doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
kasiek83-ja tez mam momentami dosyc i chetnie bym wyszla z domu i odpoczela ,ale pewnie zaraz bym myslala co oni robia?:-)Dzieci to takie uzaleznienie,razem zle(oczewiscie nie zawsze,tylko czasami) ale osobno tez zleJa przez to jestem taka nerwowa w domu i sie na wszystkich dre,ale musze jakos swoja zlosc wyladowac.Moja mama czasami w weekend wezmie Kube do siebie na noc,to wtedy taka cisza jest w domu,ze az dziwie jest
KASIA-ale super masz ze ci padl Kuba o 18 tej:-)A Kubus chodzi do playgroup czy do takiego przedszkola przy szkole?
MYSZAVIK-kurcze ty mozesz na maratony chodzicTy do Lister Parku szlas na piechote???Ja kiedys jak tutaj przyjechalam,nie mialam jeszcze takiej orientacjii,co gdzie i jak.Wybralam sie z wozkiem z centrum do morrisona-tego kolo matalana-i powiedzialam wiecej nigdy w zyciuJa potem chodzic nie moglam
kasia8118-ja tez jestem z bd 12
KASIA-ale super masz ze ci padl Kuba o 18 tej:-)A Kubus chodzi do playgroup czy do takiego przedszkola przy szkole?
MYSZAVIK-kurcze ty mozesz na maratony chodzicTy do Lister Parku szlas na piechote???Ja kiedys jak tutaj przyjechalam,nie mialam jeszcze takiej orientacjii,co gdzie i jak.Wybralam sie z wozkiem z centrum do morrisona-tego kolo matalana-i powiedzialam wiecej nigdy w zyciuJa potem chodzic nie moglam
kasia8118-ja tez jestem z bd 12