reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

hej:-)

my dzis cały dzien siedzilysmy w domu :zawstydzona/y: nie ma gdie wyjsc w taka pogode :wściekła/y:
ale mała dała popalic juz nie wiedziala co ma robic wsystko z szafek wyrzucala lazila do lazenki i zrzucala z wanny wszystko pozniej znalazla sobie super zabawe wylewala sok na lawe i rozcierala raczkami ale radoche miala :crazy:
a teraz jeszcze wariuje i ani jej sie mysli spac :wściekła/y:
ale tez mnie nastraszyla dzis bo posadzilam ja w krzeselku do karmienia nasypalam jej ciasteczek polozylam kubeczek i zawsze sobie ladnie ogladala bajeczki i jadla a ja ja zapinam tylko tymi pasami na dole no i ja sobie prasowalam za nia no i ja slysze ze cos mi nad glowa gada patrze a ona stoi na tym krzeselku i sie gapi na mnie :szok: nie mam pojecia jak ona z tych pasow wyszla bo byly zapiete :dry:

sylwia gdzie chodzicie na basen ?? mnie tez niestety jutro nie bedzie :sorry2: pogoda raczej sie nie poprawi a w taka to nie chce mi sie jechac bo za nim na przystanek dojde bede cala mokra :baffled:

marta84 no to juz na dobre pozegnaliscie sie z uk ? :-( szkoda :sorry2: powodzenia kochana :tak:

katarina Wiki jest coraz lepsza ciekawe co Ona jeszcze wymysli :confused: az strach sie bac :sorry2:

ania biedny Adas :-( ja nawet nie wiedzialam ze jest szczepionka w 13 miesiacu :dry: tylko o tej na 12 mc wiedzialam:sorry2: musze zajrzec do red booka kiedy sa te sczepionki :zawstydzona/y: a Claudii charakterek to po tatusiu oczywiscie :-D

ampar łacze sie z Toba moj tez na nocce :-(

agaam no te nasze gwiazdy cos sie rozkrecaja za bardzo a takie grzeczniutkie byly jeszcze niedawno :sorry2:

ide moze jednak mała zdecyduje sie isc spac :confused:

reklama
czesc wszystkim nudy straszne
natalka to niezle ci Claudunia wyrabia w koncu dzis ma 10 miesiecy:tak::tak::tak::-D:-):-):-):-)
ja to bym chyba nie usnela bez mojego pawla tak sie przyzwyczailam :tak::tak::tak:;-);-)
oki napisze cos pozniej trzeba chatke ogarnac

Cześć z rańca

JA dzisiaj w stałam z moją księżniczką o 7 i tak się czuje jaky mnie obudziła o 2 w nocy. Będę w PL to porobię kompleksowe badania. na śląsku w sobote ma być 36 stopni - nie moge sobie tego wyobrazić. Rozmawiałam z mamą wczoraj i mówiła że mają plagę komarów i kleszczy. Coś kupiła dla dzieciaków zapobiegawczo przeciw tym paskudztwom. Milenka z Olusią oglądają i mam chwile spokoju.
Wlasnie minela mi ta chwila odezwe sie pozniej

:rolleyes:Witajcie mamki;-)

Dzis to chyba jest poprostu wspaniale-leje bardzo i zimno:evil::growl: i znow kolejny dzien w domu:unsure::oo:
no moze jak A wroci to gdzies na zakupy sie wybierzemy po am am bo juz mam dosc siedzenia w domu:sad:

U nas noc w miare ok.choc ja i tak sie czuje nie wyspana:oo2:
NATALKA-teraz potrzeba Cio duzo cierpliwosci do malej:wink: zaczal sie ten trudny okres i bar wspolczuje bo sama pamietam to wsz.co do krzesla to ja tak samo robie,tylko na dole zapinalam i tez mi wstawala:surprised::rolleyes2::yes:
ASINKA-uwazajcie na kleszcze ,bardzo niebezpieczne sa.A kiedy jedziecie??
KATARINA-O wybryykach Wikolka to juz gadalysmy na skypie ,wiec nic nie dodam:wink::rolleyes2:
AGAAm-tez sobie chetnie drzemki robie w takie paskudne dni,a Tortilla ...mmm..tez lubimy ,chyba zrobie dzis:wink:
AMPAR-dziekuje ,z mala dobrze juz,raz tyl;klo wtedy zwrocila.WSPOLCZUJE samotnych nocek:hmm::yes:
oki zmykam narzie kobietki bo jakas zamulona jestem nadal
caluski ,do spisania:yes::wink::blink:

Graziul - my jedziemy w tę sobotę i teraz nie wiem czy na tydzień czy dwa. Bo nie wiem ile potrwa sprzedaż mieszkania. Niby bilety zarezerwowane na tydzień i mam nadzieje ze nam się pobyt nie przedłuży. Bo szef mojego P chyba zawalu dostanie.

oki zmykam bo Milenka szaleje znowu. Czasami to już nie mam do nich sił. Kurcze i wysypała mi ryz na dywan:wściekła/y: - idę do posprzatac bo jeszcze do buziaka powklada i bedzie masakra

dziewczynki milego kawkowania u Sylwi:happy2::happy2::happy2:
Ogromnie zaluje ze nie dotre:-:)-:)-(
ROKSANNA,KATARINA,MOJADZIDZIA-udanego fryzjera:happy2::happy2::happy2:
ASINKA-no to zycze jak najszybszego zalatwienia spraw:happy2::happy2:trzymam kciuki.Wiem o czym mowisz ,bo tez nas to czeka w przyszlosci;-),narazie zaczal sie remont,tzn,jak narazie wymienili boiler:szok::-D:-Ddlatego trzeba jechac i doplinowac,tez sie glowie jak to wsz rozwiazac pozytywnie i szybko,co prawda u mojego nie ma problemu z urlopem,bo sam go sobie wyznancza ,ale sa inne przeszkody:tak::-(ciezko tak na odleglosc cos zalatwiac,a na miejscu wlasnie Bog wie ile to potrwa:confused:;-)
Spokojnej podrozy Wam zycze:happy2:
a reszta kobietek ,co:confused::confused:zasnelyscie snem zimowym:confused::rofl2::rolleyes::rolleyes:

Czesc Laseczki:-)

Moja Vicky w koncu spi wiec jest spokoj bo dzis jest deczko nie znosna:no: mam nadzieje ze jak sie wyspi to bedzie miala lepszy humor bo inaczej zwiariuje:confused:

Sylwiam dzieki za kawke i goscine:tak:
Dziewczynki dzieki za towarzystwo i pogawedki:tak:

Wiecie co dziewczynki nie bede zanudzac i pisac bzdur bo to bez sensu jakos brak weny:confused::sorry2:

Ahaa i pytanko znajada sie jakies chetne na spotkanko u mnie w przyszlym tyg??
Mi pasuje wtorek(obojetnie o ktorej), sroda(ale po godz.11 bo playgroup wczesniej) i piatek(tez caly dzien tzn max do godz.15 bo pozniej musze walizy pakowac:-D bo juz w piatek wylot:-)) a w czwartek mam fryzjera:tak:
Wiec jak ktos bedzie mial ochote to pisac a ja serdecznie zapraszam:tak:

A poki co uciekam bo mezulek bedzie lada chwila i obiadek trzeba zjesc:tak:

Hej laseczki:happy2:. Ale tu cisza grobowa:szok:.Mi też się nie chce pisac bo w sumie to nie mam o czym.Dzisiaj odrobinę lepsza pogoda niż wczoraj więc i humor trochę lepszy.Kurcze a ja rano obiecałam Krystianowi że kupimy mu kalosze i teraz mnie męczy żeby isc na zakupy a mi strasznie nie chce ale co zrobic obiecałam to muszę słowa dotrzymac :sorry:.Nic trzeba się ciepło ubrac i wyruszyc :tak:.
natalka no to zdziwiłaś co już Claudia potrafi :tak:.
katarina twoja mała to niezła aparatka na nude chyba nie narzekasz :tak::-D.
marta84 super ze rodzinka w komplecie:tak:;-).Ale macie fajnie ze pogoda tak wam dopisuje :tak:.
I jak tam spotkanie u Sylwii ile was się uzbierało?

reklama
Cześć dziewczyny!!!
Ja tak pokrótce :tak: z fryzurki jestem zadowolona, G jest wielka:-D:tak: godna polecenia:happy2: ma fach w ręku:tak:;-) Tak po za tym czuję się kiepsko:-( dopadło mnie coś:wściekła/y: ból gardła i złe samopoczucie,typowe objawy grypowe mam:wściekła/y: Ale dziś mój men mi dostarczy lekarstw i będę z nią walczyć:cool: Tak więc przepraszam Was bardzoo,ale nie będę dziś wylewna:-p Idę się położyć bo z nosa już mi zaczyna lecieć:zawstydzona/y: w głowie mam kołowrotek..ach..chyba już przegrałam:-( jak na złość:no::-(

Pzdr.Was serdecznie;-)

Do góry