reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Hej dziewczyny ja już po śniadaniu.Nocka była fatalna mały obudził się o23 na mleko i został już w lóżku u mamusi aż do rana.Najgorsze ze obudził sie jeszcze kilka razy a o 3 w nocy to wogóle miał jakiś atak i płakał jak oszalały.Pewnie przez ten katar.Jestem strasznie śpiąca i zmęczona gorzej niż przed snem.Trudno będzie trzeba jakoś wytrzymac ten dzień.Mam nadzieje że u reszty nocka była Ok.Pozd

reklama
czesc dziewczyny

kasia8118 pytalas ile ja mam no az 22 hehe .
wiecie co dzis wstaje patrze w lustro i szok te plamy zrobily sie widoczne i jestem zalamana nie wiem co zrobic z tym co mam teraz zrobic nawet nie wiem gdzie sie zglosic zeby to usunac jestem po prostu zalamana ;( normalnie wygladam jak jozin z bazin hehe nie wiem pomocy moze wiecie gdzie bym mogla sie zglosic bo sie zalamie jak tego nie usune aaaaaaa nic nie pomaga nawet tona fluidu ;((((( normalnie mam dola

Czesc
Myszavik - moze najrozsadniej bedzie pojsc do lekarza i powiedziec co sie stalo, jest wiele skutecznych masci: na blizny (np contratubex) albo rozjasniajacych. Trudno cos doradzic jak nie wiemy jak to wyglada. Ja poszlabym na poczaku do lekarza.
Ja niestety nie dolacze sie do spotkania, bo w srode mam swoje lokalne playgrup i chce nawiazac blizszy kontakt z ludzmi z okolicy.We wt chodze do pol osrodka, wiec moze bedzie spokanie w jakis inny dzien tyg - chetnie dolacze. Bylam w BR tylko raz, nie znam tego miasta ale chetnie poznam. Jasiek lubi jezdzic busem, wiec piszemy sie na nastepny raz.

MYSZAVIK LEPIEJ ISC Z TYM PROBLEMEM DO LEKARZA BO BLIZNT NA TWARZY TO SPORY PROBLEM DLA KOBIETY TAKIEJ MLODEJ JAK TY.PEWNIE ZAPISZE CI MASC I WSZYSTKO ZNIKNIE :tak:BO SAMEMU TO LEPIEJ NIE KOMBINOWAC!

dziewczyny bardzo dziekuje ze mi doradzacie wlansie sie ubieram i wychodze do lekarza wielkie dzieki macie rje ale chcialam sie dowiedzec pozdrawaim pa

Witam,
jak tak Was czytam kochane to szczerze Wam wspolczucie z tym spaniem Waszych brzdacow. Ja potrafie strasznie narzekac na swojego babla, ale przy tym co piszecie to mam chyba raj. Moje dziecko juz od dawna pieknie samo zasypia w swoim pokoiku i spi cala noc, przynajmniej do 8mej rano:-p. Czasem potrafi sie przebudzic, bo mu sie cos przysni, ale daje mu wtedy smoka, buziaczka i spi dalej. A o karmieniu po wieczornym mleczku nie ma mowy odkad Gabrys skonczyl 5 czy 6 miesiecy.
Ale ze mnie chwalipieta:-p:laugh2:. Niezle wytresowalam dziecko:-p:rofl2:. I tak ciagle narzekam , ze niewyspana jestem, bo musze wstac o 8mej. Straszny ze mnie spioch i chetnie zostalabym w lozku gdzies do 10tej:tak::sorry2:.
Co do spotkanka to ja rowniez jestem za. Juz rozmawialam z mezem i bede miec samochod i GPS-a (co by nie zabladzic:zawstydzona/y::-D):-p. Tylko prosze sie nie nasmiewac:-D:-D:-p - fatalne mam rozeznanie w terenie, szczegolnie jak siedze za kierownica. Moze kiedys dojde do wprawy:-D;-).
Pozdrowionka

Acha...
Kasia 8118- ja jestem z Halifaxu, ale to calkiem niedaleko.

Buziaczki.

myszavik - ja bym nie tuszowala tego na razie kosmetykami, niech sie to goi na swiezym powietrzu

kasia8118 - ja mieszkam na BD9

magde - to ja sie wybiore tez we wtorek do polskiego klubu na te zabawy

U mnie noc spokojna. Kuba spal do 8.30 :-D w nocy sie obudzil i mial ochote na pogawedke, ale poniewaz nikt nie byl chetny to zasnal z powortem :-D

A o co chodzi z tym plskim klubem, ze tak wtrące sie do rozmowy.Chodzi o ten klub w Bradford?Co jest tam organizowane ?Bo nie jestem w temacie.Pewnie mało jeszcze wiem co dzieje się w mieście i okolicach.Musicie mnie trochę uswiadomic.Co tu jest grane w okolicy.Bo jestem już w Bradford od roku a nic nie wiem.Poz:rofl2:

reklama
Do góry