reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

kasiek83-ja tez mam momentami dosyc i chetnie bym wyszla z domu i odpoczela ,ale pewnie zaraz bym myslala co oni robia?:-)Dzieci to takie uzaleznienie,razem zle(oczewiscie nie zawsze,tylko czasami) ale osobno tez zle:tak:Ja przez to jestem taka nerwowa w domu i sie na wszystkich dre,ale musze jakos swoja zlosc wyladowac.Moja mama czasami w weekend wezmie Kube do siebie na noc,to wtedy taka cisza jest w domu,ze az dziwie jest:rofl2::tak:
KASIA-ale super masz ze ci padl Kuba o 18 tej:tak::-)A Kubus chodzi do playgroup czy do takiego przedszkola przy szkole?
MYSZAVIK-kurcze ty mozesz na maratony chodzic:-DTy do Lister Parku szlas na piechote???:szok:Ja kiedys jak tutaj przyjechalam,nie mialam jeszcze takiej orientacjii,co gdzie i jak.Wybralam sie z wozkiem z centrum do morrisona-tego kolo matalana-i powiedzialam wiecej nigdy w zyciu:wściekła/y:Ja potem chodzic nie moglam:-D
kasia8118-ja tez jestem z bd 12

reklama
Myszavik pytasz ile mam lat już Ci odpowiadam w tym roku w pażdzierniku kończę 27 szkloda chciałabym 20.A ile Ty masz?Ja mieszkam na BD2 i wszędzie wydaje mi się daleko bo ta moja dzielnica to jest jakoś na górce i wszędzie trudno jest dojsc na laczka.Jakoś sobie radzę szkoda tylko ze wszystkie szpilki poszły w odstawkę.Bo swojego czasu bardzo lubiłam je nosic.

No moj tez juz spi, kuchnia posprzatana, posciel przebrana a ja padam i siedze na sofie i nie wiem czy isc spac czy co robic.
Czego nie ma zadnej mamusi z BD4? kazda gdzies tak daleko, ja do lister parku mam jakies 1,5 godz drogi do samego centrum przy dobrych wiatrach ide 45min. teraz podjade autobusem do centrum bo zbankrutje przez te taxowki. :-)
Powiem wam ze tyle czasu tu jestem a nadal mam problemy jezykowe i leki jak mam mowic po ang wiec moze dlatego tak nielubie autobusow nie wiem po co im tu trzeba mowic gdzie sie jedzie :crazy:

KASIEK83-mozesz kupic bilet calodzienny i jezdzisz caly dzien,to sie naprawde oplaca jak masz tyle przesiadek i nie musisz mowic tylko bilet pokazujesz i jezdzisz po calym bradford.kos\tuje chyba 3,8 funta,jak ty placisz tyle za taksowki to chyba to jest tansze

doris - Kuba chodzi do playgroup, raz w tygodniu na 2 godziny, zajecia sa w miare zorganizowane, przez pierwsza czesc dzieci sie bawia zabawkami, albo maluja, rysuja, bawia sie w piasku, potem przekaska (owoce, serek i soczek) i jak nie pada to druga czesc zajec odbywa sie w ogrodku

kasiek - kup sobie calodniowy bilet (kosztuje ok 3,5f - dawno nie jechalam autobusem, nie jestem pewna ceny) i mozna przesiadac sie wielokrotnie (wiec do parku dojedziesz) i nie trzeba mowic gdzie sie jedzie, tylko pokazujesz ten bilet

Mielismy dzis na kolacje hinduskie, sprobowalam teraz danka od meza i ust nie czuje, dawno nie jadlam juz tak ostrego jedzenia i sie odzwyczailam.

kasiek-a z interchange do Lister Park jezdza autobusy nr 622,626,623 tyle wiem ,moze wiecej jezdzi,moze inne dziewczyny wiedza jakie jeszcze jezdza to ci podpowiedza

J a ide spac bo juz padam.Dobranoc kolezanki:-)

Dzieki dziewczynki za info o autobusach. tak wlasnie sobie mysle ze bilet calodniowy mniej mnie wyniesie niz taxowki i problem mam rozwiazany. wystarczy ze dojade do centrum a tam juz na pieszko sobie pojde bo w mojej sytuacji wagowej :-p:rofl2:kazdy ruch jest wskazany :)
tez zmykam spac
dobranoc

reklama
Do góry