reklama
Karolina55
Mama Gabrysia
my mamy Tesco - chyba jest najtansze
kasia8118
Fanka BB :)
my mamy z ITS 4 Me jest bardzo tanie
HEJ
to ze Karolina napisala mi o Tesco, sprawilo ze trafilam na te strone:-) Compare cheap car insurance quotes - Tesco Compare , i chyba zaoszczedzilo mi to wiele czasu:-)
Ale jest tych ubezpieczycieli - prawdziwa konkurencja, ale nie ma sie co dziwic jak tu w malo ktorym gospodarstwie domowy jest tylko jeden samochod
to ze Karolina napisala mi o Tesco, sprawilo ze trafilam na te strone:-) Compare cheap car insurance quotes - Tesco Compare , i chyba zaoszczedzilo mi to wiele czasu:-)
Ale jest tych ubezpieczycieli - prawdziwa konkurencja, ale nie ma sie co dziwic jak tu w malo ktorym gospodarstwie domowy jest tylko jeden samochod
doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
kasia8118-widze ze z twojego jest taki poranny ptaszek jak moj,tez wstaje 6 czasem przed,dzisiaj wyjatkowo o 7 ,ale to dlatego ze jest troche przeziebiony i taki marudny ze szokWlasnie przed chwila musialam go uspic w wozku , tak ryczal no i oczewiscie obiadu nie zjadl.Sproboje mu dac jak wstanie,mam nadzieje ze zje
MYSZAVIK-moj tez jak tylko widzi ze otwieram komputer ,zaraz placze i chce na receTakie sa cwane te nasze maluszki:-)
MYSZAVIK-moj tez jak tylko widzi ze otwieram komputer ,zaraz placze i chce na receTakie sa cwane te nasze maluszki:-)
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Czesc dziewczyny!Ja już wstałam o6.30 mój mały wczesnie wstaje.Nie należy do śpiochów.Pogoda za oknem słoneczna,ale zobaczymy jak długby cały dzień tak było, bo planuje długi spacerek z małym.Bo w domu nudy.Pozdrawiam
Och mój to też tak wcześnie wstaje a ja tek zawsze lubiłam pospac:-(
czesc mamuski wiecie co
Co wy na kolejne spotkanko wiem wiem moze za szybko ale ja tak bardzo bym chcial sie zalapac na kolejne. zazwyczaj kasia ,j proponuje no moze teraz ja wyskocze z propozycja co wy na to jak by spotkanko odbylo sie w nastepnym tygodniu np w srode w tym samym miejscu i porze wiem wale tak z mostu ale zawsze wszystkim jest obojetne wiec pisze odrazu co do pogody to patrzylam ma byc 17 st.ale jak ktoras z was znajdzie cieplej to tez by bylo fajnie
Co wy na to co wam szkodzi co bedziecie w domu siedzec moze sie nowa kolezanka skusi i nie tylko mamy z bradford ? piszec jestem bardzo ciekawa ile z was by sie zglosilo co tam w domu siedziec a juz za niedlugo niektore z nas leca do polski to co tam bedizemy czas marnowc czym wiecej tym lepiej moze cfcgirl sie skusi usmiechajcie sie szybciutko co do spotkanka heheh
pozdrowionka
Co wy na kolejne spotkanko wiem wiem moze za szybko ale ja tak bardzo bym chcial sie zalapac na kolejne. zazwyczaj kasia ,j proponuje no moze teraz ja wyskocze z propozycja co wy na to jak by spotkanko odbylo sie w nastepnym tygodniu np w srode w tym samym miejscu i porze wiem wale tak z mostu ale zawsze wszystkim jest obojetne wiec pisze odrazu co do pogody to patrzylam ma byc 17 st.ale jak ktoras z was znajdzie cieplej to tez by bylo fajnie
Co wy na to co wam szkodzi co bedziecie w domu siedzec moze sie nowa kolezanka skusi i nie tylko mamy z bradford ? piszec jestem bardzo ciekawa ile z was by sie zglosilo co tam w domu siedziec a juz za niedlugo niektore z nas leca do polski to co tam bedizemy czas marnowc czym wiecej tym lepiej moze cfcgirl sie skusi usmiechajcie sie szybciutko co do spotkanka heheh
pozdrowionka
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Myszavik ja jestem za;-)
reklama
kasia8118
Fanka BB :)
Jestem już w domu.Byłam na małym spacerku i trochę sie zmęczyłam.Mój mały też jest dzisiaj marudny i jeszcze nie zaliczył malutkiego spanka.Ma katar i jest ogólnie jakiś inny.Mnie też coś chwyta wziełam już leki mam nadzieje ze minie szybko.Jeżeli chodzi o spotkanie to jestem za i to bardzo.Mało mam znajomych i chętnie poznam wasze grono bliżej.Wiem gdzie jest Lister Park mam spory kawałek do tego parku, ale dam rade.Bliżej mam do Peel Parku,. ale spotkamy się tam gdzie większosci pasuje.Mi pasuje każdy dzień tygodnia od pon.do pt.Pozdrawiam
Podziel się: