reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Cześć dziewczynki.
U mnie w sumie nic nowego.

Wczoraj byłam u położnej. Za 3 tygodnie znów mam iść. Wszystko jest w jak najlepszym porządku. Wyniki mam dobre, serduszko mojego maleństwa bije mocno:). Cieszę się, że wyniki z krwi mam ok, bo zdarzało mi się mieć anemię.

Ewelina - jak duży jest Twój pies? Może ja bym mogła się nim zająć jakby mój ukochany się zgodził.

Pidi - witaj na forum.

Ania - oby Ci szybko przeszło złe samopoczucie.

Katarina - ja też lubię się wygrzewać na słonku, ale teraz mi nie można za dużo:(

Tynia - jak się nazywa preparat na chwasty jakiego używasz, bo ja też muszę nabyć jakiś, a chciałabym żeby był skuteczny zwłaszcza na mlecze.

Teraz zmykam papa:)

reklama
Hej laski

Co do zostawienia zwierzynca u sasiadow to raczej watpie bo po jednej stronie mamy pana w podeszlymwieku a po drugie rozrywkowe małżeństwo ktore zrobilo w piatek taka impreze ze nie mozna bylo spac do 4 rano,weszli nam do ogrodu i powyrywali lampki solarne,a co jest najlepsze w tym wszystkim-imprezowalo z nim ich dziecko 3 letnie,slychac bolo placz,ja niewiem jak tak mozna.Imprezy sa conajmniej co drugi weekend.Mam ich juz dosc.

Pidi- ja niemoge zabrac kocurka bo lecimy samolotem w dodatku on nie ma zadnych szczepien ani niczego innego. Straszny z niego zadzior ale moze to dlatego ze jest jeszcze maly.

Katarina26- tez lezalam rozlozona na sloneczku,ale z moimi dziecmi nie da sie polezec spokojnie bo non stop psoca i musze za nimi biegac,ale brzuszek,dekolt i rece sobie opalilam :cool2:

Mam chwile spokoju bo moje lobuzy poszly na drzemke :tak: znowu sie wylataly po dworze i padly,wieczorem znowu bedzie problem zeby ich do domu zaciagnac,tez bym sie z wami laski kiedys spotkala ale nie mam auta ani prawka zeby sie wybrac,a autobusem nie bede ryzykowac z pati choroba,staram sie ograniczac jej wycieczki samochodem.

Monia22310- moj pies to jack russell zmieszany z terrierem,nie jest duzy.

czesc laseczki:-):-):-)wrocilam :-):-):-):-)bylo super,ale jestem tak zmeczona po powrotnej podrozy ze nie napisze zbyt wiele.jestesmy cali i mam nadzieje ze u was tez ok,pozniej nadrobie,bo nie mam sily.w samolocie sie tak zle czulam ze podczas ladowania juz myslalam ze bede wymiotowac,wstac nie mozna i mama mi az torebke musiala naszykowac:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-Dale ostatkiem sil sie powstrzymalam,pawcio sie wyszalam ,my troszke odpoczelismy,ale jak dla mnie to za goraca tam:-D:-D:-Di masa komarow,jednej nocy,pierwszej bo pozniej juz nakupilismy preparatow malego yak pogryzly ze na lewym policzku i uszku mial 23 ukaszenia:szok::szok::szok::szok:dobra,ide cos zjesc i pranie wstawiam.pozniej poczytam co tam u was.

Heloł:-)

Ja już mam wolne na dzisiaj:tak: Maluchy padły jak muchy:-D no ale co się dziwić jak szaleli caly dzień w takim slońcu. Ja nie wiem skąd te dzieci mają tyle energii, przed samym pójściem do domu Marcel skakał na trampolinie przez ponad 20 minut bez przerwy:szok: ja po trzech mało zawału nie dostaję.

Kasia8118 nie wiem czy wybrałaś się na pocztę.....mam nadzieję że nie bo ona do 12.30 czynna.

Monia będziesz jutro u Ani?? Pisałaś wcześniej że przyjedziesz jak będzie jakieś spotkanie w tym tygodniu.

