reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
elo elo:-)
my bylismy dzisiaj w miescie,kupilam malemu parasolke,strój nurka i te szelki,bo w parku odszedl od nas gdzies na 300 metrow i nawet sie nie obejrzal pomimo tego ze go wolalismy,w koncu schowalismy sie za drzewo a on dalej nic:szok::szok:slyszalam rozne opinie na temat tej smyczy,ale ja zobacze.
katarina26-no mam nadzieje ze chociaz na miesiac z nami zostanie to ja do ludzi wyjde:-D
ania1812-no masz racje ze lepsza biegunka,oby tylko mklodemu do poniedzialku przeszlo:tak:
monia22310-powodzonka w poszukiwaniach pracy :-)
agaam,sylwia-nie potrzebujecie zadnego umawiania sie,jedziecie i luzik.zycze cierpliwosci w korkach i tam na miejscu:tak:
natalka-słyszalam ze claudia ma nowa zabawke:-D:-D:-Di ze niezle daje czadu:-D:-D:-)
kobiety co ja jeszcze powinnam zabrac dla krecika,bo mam;filtr50,stroj nurka,panadol,syrop na sraczke,buty do wody,kapelusze,pare zabawek,ciuszki to jakies tam zapodam,okulary mu kupilam,ale nie chce jeszcze zakladac:cool2::cool2:,ponczo recznikowate:-D i chyba tyle co mam,wiec prosze o rady;-)

Hej laseczki a ja dzisiaj tu zagladam i zagladam ale weny do pisania brak:cool:.
Zapomniałam wam ostatnio napisac że spotkałam Oleske i kazała was pozdrowic:tak:.U nas dzisiaj jakis taki nudny od rana zbierałam sie zeby wyjsc na spacer z chłopakami i jak już w końcu wyszliśmy to zaczęło padac:wściekła/y:.Ale stwierdziłam ze bez sensu wracac i zrobilismy sobie spacer w deszczu.Na szczęście lekko padało więc nie było tak zle:tak:.Mój Krystian wstał dzisiaj o 5 rano nie wiem co mu się stało ale po ponad godzinie odleciał jeszcze na 2 godzinki dobre i to:tak:.
zaneta mi się wydaje ze masz już wszystko co potrzebne małemu:tak:.No może warto jeszcze kupic coś na poparzenie wrazie gdybyście przesadzili ze słoneczkiem:tak:.

hej :-)

ja dzis z mała po miescie troche pochodziłam i do baby clinic sie przeszłam mała wazy 11 kg wiec w ciagu 8 tyg przytyła tylko 0,5 kg co mnie cieszy :sorry2::zawstydzona/y: nie to zebym jej załowała albo zebym chciala ja odchudzic ale ciesze sie ze juz tyle nie przybiera bo nie chce zeby taka spasiona byla :sorry2:

zaneta ale fajnie macie z ta wycieczka :cool2: no mala szaleje na samochodziku od babci :-p a dzis pezyszed jej taki domek dmuchany z piłkami z polski od drugiej babci plus te klamoty co byly = nie mam salonu :wściekła/y:

mojadzidzia pewnie ze mozemy sie kiedys wybrac :tak::-) ale Dusia dała Ci pospac :szok::-)

czesc wszystkim nam dzionek zlecial szybciutko dzis zrobilam krokiety wiec obiadek z glowy na jutro a wiki cos znowu bierze bo mowi ze zle sie czuje i juz spi jest goraca ale jak je wczesniej sprawdzalam temperature to byla oslabiona wiec napewno jutro jak zle sie bedzie czula to siedzimy w domku:-:)-:)-:)-(
zaneta mi sie wydaje ze masz wszystko co powinno byc:tak::tak::tak:
sylwia swietny prezencik dostala Olivka i Marcelek skorzysta:tak::tak::tak:

Czesc:-)
Kurde a mi David znowu spadl z lozka:wściekła/y::wściekła/y:biedaczek,troszke bedzie poobijany:-(

TYNIA I WIKI-ja tez dzisiaj mialam krokiety:-D
Zdrowka dla Wiki:-)

NATALKA-ale wasz krolewna ma jak w raju z tymi zabawkami:tak::-)babcie rozpieszczja:tak:

ZANETA-ja w sumie nigdy nie wyjazdzalam w cieple kraje:zawstydzona/y:wiec Ci nie powiem ,na 100%,ale podstawowe rzeczy masz:tak:

