reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Hej dziewczyny i co z tym wypadem w srode bo coś cicho na tym forum.Mój mały właśnie rozrabia mam już na dzisiaj dosyc mam nadzieje że o 20 pójdzie spac.Bo potrzebuje chwili dla siebie.:rofl2:A jak tam sytuacja z waszymi maluchami?Też dają wam w kosc.Pozdrawiam

A jak tam sytuacja z waszymi maluchami?Też dają wam w kosc.Pozdrawiam

Oj dają, dają:no::wściekła/y: Mój teraz kwiczy sobie u siebie w łóżeczku, czekam aż się ryk rozlegnie:baffled:
A spotkanie to jak widzisz z Tobą to juz 4 chętne są;-) będą też następne tak mi się wydaje:-)

Hehe i dziecię mi usnęło:))) Ciekawe czy już na całą noc?

A jak tam sytuacja z waszymi maluchami?Też dają wam w kosc.Pozdrawiam
JA Mam dwojke wiec mi podwojnie daja w kosc:tak::-Dmoj starszy syn juz chodzi do szkoly,wiec pol dnia mam tylko jednego,ale jak sobota przychodzi to jest koszmar,on sie nudzi i wymysla rozne glupie rzeczy:wściekła/y:a ja nerwowa chodze i tylko krzycze i krzycze:tak:bo ja to straszna jestem w domu:angry::baffled::crazy::wściekła/y:

Hej dziewczyny
Moj "aniolek" dzis jakos nie dal mi w kosc, tylko coraz czesciej zaczyna krzyczec a raczej drzec sie jak cos mu nie pasuje albo cos chce a nie daj Boze cos mu zabiore
KAsia i Dorota ja to was podziwiam - naprawde mowie ja z jednym czasem mam dosc i wyszlabym poprostu z domu i poszla poprostu przed siebie :)
Ja na te spotkanie tez sie pisze tylko czego ten park musi byc tak daleko to dla mnie naprawde mega wyprawa i znajac mnie znowu bede miala mnostwo przygod :)
ale ja mam dzis lenia no nic mi sie nie chce, wiec nie mecze was juz i ide na tv poki maz ma cierpliwosc i bawi sie z malym
pozdrawiam

U mnie w koncu cisza :-) Kuba padl po 18 i pownien spac do rana, a Maciek przed chwila; pewnie sie obudzi kolo 22-23 na jedzonko.
Dzis w przedszkolu obylo sie bez scen i placzu :szok: Zrobil tylko podkowke jak wychodzilam, ale jak wrocilam to nawet mnie nie zauwazyl, ze jestem w sali tak byl zajety zabawa z dziecmi :-) Mam nadzieje, ze juz tak bedzie. Zwazylismy tez Maciusia dzis. Slabiutko, myslalam, ze 9 juz przekroczy, a tu "tylko" 8,80kg ;-) A potem w parku trzy godziny Kuba szalal na rowerze i na hustawkach. Wiec mu sie nie dziwie, ze tak szybko zasnal. Ja tez bym sie chetnie walnela do lozka, ale cos trzeba zrobic w domu, a nazbieralo sie tego sporo :-(

magde - my wlasnie pare dni temu kupowalismy ubezpieczenie i skorzystalismy z tej stronki Car insurance quotes, compare car insurance | insurance.co.uk - tez tam sa rozne porownania

myszavik - tez sie dopisuje do spotkania, a jak tam po oparzeniu?

kasiek - ja sobie tak marze, ze jak skoncze karmic, to zostawie meza z dziecmi, a sama sie wyrwe na caly dzien, tez czasem mam juz dosc

Kasiek 83 gdzie mieszkasz ze masz tak daleko do Lister Parku?Ja tez mam daleko pewnie dobra godzinę na pieszo albo i więcej.Już robiłam takie maratony zakwasy gwarantowane na drugi dzień.

Uśpiłam małego rozrabiakę mam nadzieje ze do rana mam luz bo padam na twarz.Pewnie obudzi sie w nocy na mleko bo mało zjadł przed snem.I tak wiecznie razem.Kiedy on będzie już duży.

reklama
czesc fajnie ze sie wszystkie godzicie juz mnie to cieszy hehe no to jestemy umowione heheh co do oparzenia to zostly mi plamki wokol oka i na rece ale niestety bede musiala dac wiecej tapety na twarz heheheh .

co do usypiania to moja jeszcze mi tu rzadzi i jaka bez humoru a tak apropo to moja to tylko jedyna laska bedzie na tym spotkaniu ? no nie takie powodzenie bedzie miec hhehe no no :p wiec wracajac do usypiania powiem tylko tyl ze bede miec szopki dzis :(

Kasia 8118 w jakim wieku jestes bo z tego co wychodzi to ja tu mlosy spik jestem hehhe i wiecie co ja mam powiedziec ja na bd 12 mieszkam to dopiero daleko jakies 2 godz pieszo wiec jak czasem sie wybieram to dopiero mi nogi do tylka wchodza hehe. wiem ze daleko ale ale to jedyny park o ktorym wiemy wszystkie oj a ja znow w weekend sama :(( bo mezus do londynu :(( ale coz poradzisz oki ide trosze posiedzec do mezusia

Do góry