hello "kobialki":-):-):-)
Alez cudnie na dworze:happy::happy::happy:
My dzis z mala juz po 10 bylysmy na miescie:happy:
ROKSANNA-milo bylo spotkac:happy:
Kupilysmy pare drobiazgow,zaliczylysmy bank,zaplacilysmy za council:tak:
Potem w drodze powrotnej kupilam malej dmuchany basen i zaraz po powrocie nalalam wody i chlapalysmy sie do 17 prawie:tak:;-)Takze umeczylam ja dzis i padla ok 19:happy:
A ja sie dobrze czuje-YUPPPIII!!!!:happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:
mialam nawet sile zeby popoludniu poodkurzac cala chatke i pomyc panele:szok::szok::-D
PIDI-wpadaj jutro do Ani to nas poznasz:happy::happy:
EWELINA-ja chetnie bym pomogla bo uwielbiam zwierzatka,ale mam w domu gryzonia bardzo samolubnego no i jestem w ciazy takze kontakt z kotkami niestety musze ograniczyc do minimum:eek:no i tez mamy wyjazd w planie:tak:ale duzo u nas chetnych do pomocY:happy:dziewczyny z bb sa COOLLLL:cool2::cool2::tak::tak:;-);-);-)
STO LATEK DLA BLIZNIAKOW:happy::happy::happy:SPOZNIONE- ALE BARDZO SZCZERE:tak::tak:
KASIA - i ja zdazylas na poczte??tez mi dzis zostawili awizo ze mam sie zglosic po odbior paczki z ebaya do officu ,bo ponoc nikogo dzis nie zastali o 8 rano:szok::szok::szok::szok:
a to bardzo dziwne bo oboje bylismy i jedlismy sniadanie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
KATARINA-nooooo wlasnie to bylo w KIrgate,sorrki pomylilam sie:tak::tak::sorry::sorry:
NATALKA-dobrze ze uczysz mala sama zasypiac:tak::tak::tak::tak:to jednak bedzie drugie baby niedlugo??;-);-):happy::happy::happy::happy:
ZANETA-witaj spowrotem:happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:dawaj jakies foty:tak::tak:
SYLWIA-dobrze ze maluchy dosc wczesnie chodza Ci spac ,bo przeciez tez potrzebujesz wytchnienia:happy:
AMPAR-i jak torebeczka wygrana:laugh2:;-);-) Ja kiedys bidowalam jak wsciekla na taka super torebke LUIS VuITTON ,dalam 100 bo to oryginalna byla,wiec dalam bardzo malo(tzn .A.placil:-D:-D) mialam ja 2 tygodnie:tak: Klocilismy sie i torebka stala sie celem przetargowym:-D:-D:-D:-DJa ciaglam z jednej strony on z drugiej i rozerwala sie na pol:szok::szok::szok::szok::szok::szok:plakalam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D:-D:-Dtylko fotki mi na pamiatke zostalyz nia:tak::tak::tak:
dobra dziewczynki spadam pod prysznic
do jutra

Czesc:-)

ANIA1812-to my Ci jutro humor poprawimy:-)mam nadzieje;-):-p

GRAZIUL-a ja bylam pewna ze to Ty napisalas te pytanie:-D:-p
Mnie pamietam tez od kawy odrzucalo na poczatku,chyba po 12 tygodniu dopiero przeszlo:sorry:

PIDI-Witaj na forum:-)masz bardzo tajemniczy nick:-Dwiec jak Ci jest na imie??:-D

ZANETA-witaj w upalnej anglii:-Doj biedny Pawcio,tyle ukaszen:szok::szok:
Jak mama zadowolona?/na ile jeszcze zostaje?

KATARINA-Ty szalejesz z tym miesem:-D30 kg:szok:

A u nas byly te babki z przedszkola i David zaczyna 14 wrzesnia ,bedzie chodzil na 3 godziny.Przyniosly nawet prezent dla malego i nawet sie troszke z pania zainteresowal co jest w srodku i narysowal z pare kresek na kartce:-D:-D
Porownujac z Kubusiem to i tak duzo:-Dbo Kuba pamietam nawet na panie nie spojrzal:eek::eek:
Ale mialam dzisiaj pod koniec dnia nerwa na Niego:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
hej :-)

ale fajnie na dworku :cool2: mnie zaraz moje dziecko wyprowadzi z rownowagi :wściekła/y: dzis biła mnie po twarzy i sie w glos smiała ja mowie ze mnie boli i ze nie wolno a ona dalej pozniej ugryzła mnie w palec tak ze krew mi poleciała :-( a jak bawiłam sie z nia na podłodze to podchodziła do mnie od tyłu i gryzła mnie i szczypała w plecy :wściekła/y: a jak jej cos zabraniam to jeszcze krzyczy do mnie be mama :szok::wściekła/y: no juz nie mam siły na nia :wściekła/y: teraz wariuje i ani jej sie mysli spac :wściekła/y:

doris no to moze Dawidkowi sie spodoba przedszkole :tak: zapytałam sie Ciebie wczesniej czy wezmiesz mi ksiazke jutro ale nie odpisałąs :-(

grazul no bedzie bedzie ale jeszcze troszke po nowym roku dopiero bedziemy robic :-p narazie jeszcze mała porozpieszczamy pozniej bedzie chodzic juz bedzie wiecej rozumiała i bedzie ok mam nadzije :-D

zaneta witaj spowrotem :tak:

ide do tego mojego czubka małego dam jej pic i moze pojdzie spac :sorry:

Do góry