reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
czesc mamuski no bylam dzis u gp ale dopiero zapisali mnie na poniedzialek ale oczywiscie musial isc dwa razy bo pierwszy raz laska mi zle powiedzialm i cos mi nie pasowalo i musialm isc jeszcze raz mowie wam jak to jest ciezko mi z tymi lekarzami tak nie cierpie chodzic do nich bo i tak daj paracetamol na wszystko brak slow

co do tych spotkan to ponoc fajna rzecz u nas na wyke tez sa ale jakos jeszcze tam nie dotarlam hehe mialam tez isc do bradford z kumpela ale jakos tez nie bylo kiedy .

a co tu tak dzis cicho co zadna sie juz nie odzywa za cieplo nie ma ale da sie zniesc :)

kasia8118 fajnie ze czesto zagladasz opowiedz nam cos o sobie jak dlugo tu jestes z kad z polski o ile chcesz tak zebysmy cos wiedzieli ale powiem ci ze laska z ciebie heheh i dzidzie tez masz sliczna pozdrawiam :)

Magde zanim zatwierdzisz odpowiedź musisz odhaczyc "Automatically retrieve titles from external links" które jest poniżej i wtedy powinien link wyświetlic się prawidłowo:tak:

Myszavik a gdzie Ty znalazłaś zdjęcia Kasi8118???? Też chciałabym zobaczyc:)

Myszavik ja często tu zaglądam szczególnie dzisiaj bo lipnie się czuje i cały dzień siedzę w domu.Mój jeszcze po pracy pojechał do brata wymienic coś w samochodzie,więc nuda jak diabli!Za parę minut idę umyc małego bo to już jego godzina.Co ja mogę powiedziec o sobie jestem z Bydgoszczy a w Anglii jestem od roku.Przyjechałam tu jak mały miał trzy miesiące mój mąż jest tu już trochę dużej.Cały rok spędziłam w domu z mały i strasznie się wynudziłam.Mało mam znajomych tu w Bradford może powodem jest to że nigdy tu nie pracowałam.Ogólnie jestem bardzo towarzyska i wesoła.Tak mi się wydaję.Ale tu jakos zamulam i jestem jakaś inna.Mam nadzieje że to się zmieni.Zrobiłam już postępy napisałam na waszym forum i od 2 tygodni chodzę na angielski w sobote na 1 godzine bo inaczej nie mogę.To tyle na dzisiaj resztę opowiem w środe bo mały mnie tu molestuje.Poz

no wlasnie kasia8118 powiedz mi jak ty mnie znalazlas znajdziesz wszystkie w moich znajomych heheh kurcze to to widzisz rok tu siedzisz i brak znajomych ale zapewniam ze sie to juz skonczylo heheh za nie dlugo to bedziesz miala nas dosc mam nadzieje ze nie bedziemy sie spotykac tylko :)

Właśnie skończyłam myc małego,tatuś w domu to niech trochę posiedzi przy małym bo ja mam już dosyc po ostatniej nocy.Znalazłam was dwie z tej grupy a w sumie to trzy jakoś się udało po zdjęciach itp.jak znalazłam jedną to i dwie następne sie udało znalesc.

No ja tez juz mam spokoj maly spi juz od 7 ,ale dzisiaj marudny byl:szok:A Kuba wlasnie zeby myje,potem troche mu poczytam i spokoj bedzie.Uwielbiam wieczory i ta cisze,szkoda ze tak krotko trwa:tak:

reklama
Karolina ja sobie właśnie podgląduje Gabrysiową galerie na OPERZE:-p Powiedz mi skąd On miał tyle włosów jak się urodził???:szok::szok::szok: Miałaś w ciąży zgagę?:-)
Super zdjęcia:tak:;-)

Do góry