reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Witajcie ponownie:-)
Ależ zimnica:szok: brrrr....pościągałam pranie z ogrodu i masakra:szok: Ale numer z tymi prostytutkami co?Najlepsze w tym wszystkim,że morderca tych pań mieszkał u kolegi w bloku:szok::szok::szok: masakra,miał już za sobą kilka takich morderstw:eek: Strasznie nie lubił tych pań lekkich obyczajów :no: ale to go nie upoważniało do mordu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: 3 laski zabił psychol,jedna 31lat,36 druga a trzecia to już nie taka laska bo 43 lata miała:sorry2: Ach..ten świat pełen psycholi i złych ludzi jest:no: nie dziwota wcale:no:

monia-moje gratulacje za płeć:tak:;-) super,że wszystko w jak najlepszym porządku,oby tak do rozwiązania:happy2:

Basiulka-witaj na forum:-) a gdzie dokładnie mieszkasz?Ja jestem z bd5:tak:;-) i dużo jeszcze innych fajnych dupeczek:-D:-D

agamm-oby Ci nic nie wypadło:no: masz być i kropka:-D:-D:-D tyś jest mym natchnieniem i może jeszcze mnie do czegoś natchniesz kto wie:confused::confused::confused::-D:-D:-D

ahnieszka.uk-no widzisz jaką masz bystrzasze salache:-D:-D łatwo przyswajalna dziewczynka;-):tak: już Ci śle me dane kochana:tak:;-)

No nic.. to tyle moje miłe:tak: Życzę miłego wieczoru:-):-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
hej

Bylam z szymonkiem rano u lekarza- mam przyniesc probke kupki na jutro tzn mialam na dzisiaj ale nic nie zrobil do 12:-( tzn zrobil 6 razy ale nic po wizycie u lekarza:-(
Jest markotny, smutny i taki lezacy:-( Dobrze ze nie ma temperatury:tak:
Monia- gratulacje- no to teraz sie zacznie rozowo w szafie robic, co;-)
Natalka90- nogi wyciagaj na kanapie, lampeczka winka i ciesz sie wolnym wieczorem:-)
Basiulka1987- witaj- ja tez zauwazylam tylko zakrecona jestem po urlopie i przez ta chorobe synka. :tak:;-)
Agnieszkauk- ze szkoly jezdzisz czy tak sama sobie na ten basen? Bo ja dostalam jakis kupon i moze bym sie z szymciem wybrala:tak: Zgarniemy jeszcze natalke:tak:
Agaam- ja tez mam czasem takie dni ze chce zeby sie jak najszybciej skonczyly- nienawidze tego;-)
Reniuska- ja tez sie wkurzylam na to wolne w przedszkolu- szymcio dzisiaj nie poszedl przez to rozwolnienie i byl taki smutny a jeszcze musze mu powiedziec o przyszlym tygodniu:-(
Katarina26- ja nie wiem czy dam rade w czwartek ale sie postaram:tak: Moj zna adres:tak:
Ania1218- a ty jak mamusia jest to powinnas na forum miec czas;-)

Czesc:-)

MONIKA-gratuluje dziewczynki:-)ja cos przeczuwalam ze bedzie dzieczynka u Ciebie:tak:

BASIULKA-a imie macie juz wybrane??
A gdzie mieszkasz na bd 5 ,jesli mozna spytac?:happy2:

KATARINA-jak spotaknie u Ciebie jest w czwartek to ja tez przyjade:tak:tylko ze z dwojka dzieci,bo Kuba bedzie mial ferie:-)

AGNIESZKA UK-no prosze jaka masz super corcie:-)ladnie sie bawila:tak:

ROKSANNA-gdzie Ty chodzisz co collegu??na bolton??mieszkacie juz na nowym mieszkaniu??

AMPAR-wklej pare zdjec z wakacjii,pochwal sie:-p

GRAZIUL-lazienka i kuchnia zrobione:-)jeszcze zostaly kaloryfery do wymiany,ale to juz inne ekipa wchodzi,jak na rzie nie mam pojecia kiedy zaczna to robic.Jka na razie mam spokoj i porzadek:-)

A mnie dzisiaj Kubus oswiecil ze On ma az dwa tygodnie ferii:szok::szok:Kurcze zaraz koniec roku i tyle wolnego:dry:No ale za to jeszcze jutro idzie.

Witam sie i ja pieknie z Wami:happy2::happy2:
Maz okupuje lazienke wiec komp wolny:-D:-D
u nas dzis tak sobie dzionek minal spokojnie i milo:happy2:
pospalysmy do 8.20:-) to wyjatkowo dlugo jak na nas:tak:
potem dalysmy sie wyciagnac do town na coffe w Coscie:happy2:choc sie mocno wahalam bo obawialam sie deszczu ale warto bylo i wcale nie zmoklysmy:-)
DORIS-to fajnie ze juz po:happy2:na pewno tez odetchnelas:tak:
MONIA-gratki coreczki:happy2:tez mi sie marzy 2 corcia:-D
KATARINA- ale Ty wscibska jestes:-p:-p:-pa ta K -jak juz musisz wiedziec to moja naj...psiapsiola:-p:happy2::-D
AGNIESZKA-no widzisz jak super :happy2:fajnie ze mala tak dobrze sie czuje w nursery,wiem o czym mowisz tez tak Nati zostawialam w pokoju dla baby a sama mialm zajecia dla mam:tak::tak:
NATALKA-lus blus,kota nie ma mysz charcuje:tak:;-):-D:-D9kurde nawet nie wiem czy dobrze napisalam przez "CH":zawstydzona/y::-D)
AMPAR-welcome back:-D:-Dspieklas dupsko:confused::-pbiedny synus,wspolczuje i tulaski dla niego:happy2::happy2::happy2:
oki koncze ,bo cus mnie kregoslup pobolewa:szok::tak:pozdrawiam

