 lipca,moj J juz jutro zjezdza i w poniedzialek juz idzie tutaj do pracy i jak bedzie pracowal w systemie 4 dni pracy i 2 dni wolnego,to wypada mu sobota wolna:tak::-)tylko wiadomo ze do ostatniej chwili u Niego nic nie wiadomo i moze bedzie musial isc,to ja nawyzej sie o 9 zwine do domu:tak:

No i David wstal:eek:

Hej:-)

Moje szkraby co prawda obudziły się o 7 ale do teraz gniliśmy sobie w łóżeczku:tak: Olivię przed chwilą nakarmiłam a teraz trzeba Marcela posilić bo już się upomina o swoje ukochane płatki.

Dorota jak już to nie 4 lipca tylko 3:-p bo 4 to niedziela. Jeszcze możesz wykorzystać mamę 16 lub 17 bo wtedy mają piątek i sobotę wolną a w niedzielę idą na rano.

Jstysiak no właśnie odkąd Marcel się urodził to my dopiero drugi raz wychodzimy bez dzieci, raz tylko byliśmy w kinie a teraz ten grill:tak:
Kochanego masz męża:tak: mój też nieraz potrafi mnie tak zaskoczyć:-)

Spadam bo trzeba zająć się śmierdzącą sprawą:sorry:

good morning lejdis:-)

Ja dziś w dobrym humorze,nie wiedzieć nawet dlaczego:confused: bo słońca brak,ale jestem optymistycznie nastawiona na świat dziś:tak: to najważniejsze,a pogoda zmienna jest niczym kobieta więc wybaczam jej:-D:-D Dziś sobie pospałam aż do 7.30,a mała już urzędowała z tatuśkiem na dole od 6 chyba:szok: przylazła do mnie,że mam gacie jej założyć:sorry: i tak już się nie kładłam z powrotem...dziś muszę popełznąć do tego jubilera,kolczyka wymienić małej bo złego dokupiłam jej:sorry2: Ja była bym chętna też na listera jutro:tak: Jeszcze Wam towarzystwa tam nie dotrzymałam,więc już pora to uczynić;-):tak:

OK zmykam,papa

Ostatnia edycja:
oj cicho bo słoneczko zaświtało:cool2:
mojadzidzia i roksana-kupimy sobie familijny bilecik i możemy pojechać do listera,preferujecie tak:cool2::confused:

Ostatnia edycja:
reklama
Hej laseczki:-).
u u mnie dzisiaj pobudka po 6 rano dzięki Krystianowi który wstał i co parę minut coś chciał :wściekła/y:.No nic jakoś dałam radę i już doszłam do siebie:tak:.
Co do parku to ja niestety jutro odpadam bo mam umówione spotkanie w banku o 13 i nie mogę go przełozyc bo już raz przekładałam a jeszcze muszę odebrac ta paczkę o której wam kiedyś pisałam i dupa a szkoda bo chętnie bym wyskoczyła sobie do parku z wami:-(.Mam nadzieje że w przyszłym tygodniu pogoda dopisze to moze skusicie się na park:tak:.A co do tego wyjścia wieczornego to nic nie obiecuje ale się postaram :tak:;-).
Nic uciekam bo weny brak:happy2:.

Do góry