reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

ufff u nas tez powoli zapada cisza - tatus usypia malego!! wieczorami mlody starsznie sie rozgaduje i baba i dada i gugu i tak w kolko ani tv nie slychac ani nawet wlasnych mysli hehe ale dobrze ze nie placze.
Na nk wpisz Katarzyna Gącelewska :))) i wyskocze ja i moj brzdacek :)))
Jutro jak pogoda dopisze jade z braciszkiem do Leeds no i maly oczywiscie z nami a jak nie to pojdziemy pozwiedzac Bowlling Park.:-D
Kasiu 8118 ja tez mam tu malo znajomych jedna kolezanke i jej chlopaka ale to anglik wiec z nim nie pogadam za duzo heh w ciazy kolezanki z pracy jakos zapomnialy o mnie wiec wole nie miec takich kolezanek. dobrze ze jest te forum i spotkania od czasu do czasu bo czlowiek by normalnie zdziczal :crazy::-D
Ciekawe jak tam radzi sobie nasza swiezo upieczona mamuska - cfcgirl moze uda nam sie niedlugo zobaczyc krolewne Marysie :) a swoja droga wiecie ze to byl pomysl cfc na te forum i ona je zapoczatkowala. trzeba jej bedzie kiedys ladnie podziekowac :-)

reklama
Witajcie moje drogie!!!!
Ja wciaz w Polsce,ale tylko do przyszlej niedzieli:-(.
Jest naprawde super,ciagle goscie,wszyscy podziwiaja naszego malego cudaka:-).Widze ze organizujecie kolejne spotkanko:tak:,tez bym chciala was poznac osobiscie,moze kiedys mi sie uda;-)
Tymczasem przesylam wam moc buziaczkow z naszej ojczyzny:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

Ale cisza na forum!Ja też za parę minut idę spac oby nocka była spokojna,nie tak jak ostatnia.A co się dzieje z panią z bd 10 ?!Czemu nic nie pisze liczyłam że poznamy się bliżej skoro nasze dzielnice są blisko siebie.No mam nadzieje że odezwiesz się jutro.Dzięki dziewczynki że wpisałyście mnie na swoje strony naszej klasy.Miło mi z tego powodu.Powiedziałam dzisiaj mojemu o nowych znajomych.Ok.dziewczynki kończe bo moj facet też chcę dostac się do kompa a nie jest to łatwe.

Czesc dziewczyny!!!No i popsula sie nam pogoda:-:)-(Szkoda ,bo w domu mozna zwariowac:rofl2::rofl2:
KAMA-No koniecznie musisz sie z nami spotkac,bo bardzo fajnie jest:-):-)

Ja wlasnie tez myslalam o CFCGIRL moze przyjdzie w srode do Lister Parku to zobaczymy druga dziewczynke w naszym gronie,bo sami chlopacy tu sa,ale beda sie klocic o te dziewczyny:-D:-D
Ja te forum wiem od mojej siostry:-)czesto wchodzilam w bb jak bylam w ciazy,ale nigdy w forum:no:nie wiem czemu ,a tutaj tyle przydatnych tematow jest:tak::tak:

kasia8118-fajnego masz synka:tak:fajnie ze sie poznamy w srode, zobaczysz wciagna ci te spotkania ,tylko szkoda ze w sumie sa tak rzadko:-(

Hej dziewczynki,co nowego?Ja jak zwykle pierwsza na forum:-)Dzisiaj spałam do 8 rano bo zatrudniłam mojego do małego bo ma wolne od pracy.Myślał że się wykręci,ale byłam twarda i stanowcza.Właśnie pije kawe i walczę z małym o komputer.Sorki za błędy ,ale mały walczy jak lew o to żeby też coś napisac.Za oknem szaro paskudna pogoda.Oby coś się zmieniło w tym temacie.Aż strach jaka będzie pogoda w środę:dry:Mały walczy teraz z płytani.Szok wiecznie coś.Te dziecko wiecznie się nudzi.Moja mama nazywa to brakiem zainteresowań.Tak to kiedyś określiła po spędzeniu z nim czterech tygodni jak była tu z wizytą.POZDRAWIAM

Kama czyli następne spotkanie będzie zaraz po Twoim powrocie.

Kasia8118 widzę że się wciągnęłaś:tak: Kurcze, prawie same Kasie są:-)

Sobota a mój jak zwykle w pracy:-( Ale nuuuuuudy już od rana:wściekła/y::angry: Która wpadnie na kawe do mnie????

Dziendobry wszystkim

Wczoraj u mnie towarzystwo wczesnie poleglo :-) a ja sie zbuntowalam i dalam sobie spokoj z domowymi obowiazkami (tylko wieczorem cos jestem w stanie zrobic) wzielam goracy prysznic, zrobilam sobie koktajl truskawkowy i czytalam w lozeczku ksiazke :-D A dzis obijalam sie do 10 i pogonilam mojego do dzieci.

A na nk to konto zalozylam i na tym sie skonczylo. Jakos nie mam czasu zeby sie tym zajac i chyba nerwow, bo ciagle to wolno chodzi :-(

czesc wszystkim a ja od 8 nie spie i tak biegam z mala po mieszkaniu teraz wyczerpana zasnela a mi pozostalo sprzontanko po malym lobuzie heheh pogoda nie dopisuje a jeszcze dzis mnie goscie czekaja oj tak mi sie nie chce hehe ale coz trzeba .

wiecie co znalazlam dzis na forum nasze dawne kolezanki ktore sie nie odzywaly popisalm do nich zeby sie pojawily zobaczymy jaki tego bedzie wynik hehe .

a teraz trosze sie pochwale moja laseczka :-)o ile mi sie uda hehe

Załączniki

• DSC01114.jpg
    DSC01114.jpg
    227,6 KB · Wyświetleń: 36
  • DSC01125.jpg
    DSC01125.jpg
    207,2 KB · Wyświetleń: 52
  • DSC_0412_resize.JPG
    DSC_0412_resize.JPG
    125,5 KB · Wyświetleń: 40
reklama