reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

czesc ja dopiero teraz siadam bo wiki okupowala kompa ogladajac bajki a teraz wygonilam ja dol bo ja tez chce skorzystac poki pojego nie ma :tak::tak::tak::tak:
graziul ja rowniez slyszalam ze ta kasia swietnie obcina ja sie do fryzjera wybieram ale dopiero przed wyjazdem do polski :tak::tak::tak:bo planuje powrocic do blondu
ja rowniez nie mam na nic ochoty nawet mi sie sprzatac nie hcce za bardzo tylko tak zwierzchu ogarnelam
agnieszka ja rowniez wchodzilam na google i ma padac ale moze to sie zmieni bo kisic sie w domu to nie za bardzo chociaz jak pada teraz to przynajmniej wiki mi nie placze bo bym jej nie wypuscila przeciez z goraczka:-:)-:)-:)-(
katarina wsza o matko kochana lepiej dla pewnosci sprawdz glowe ksiezniczce

reklama
CZEŚĆ DZIEWCZYNY :-):-) KOPĘ LAT :szok::szok::-D PAMIĘTACIE MNIE JESZCZE:confused::-D
PRZERWĘ MIAŁAM DOŚĆ SPORĄ TUTAJ ALE TO ZE WZGLĘDU NA MOJE HORMONY :tak::baffled: ALE PRZECZYTAŁAM ŻE U WAS PODOBNIE :-D:szok::rofl2:
KAJKA MA JESZCZE WOLNE :tak::szok: OSCAR ZACZĄŁ SAM JEŚĆ ZUPĘ :tak::-) TO NIC ŻE POŁOWA LĄDUJE NA UBRANIU BO NIE CHCE UBRAĆ ŚLINIAKA :baffled::crazy: ALE I TAK SOBIE ŚWIETNIE RADZI :tak::-)
ŻANETA ALE CI DOBRZE Z TĄ WYCIECZKĄ MMMMM POZAZDROŚCIĆ :-):tak:;-)
KATARINA TY TO MASZ WESOŁO Z CÓRĄ :tak::szok::-D
DORIS A TY GDZIE SIĘ DZISIAJ OPALASZ:confused::-D:-D MOŻE DOŁĄCZĘ :confused::-D;-)
NO NIC UCIEKAM PONOWNIE NA SOFIE ŻEBY NIKT MIEJSCA MI NIE ZAJĄŁ :-D:rofl2:
POZDRAWIAM

witam z wieczorka:-)

nam dzien jakos zlecial wyszlam troche na dworek z Beata poszlysmy pozniej na kawke i do domku robic obiad :-)

Claudia dopiero usnela a juz na na wspolnej byla taka spiaca bo w dzien miala tylko jedna dremke w wozku 3 min :sorry2::baffled: to poszlam ja kapac wypila mleczko i dostala energii na nowo :wściekła/y: i jeszcze zdazyla mnie wkurzyc bo wzilam zelki sobie a ona bawila sie na podlodze i podeszla do stolu i chciala sie poczestowac to zabralam to ona mi wyrwala je i rozsypala :wściekła/y: z nerwow :wściekła/y: to dalam jej jej ciasteczka i jeszcze sobie je zjadla wiec musialam jej zeby byc jeszcze raz :sorry2:

grazul ja tez bylam u tego fryzjera na przeciwko piknika i jestem zadowonola :tak:znowu musze sie tam wybrac ale chyba dopiero przed wyjazdem do polski pojde chociarz to jeszcze 7 tyg :dry:

katarina wyobrazam sobie jak musiałas sie wystraszyc :szok: no ale to by nie była Wiki jak by czegos nie odwaliła :-D

ania Claudia tez mi kanały przełancza :dry::wściekła/y:

a ja znowu ubzdurałam sobie ze zrobie obiad dzis na jutro i wyjełam mieso na gularz a odechcialo mi sie robi juz a miesa rozmrozone prosi sie zeby cos z nim zrobic :crazy:

CZeść

CO za paskudna pogoda aż mi się nic nie chce. Milenka znowu mi zrobiła pobudkę o 5 - ja już normalnie nie mogę wiem że przesypia od 19.30 całe noce czasami jedna pobudka w nocy się zdarzy ale to już przesada. W ogóle się nie wysypiam chodzę jak zombie po domu. A w dzień nie ma szans ani na chwile zmrużyć oka bo Olunia ma wolne od szkoły. NIe wiem czy witamin mi jakiś brakuje czy co. Śpię niby 8 godzin ale nie wyrabiam już.
Wczoraj byłam z dziewczynkami na foster bo buty sportowe dla Oli - kupiłam jej wcześniej takie zwykłe po 8 funciaków i po 3 tyg się rozwaliły. Teraz ma porządne ciekawe ile wytrzymają. U nas jak na razie cisza i spokój przygotowujemy sie do wylotu do PL już mam dość jak widzę walizki. Cieszę się że lecimy że zobaczymy rodzinę ale jak pomyślę o wstaniu w sobote o 3 rano i jeszcze o samym locie już się boję.
Katarina: współczuje przygód z córcią. Sama bym chyba zawału dostała
Oki zmykam na druga kawusie

A właśnie chciałam się Was zapytać ile kosztuje w końcu ta wycieczka do flamingo landu. Bo jadę z Olą i do kiedy trzeba zapłacić.???

hejka babki;-)
no niestety ja nic pozytywnego chyba nie napisze,bo rowniez nie wyspana jestem i mam teraz ciezkie dni:crazy:
Mala wczoraj odwalila numer,spala juz od 19.30 i po godzinie straszny placz i krzyk:szok:,mysl:crazy:alam ze koszmara miala ,a ona mi zaczela wymiotowac:crazy::szok: pizze wczoraj z nami jadla ,moze cos jej stanelo na zoladeczku:baffled: no ale posciel i reszta do zmiany ,teraz juz sie pierze no i ja musialam dzwigac do kabiny zeby ja umyc a zaspana byla:dry:,nameczylam sie bo A nie bylo wiec nie mial kto pomoc:no:
w nocy 3 razy wrzeszczala o mleko:crazy:
i juz zadymia od rana,uparla sie na takie pudeleczko kolorowe w ktorym trzymam jej klamre i pepuszek na pamiatke i te bransoletki ze szpitala po porodzie z nazwiskiem i waga:szok: i juz w trzy miejsca chowalam przed nia i nie wiem jak ale wciaz wyczaja:baffled::dry::wściekła/y:
ostatnio strasznie sie pasty do zebow domaga i jak dorwie to wyciska na sile do buzi prosto z tubki,a wczoraj robilam pomidorowa bo mi smaki przyszly i milaam przecier w tubce a ona dorwala i kazala sobie odkrecic i wycisnac do buzi:tak:;-)myslala ze to pasta ,ale sie potem zdziwila a mine miala nietega:-p:tak::-D:-D:-D
ASINKA-wspolczuje ,ja wiem dokladnie co czujesz,bo mam to samo,wciaz nie wyspana,brak energii:crazy:
NATALKA-kurcze ja tez tak czesto ciala daje ,ze wyjme mieso a potem mi checi na robienie obiadu odchodzi i d...a:-:)szok:
TYNIA I WIKI-no ja rozne opinie slyszalam o niej ,ale mi do krotkich wlosow ona pasuje i blisko mam to najwazniejsze:-D:-D:-D
DOMINISIA-welcome back:-D:-D:-D gratki dla Oscarka ,moja tez probuje ostatnio siama jesc ,wiecej wyleje niz zje ,ale licza sie checi :happy::happy::happy:
MONIA-powodzenia dla brata:happy:popytam o lokatorow a,le narazie nikogo nie znam:-(
dobra babki zmykam,bo mamokropny sajgon w domu a jesz mala wciaz doklada do ognia:crazy::crazy::wściekła/y:;-)
do potem,papa:happy:

Ostatnia edycja:
Hej witam kobietki.Nie odzywam się zbyt często bo pogoda dołuje mnie na maksa:-(.Już mam dosyc deszcze i chmur :wściekła/y:.U nas wszystko Ok.Krystian w przedszkolu pierwszy raz po tym wolnym.Tak się dzisiaj spieszył do przedszkola ze całą drogę biegliśmy :tak:.I oczywiście byliśmy pierwsi przed przedszkolem:tak::-D.Ciekawe czy równie szczęśliwy wróci do domu:confused:.Oby tak bo nie mam dzisiaj nastroju na jakieś jego złe humorki:dry:.Wystarczy ze ja mam humor do bani:sorry2:.
sylwia.m mnie nie będzie u ciebie :no:.
katarina wyobrażam się ile strachu się najadłaś ale tak to jest z dziecmi ja juz też nieraz miałam podobne sytułacje z Krystianem:nerd:.
Graziulxxx widzę ze ty też chomikujesz wszystko na pamiątkę zupełnie jak ja:tak:.
asinka_z mnie tez energia opuściła niby śpie nie tak krotko ale siły na cokolwiek brak:-(.Czuje się jak stara baba:-(.

czesc wszystkim ja wstalam niedawno ale chyba zle spalam bo krzyz mnie boli ale za to sie wyspalam
asnika wiec za dzieckmo placi sie 7 funtow jesli chodzilo do szkoly od wrzesnia badz stycznia a za dorosla osobe o ile sie nie myle 22,50 i nalezy placic juz od tej soboty a wyjazd jest o godzinie 8:30 10 lipca:-D:-D:-D:-D:-D
wiki sie troche polepszylo ale wczoraj na wieczor znowy byla rozpalona:-:)-:)-(
dominisia i graziul fajnie ze maluchy prubuja jesc same to swietnie wyglada jak oni sami prubuje jesc a niekiedy nie trafi im sie do buzi tylko za :-D:-D:-D:tak::tak::tak:
kasia zycze poprawy humorku:tak::tak::tak::tak:

Hej babeczki
Kurcze strasznie ciezko sie wbić po długiej nieobecności.ale nic pomalutku i do przodu:-p
na wstepie Wielkie gratki dla chodzących,zebatych i wielkie buzieta dla chorowitych:-)
Ja tez niestety ostatnio nalezeć moge do nie wyspanych ,mała funduje mi pobodki od 6.30. rany jak ja tego nie lubie:no:wiec łacze sie z wami.
Sylwiam Melduje ze juto bede:tak:kawke przynieść;-)
graziulka,katrina Wy bidulki zawsze macie jakieś przeboje z księzniczkami
Zaneta Alez ci zazdroszcze masz jakies wolne miesce w walizce:-p.a co do pawełka to powiem Ci ze mi nigdy sie nieudało nauczyc mojej chodzic z szelkami ,Jak sie pytam gdzie idzie to dostaje odpowiedz DALEKO:sorry2:a tez zaliczałm papap,chowanie sie i takie tam i co tez robiła papa i szła tam gdzie chciała
Monia Niestety ja nie pomoge z nowym lokatorem,ale powodzenia dla brata

reklama
witam po przerwie
u nas nic ciekawego i jeszcze ta pogoda ,a w malopolsce 32 stopnie :szok:.Dobrze ,ze w sobote wybralismy sie do wesolego miasteczka ,bo w niedziele to juz z domu nawet nosa nie wystawilismy .
natalka ,graziul -ja tez tak czasami mialam z tymi obiadami ,a teraz to taka pamiec kiepska ,ze jak sobie cos wymysle wieczorem to na drugi dzien zapominam ,i mam dylemat rodzaju :to co na ten obiad ?:sorry2:
katarina -przed nami jeszcze nie jeden taki podzawal ,nie zapominajmy ,ze nasze dzieci sa jeszcze male .
Ja sobie dzisiaj wymyslilam ,w sumie to nie dzis tylko tydzien temu golabki ,ale dzis sie za nie wzielam :sorry2: i mi sie nie chce :zawstydzona/y:.A moj G. ostatnio wspomnial o usg i o tym ze moze bliznieta :szok:(przeciez nic mu nie mowilam ,ze kiedys tam sobie pomyslalam o bliznietach) a on tak ni z gruszki ni z pietruszki o ciazy mnogiej .Generalnie to boli mnie kregoslup i mam taki maly brzuszek juz :zawstydzona/y:,jakiego przy dominiku w 2 miesiacu nie mialam.

Do góry