reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

witam sie i ja po łikendzie:-D:-D:-D
u nas powiem wam jest ogólnie sraczkowato,bo mlody od piatku do wczoraj miał takie rozwolnienie ze hohoho,ale i mi cos tez zaszkodzilo bo sobote wieczor zamiast na urodzinach sasiada to spedzilam na kiblu.kupilam juz wakacje takze 14 mamy wylat na Corfu:-):-):-)nie moge sie doczekac,mam nadzieje tylko ze wszystko bedzie ok z przelotem,bo mialam wpisac imiona jakie sa w paszporcie,ale jak wpisywalam żaneta i pawełek to mi mowilo ze bład jest ale sylwiam doradzila ze powinno byc ok jak wpisze zaneta i pawel.wczoraj bylismy na urodzinkach u kuzynki,a wieczorem juz dokonczylam ksiazke od doris:-):-)aaa ja na kulki nie dotre bo musze do wanku walic i na poczte,a na spotkanko jakiekolwiek chetna jestem.piatek odpada bo mama w czwartek przylatuje i walimy na zakupy do ........PRIMARKU:-D:-D:-D:-D
graziul-fajnie tak dzionek zaczynac:tak::tak:no moj mial kaca wiec pomimo tego ze ja nic nie pilam to spiac z nim czulam sie rano pijana i nie bylo nic:-(
laski i na tym zakoncze,wybaczcie ze nie odpisze kazdej z ocobna,ale poprostu mlody wstal i syrena juz wyje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a ja nawet sniadania nie zdazylam wszamac nie mowiac juz o ubraniu sie,normalnie jak taka rozglaba:-:)-(

reklama
hej:-)

ale pogoda :wściekła/y: nie wiem co robic chyba pojde zwazyc mała :confused:

sylwia fajny ten namiocik Olivki :tak:

mojadzidzia gratuluje zabka :-) ja sie kapałam tylko na krytym bo zimna woda na dworzu :dry: dobry jest dla dzieci moim zdaniem byla nawet taka dziewczynka mlodsza jeszcze od naszych :tak:

ampar no no jacy romantycy z was :cool2:

katarina Twoja Wiki zawsze musi cos odwalic :-D

grazul brawo dla Twojego A :tak:

tynia a do mnie kiedy wpadniesz :confused:

agaam wspolczuje pobutki :sorry: moje dziecko o dziwo bylo dzis lawskawe i pospałam do 6 :sorry:

miłego dnia dziewczynki :-D

No dobra, to jedziemy na kulki na 13:tak: My przynajmniej sobie obiadek tam zaliczymy:-p
Może ktoś, kto mieszka niedaleko chętny na podwózkę...Mojadzidzia, Roksanna?

Agaam proncie bardzo;-) Funsters Childrens Play & Birthday Parties, Indoor Soft Play Activity Centre for Kids

Żaneta
Ty byłaś w zeszłym tyg odebrac paszport. Powiedz mi jak to jest, bo ja na tym kwitku mam datę 20maja lub po. Czy Ci na dole nie będą się pultać że nie jestem na liście umówiona na konkretny dzień?? Mogę pojechac sobie o obojętnie jakiej godzinie??
Ale Ci zazdroszczczę tej wycieczki, ile w końcu was wyszło?? No i co z tym pokojem dla mamy??

Hej witam ponownie:-p:-)

Sylwiam dzieki za linka:-) to jest tam gdzie bylismy ostatnio tak? Mam nadzieje ze mnie moja nawigacja nie zawiedzie:confused:
Sylwia co do wypadu po paszporty to wlasnie probuje sie dodzwonic zeby sie dowiedziec czy nie trzeba jakiegos apoitmentu zrobic:sorry2:
Ale Ci dobrze pewnie sie wyspalas dzisiaj co?:szok:

Zaneta na pewno nie bedzie problemu z tym my jak zawsze zamawiamy bilety to tez bez polskich liter bo w nazwisku mamy Ś a piszemy S i nigdy nikt sie nie przyczepil:tak: Ale Wam dobrze mmmm zazdroszcze:-p:zawstydzona/y:

Graziul szykuj sie na kulki to odprezysz sie:tak:

Oki ide ululac Mala bo jeszcze nie spala a ja sie wezme troche za pozadki bo az wstyd do kuchni wejsc:szok: Na obiad mam zupke wiec nie bede musiala spieszyc sie do domku :-D
Byee

Dzien dobry dziewczyneczki!
My dzisiaj wyspalysmy sie na maxa,Dusia wstala o 9 :szok::szok: i o dziwo nawet wczesnie poszla spac :-) dziekujemy wszystkim za gratulacje dla mojego malego kroliczka :tak:
sylwia.m dzieki za pamiec o nas,ale dzisiaj zajmuje sie dzieciaczkami a strasznie zaluje :-( natomiast roksanna nie ma internetu,jeszcze chyba tydzien :dry:
natalka1990 ja sie pewnie sie wkrotce wybiore na ten basen bo ten u nas mi nie odpowiada za bardzo wiec moze sie umowimy,katarina tez moze by sie wybrala... a moze bedzie nas wiecej chetnych????:blink:
no dobra odezwe sie pozniej,milej zbawy na kuleczkach ;-)

Cześć dziewczynki.