KATARINA-wlasnie,dlaczego ja nie mam Twojego numeru tel??:confused::confused:

MONIKA-wspolczuje przeprawy z lokatorami,jak ktos bedzie chcial wyanajac pokoj ,to Ciebie polece:tak:
Powodzenia w szukaniu pracy:-)

ANIA1812-szkoda ze Ciebie dzisiaj nie bylo:-(

AMPAR-to Szymon na kulkach nie poszlal,zaraz wyszliscie:no:

GRAZIUL-i jak lepiej juz z samopoczuciem?/

Dobra lece chatke troszke ogarnac,bo wyglada strasznie:sorry2::dry:

Hej babulki!
Jak tam bylo na kuleczkach? Duzo was sie zjawilo?
Moja Dusia dopiero zasnela mimo ze z pierwszej i ostatniej drzemki obudzila sie o 13.30 no i pod wieczor byla juz marudna ale tlumacze jej zachowanie zabkami-teraz mam mocne podstawy ku temu... :-D:-D:-D
zanetabd7 do swojej listy koniecznie musisz dopisac zeby spakowac 'mojadzidzie' inaczej nie mozesz wyjechac :tak:;-):-D ach jak ci fajnie,ja juz zapomnialam o swoich wakacjach,zawsze sie dluzy jak sie na nie czeka,szybko zlatuja a powrot do codziennosci jest koszmarny :eek::cool:
natalka1990 kochane sa te babcie Clauduni,uuups-przepraszam,to Claudunia jest kochana wnuczka i babcie musza ja rozpieszczac :tak::-D
katarina26 wszedzie ci cyganie kradna,ale zeby 5letnie dzieci :szok::szok::no: moj siostrzeniec jest w tym wieku i jakos ciezko m to sobie wyobrazic :eek:
monia22310 strasznie wspolczuje przejscia z lokatorami,szczegolnie ze tobie nie wskazane sa nerwy,powodzenia dla brata ;-)
Ania1812 odnosnie zebow to przekonamy sie dopiero za kilka lat,wiec troche poczekamy :sorry2:
doris78 a nie uzywasz tej balustrady dla Dawidka?

MOJADZIDZIA-David ma na swoim lozku ta balustade,ale On zasypia sam w moim lozku:dry::sorry2:potem jak zasnie przenosze Jego do swojego lozka,no i czasem zanim przeloze Go ,spadnie:wściekła/y:
Widzialam Ciebie dzisiaj na przejsciu kolo mostu;-)

Ja kiedys widzialam malego cygana pod sklepem,mial moze z 5 lat,jak czestowal papierosami:szok::szok:

doris78 uuuuuuf...cale szczesie ze mnie nie rozjechalas :-D:-D:-D czyli potrzebna jest jeszcze jedna balustrada do mamusi lozka :-D Nadi apoki co raz spadla w domu i raz jak bylysmy u rodzinki :dry: biedne te nasze dzieciaczki,niezbyt przyjemna metoda na pobudke :eek:

reklama
Dobry wieczór:-)

Wpadłam powiedzieć Wam dobranoc,moje skarby już śpią a ja buszuje jak taki chomik dzisiaj po necie:-D troszkę na ebayu,na n/k,na skypie,A was na deser zostawiłam tzn.na kolację:-p:-D:-D Ale chodziło za mna cały dzień słodkie i masz babo plenc:wściekła/y::wściekła/y: Wyciągnęła se klotka ciotka loda i zjeść go nie może bo mdli już mnie:no: afe..w dodatku na noc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Łakome to :crazy:

Dziękuje wszystkim zgromadzonym na kulkach za miłe plotkowanie w miłym towarzystwie:tak:

Doris78-ty miałaś mój nr.ale go pewnie nie zapisałaś:tak: bo już Ci kiedyś smsa wysyłałam jak mnie zabierałaś kiedyś na kuleczki albo do Ani:confused: nie pamiętam,ale w każdym bądz razie powinnaś go mieć:tak:;-) Dzięki za zabierkę oczywiście:-)
ampar-fajnie,że do nas wpadłaś;-) no i z mojej winy eksmisję zrobiliście:zawstydzona/y: tzn.z pei winy:-D:-D
tynia i wiki-zdrówka dla małej,oby się nic nie przyplątało do niej:no:

Dobra kobietki spadam do łoża,dobranoc:happy2:

Ostatnia edycja:
Do góry