Doris78- mam stronke ampar3 - strona domowa w Fotosik.pl i wlasnie wrzucam tam zdjecia wiec powinny byc zaraz:tak: U mnie tez niedlugo beda kaloryfery robic- a ja juz sie boje:szok::-D:-D:-D:-D
Graziulxxx- mocno nie spieczone- ale uczulenie na slonce jak zawsze wystapilo:tak: Tez lubie kawke w costa:tak:- spiochu:-p

Cześć babencje!
Ja jestem happy bo byliśmy dziś na zakupkach i w końcu kupiłam coś dla siebie:-) Jak niewiele mi potrzeba do szczęścia:-D;-)

Doris- to długo Kuba ma ferie. Filip zaczął dzisiaj i ma wolne do końca przyszłego tygodnia:dry:
Ampar- zdrówka dla Szymka. Czasu mam może i więcej ale jakoś głupio mi tak siedzieć przed kompem:eek:
Katarina- a o co chodzi z tymi prostytutkami? Bo ja nie w temacie. Domyślam się, że chodzi o tą aferę z przeszukiwaniem stawu w Lister Parku:confused: Dziękuje za adres. Raczej będę no chyba, że cosik mi wyskoczy. Aaa i też oczywiscie będę z dwójeczką. Mamy nie wypożycze bo mam ją tylko do poniedziałku:-( Potem koniec laby:-(
Monia- gratuluję dziewuszki i najważniejsze, że zdrowa
Graziul- serio nie podoba Ci się Dom nad rozlewiskiem?:confused: Mi się baardzo podobała
Natalka- wspólczuje nocki. Biedna Claudusia strasznie się męczy przez te zęby:-(
Basiulka- surowa cebula powiadasz:eek::eek::eek: To dopiero ciążowa zachcianka. No ale przynajmniej jaką masz ochronę przed przeziębieniem:-D

Zmykam już lulu. Kolorowych snów dziewczynki

dobry wieczor :-)
ampar -:eek: nie pocieszylas mnie z tym wolnym w szkole ,i fajnie ze Szymon w koncu przekonal sie co do przedszkola
basiulka-ja tez zauwazylam ,ze jestes nowa ,ale zapomnialam sie przywitac :zawstydzona/y:.Chodze teraz taka nieprzytomna ;-)
monia-gratulacje .My twardzo obstajemy przy tym zeby nie znac plci dziecka ,bo jest nam wszystko jedno ,zreszta wyboru wielkiego to nie mamy:-p.
A mnie dzis spotkala mila niespodzianka .Otwieram drzwi i widze Dominika z przepieknym bukietem tulipanow :-):-)-to na dzien mamy ,bo wczoraj rano pobolewala mnie glowa i powiedzialam ,ze mam w pupie takie swieto :zawstydzona/y:.
Babeczki ,mam jeszcze pytanie -chce zrobic sajgonki i ten papier ryzowy badz ciasto na sajgonki moge kupic w kazdym sklepie? i ma to jakas swoja nazwe czy tak po prostu ciasto ryzowe?

hej laseczki:-)
Ampar telefon wysłałam na pw
Renuska ja bym nie wytrzymała do końca ciąży aby nie poznać płci dziecka

juz mialam cos do was napisac w środe ale sie tak podnieciłam w ten dzień że dopiero teraz jestem wstanie:-D:-D:-D kupiłam sobie bilet do Polski za 5funi... w sumie za mnie i Alexa wszystko razem 30:szok:;-) i tym sposobem 24 czerwca jade z młodym na wakacje ;-)
a tak poza tym to u mnie nic ciekawego.

Hej:-)

Nefretete toś przepłaciła:szok::szok::-D Fajny taki niespodziewany wyjazd. Ja swój planuję już od kilku miesięcy i czas dłuuuuży mi się niemiłosiernie.

Agaam oczywiście bardzo chętnie się z Wami zabiorę:tak:

Natalka
jak dzisiaj Claudia??? Biedna namęczy się przez te zęby. Mojej to bezboleśnie idą, teraz już 7 sztuka się zbliża:tak: Jeszcze się nie przebił ale widać go dość mocno pod dziąsełkiem. Nareszcie Olivia nie będzie wyglądała jak wampir:-D

reklama
Czesc Mamuski:-)

Widze sloneczko za oknem i mam nadzieje ze jest cieplo chociaz troszke:-p

Sylwiam no to Olivia leci z tymi zebami jeden po drugim moja to ma dopiero dwa i nic nie zapowiada sie poki co na dalsze:confused:

Nefretete ale Ci sie udalo z biletami i to jeszcze w wakacje gdzie bilety sa najdrozsze:tak: a z jakiej linii??

Natalka i jak Mala? mam nadzieje ze lepiej?

Monia grtauluje coreczki:tak: dziewczynki fajne sa:-) ja do konca nie wiedzialam co bedziemy mieli:tak: ale czy przy drugiej ciazy wytrzymam w takiej niepewnosci to nie wiem szczerze watpie:-p

Basiulka ale masz zachcianki o rety cebula bleeee:-p

Katarina hehe jesli byloby do czego to chetnie Cie natchne:-D:-D Dobrze mowisz i masz bede na 99,9%:-D

Dobra to na tyle ide do mojego dziecka bo zaczyna cos kombinowac a ja coraz bardziej boje sie jej kombinacji bo zaskakuje mnie z dnia na dzien coraz bardziej:shocked2: wlasnie otworzyla sobie szuflade i wyrzuca cala moja bielizneeeeee:szok::szok: Paaaaaa

Do góry