Długo mnie nie było, bo ostatnio dużo się u mnie dzieje. Przyjechał mój brat i teraz szukamy mu pracy. Mam nadzieję, że się uda, bo on chce sobie dorobić przez wakacje.

Poza tym mamy masę kłopotów z lokatorami..... Szkoda słów..... Więc ponawiam apel do Was moje kochane. Jeśli któraś z Was zna kogoś zaufanego kto szuka pokoju do wynajęcia to dajcie znać.

Mojadzidzia - spóźnione gratulacje ząbka ode mnie:)

Żaneta - zdrówka dla Ciebie i małego.

No nic zmykam, bo idziemy w miasto w poszukiwaniu pracy:)

Mojadzidzia szkoda, że Ty nie możesz, ale na pewno będzie jeszcze milion okazji. Dzięki że mnie uświadomiłaś że Roksanna nie ma internetu bo ja zapomniałam o tym zupełnie no i zadzwoniłam do Niej:tak: Strasznie się w domu nudzi więc jest chętna:tak:

Katarina hop hoooooop, dzwoniłam ale nie odbierasz. Dorota jest w Bradford i prosiła mnie żebym napisała Ci że po Ciebie przyjedzie jakoś przed 13.

Agaam to próbuj dalej;-)

Cześć!
W końcu mam chwilke żeby naskrobać. U nas nic ciekawego. Filipek dziś ma pierwszy dzień szkoły po feriach. Jak mi się nie chciało iść:wściekła/y: Adam śpi a ja zaraz zabieram się za robienie zupy.
Ja na kulki nie dotre bo po pierwsze nie mam auta a po drugie musze odebrać o 15 Filipa ze szkoły.

mojadzidzia- gratulacje dla Nadii. No w końcu też się doczekałaś:-) Miejmy nadzieje, że jest tak jak wiele osób mówi, że im ząbki później tym mocniejsze:tak:
Sylwia, Agaam- nie trzeba się umawiać po odbiór paszporu. Wystarczy powiedzieć przy wejściu, że po odbiór. Ja oczywiście jestem chętna na spotkanie tylko jeśli chodzi o ten tydz. to nie mogę w piatek bo mam gości z Pl i będę musiała ogarnąć dom.
Sylwia- super prezent dla Olivki
Agaam- no ładnie 4.50:szok::szok::szok: My wstaliśmy przed 6 i ledwo patrze na oczy;-)
Żaneta- zdrówka dla Was. Na pocieszenie- lepsza biegunka niż wymioty;-):eek:
Katarina- niezła agentka z Wiki:-D Ciekawa jestem czy ty też taka byłaś w jej wieku:-D Super, że zakupy udane. Aaa i jesli chodzi o tego cygana to szybko zaczyna:wściekła/y::no::wściekła/y:
asinka- ja też wczoraj zaszalałam na wyprzedaż w New Look. Kupiłam aż jedną bluzke a wziełąm do przymierzalni chyba z 10 rzeczy:wściekła/y:
Graziul- super spędziliście wczoraj dzionek. Oby tak częściej. I życze powrotu weny

To chyba tyle. Miłego kawkowania na kulkach i nie obgadujcie mnie za bardzo;-)
Pozdrawiam

reklama
Witam:-)
Wiecie,że ta pogoda nas nie opuści do końca tygodnia:eek: będę z małą dzień w dzień jezdziła chyba na kulki i na basen co by nie zwariować:-D Ja mam dziś obiadek gotowy,więc mam luz bluz..bo i B pózniej dziś skończy pracę:tak: szkoda,że na kulkach jest tak beznadziejna kawa:wściekła/y: Sylwia zabierz expres swój:-D może jeszcze byś zarobiła parę funciaków:tak:;-)

Żaneta-ale będziesz miała fajnie z mamą:tak: na długo zagości u Was? zdrówka życzę:happy2:
mojadzidzia-nie może tylko na pewno:tak:
Monia22310-życzę powodzenia w szukaniu pracy:-)
Ania1812-oczywiście po tatusiu ma te pomysły,B był okropnie niegrzeczny:no:

No nic idę ogarnąć trochę dom i spadamy do kulkolandu za niedługo;-):-)
Więc laski do zobaczenia w tym pięknym świecie:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Do góry