reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Cześć dziewczynki!
Troszke mnie nie było i mam mnóstwo zaległości.
Przede wszystkim WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU NASZEGO ŚWIĘTA!!!
Agnieszkauk- super, że impreza Nikolki udana. Pogode miałyście jak na zamówienie. A torcik piękny. Jstysiak- zdolniacha z Ciebie
Agaam- ja kupiłam Adamowi krem z filtrem 50+ z Johnsona. Był w promocji w Tesco przeceniony z 12 na 6. Ciekawe czy jeszcze się przyda:dry:
Żaneta- super, że gładko idzie odcyckowanie. Jeszcze troszke i na pewno wyeliminujesz nocne karmienie
Monia- trzymam kciuki za jutrzejsze USG. Oby maluszek nie był wstydliwy i pokazał co tam ma;-):-D
Renuska- ale narobiłaś mi smaka tym ciastem:-p No i kochanego masz synka, tak ładnie opiekuje się mamą
Katarina- ja jestem chętna na spotkanie w przyszłym tygodniu chociaż myślałam żebyśmy na dzień dziecka wybrały się gdzieś na kulki lub do parku. Ale chętnie też wpadnę do Ciebie:-)
Basiulka- również witam na forum. Ja nadal robię zakupy w Pikniku ale raczej już nie kupię tam wędlin na wage. No i radze uważać na chleb. Ostatnio 2 razy kupowałam tam chleb z polskiej piekarni z Bradford i był okropny. Tak jakby zapomnieli dodać soli. No i cały bochenek wylądował w śmietniku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Doris- no fajnie jak to z mamuśką. Przydaje się takie odciążenie. Lenie się jak mogę:-D:-D:-D
Natalka- biedna Claudia. Oby szybko jej przeszło. I oczywiście zdrówka dla Ciebie
Roksanna- zdrówka dla Ciebie
Sylwia- co z Tobą? Coś ostatnio się nie odzywasz:-(

Sorki, że nie wszystkim odpisałam ale J już dobija się do kompa:wściekła/y:
Życze miłego wieczoru

reklama
witam wieczorkiem :-)

z Claudia juz lepiej na szczescie tylko gryzie wszystko i placze troszke pomaga jej tylko teetha teething granules polecam bardzo dobre przy zabkowaniu :tak: ona biedna strasznie to znosi :-( byłam dzis cały dzien u mojej mamy a Claudia idzie do niej na caly weekend bo mama ja chce :tak::-) to sie zgodzilismy z D bo wtedy w niedzile pospimy pewnie do 13 :-D

sylwia własnie co z Toba :confused::-(

agaam fajnie ze sie z mała wybralas na grupe :tak:

roksanna ojj ale trzyma Cie długo :-( zdrówka :tak: a jak mieszkanko duzo roboty wam jeszcze zostało ?

witam wieczorkiem:-)
a u mnie jakos leniwiew ostat jesli chodzi o postowanie:-(ale widze ze i Wy dziewczynki przycichlyscie:-p
ANIA-kurcze oby sie jesz przydal ten krem,ja bardzo licze na piekne lato:happy2:
NATALKA-ale fajnie masz z mama:happy2:tez by mi sie czasem ktos taki tu przydal zeby odciazyl:tak::blink:biedna Claudia ,tak ciezko znosi zabkowanie:dry:
AGNIESZKA UK-a gdzie Wy na ten basen jezdzicie z tej szkoly:confused::confused:milego pluskania jutro:happy2:
KATARINA-duuzo sexu:szok::szok::szok::-p:-pTy zbereznico:szok::-D:-D:-D:blink::blink:
ja tez chetna na spotkanko u Ciebie:blink::blink::-D
SYLWIA-kryzys forumowy:confused::confused::blink::blink:mam nadz.ze wsz.ok.pozdrawiam:-)
TYNIA i WIKI-faktycznie macie tam urozmaicenia na dzielnicy:shocked2::shocked2:;-)
ROKSANNA-jak sie czujesz??jak Mati w przedszkolu-nadal ok:confused:a remoncik ,kiedy bedziesz juz na swoim:confused::happy2:
DORIS-a u Ciebie juz calkiem skonczyli:confused::confused::confused:
ZANETA-Twoja"zakazana zone"ma teraz KATARINA:tak:;-);-)
ja czytam Dom nad Rozlew.....ale ..wiecie co ,jakos mi na razie nie podchodzi specjalnie:shocked2::shocked2::shocked2:no ale dop 20 stron mam za soba ,moze sie rozkreci
jutro do miasta lecimy oplaty porobic i na coffee z kumpelka K:blink::blink::blink::-D:-D
milej nocki

czesc wszystkim ale sie rozpadalo a moja gwiazda pojechala do keighley na noc do kaski pewnie beda razem z Ola niezle szlec wiec dzis ja biore dluga kapiel i odpoczywam zycze wszystkim milej nocki:tak::tak::tak::tak:

hej dziewczynki

Nie piszę bo zamarzłam:szok::szok: zima do nas wróciła:wściekła/y: Ale dziękuję Wam za troskę:-)

Tak na serio to raczej brak weny, chyba @ zbliża się wielkimi krokami bo humor mam jakiś dupowaty.

Katarina ja oczywiście też chętna na spotkanie ale nie w poniedziałek i wtorek:-(
Natalka jakby moja mama chciała moje dzieci na cały weekend to też bym się zgodziła:-D

No dobra, rzucam hasło......proszę łapać:-D:-D:-D:-D
W sobotę wybieramy się na babskie spotkanko bez dzieci i bez mężów. W planach jest chyba chińska restauracja a potem piwko, albo dwa, albo 10:-p:-D:-D
Jak narazie wybieram się ja, Graziul, Natalka, Ania1812, Agaam i chyba Ampar (jak kogoś pominęłam to z góry przepraszam:zawstydzona/y:)
Ktoś jeszcze reflektuje????

Hello matki,żony i kochanki:-D:-D:-D
Ja dziś się cały dzień obijam jak obibok:szok::-D zero obowiązków domowych dziś,a jak..święto to święto;-) Men zaraz przybędzie i przywiezie chinolka na kolacyjkę,bo żonie się nic nie ugotowało,a też nie chciało mi się dziś samej jednak iść:sorry2: graziul i roksi mnie olały więc se odpuściłam:-D:-D:-D Co tam samemu siedzieć w knajpie:eek::dry: non sens:no: Ale kórde dziś zamulony ten dzień:no: ble..
Ania1812-zazdroszczę,że masz mamuśkę tutaj:zawstydzona/y: jak długo będzie jeszcze?może byś mi ją wypożyczyła co:confused::-D:-D Cieszę się,że jesteś chętna na odwiedzinki w me skromne progi:tak:;-)
Natalka-biedna Claudusia,że tak ciężko znosi te ząbki:no: tulaski dla niej,też masz fajowo z mamą:tak:
graziul-a któż to taki ta K:confused::-D:-D:-D:-D
Żaneta-i co w końcu z tą książką co chciałaś pożyczyć?? może wpadniesz w przyszłym tyg.do mnie na spotkanko to odbierzesz co:confused::tak:

Dobra spadam bo men już wparował z kolacyjką:-)

Aha...co do spotkania to przekładam je na 3 czerwca o godz.10.00:happy2::happy2::happy2::happy2:

Miłego wieczorku wam życzę lasencje:-):-):-)

hej

Brrrrrrrrrrrrr:wściekła/y: A co tu sie dzieje:wściekła/y:
My juz spowrotem:tak:Szymonek nabawilsie wirusa i 2 dni zle sie czul:-( Dobrze ze juz jest bardziej na prostej ale i tak pojde rano do lekarza:-( Poza tym pierwsze 5 dni bylo super, pogoda dopisala, humory tez- tylko barcelona nas ominela ze wzgledu n chorobe szymcia wiec stwierdzilismy ze musimy jeszcze raz pojechac niedlugo:-D:-D

Agnieszkauk- najlepsze zyczenia dla nikoli- ale ci sie pogoda udala na imprezke:tak:
tyniaiwiki- ty to sie dziewczyno nie nudzisz:szok: I jeszcze zawsze jestes na biezaco z najnowszymi wiadomosciami:szok:- jak ty to robisz?;-)
Sylwiam- ty aparatko- a co ty mnie tak na pewniaka wpisujesz? Wiesz ze piwka w milym towarzystwie to ja nie odpuszcze, tak:-D:-D:-D
Kasia8118- jak krystiana raczka po szczepieniu? Az sie wystraszylam:szok: Zazdroszcze ze mozesz miec rodzenstwo przy sobie:tak:
Monia22310- kciuki zacisniete za jutro:tak:
nefretete- napisz mi numer domowy bo dzwonilam kilka razy ale nie wiem czy mam zly numer czy ty sluchawke znowu odkladasz:-p
Roksanna1- zdrowiej dziewczyno:szok: Gratki dla mati:tak:
Natalka90- utulaj mala- biedna - tyle cierpi przez te zabki a one i tak za 6 lat wypadna:-(
Katarina26- dzieki za zyczenia- szczegolnie ta koncowke:-D:-D:-D
Agaam- ja tez chodzilam z szymciem na play grupe od 9miesiaca i zawsze bardzo to lubil:tak: co do kremu to mialam nivea 50 i nigdy nie byl nawet zaczerwieniony- a w egipcie mielismy 40 stopni wiec chyba dobry jest- teraz wzielam ten sam:tak:
reniuska- ale sie nasmialam z twoich zachcianek:-D:-D:-D A tv juz lizalas:-D:-D:-D

Aha-- WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NAS:tak:

A ja jutro smigam na otwarcie tego salonu kolezanki- jakis lunchyk ma byc i szampan wiec znowu sie wykpie od obiadu bo idziemy z chlopakami:-)

hej:-)

jestem pierwsza :-D moj mówił ze w nocy tak zimno bylo ze szok :szok::wściekła/y: ale dzis juz chyba znowu sie cos poprawi mam nadzieje ;-) Claudia nie dała mi dzis pospac :no: wstała o 2 poszła spac o 3 pozniej wstała o 4 poszła spac o 6 i o 6;30 juz wstała :wściekła/y::-(

katarina ja ze spotkania odpadam moj bedzie miał wolne i bedziemy kozystac z pogody jak bedzie :cool2:

ampar a jak Szymon teraz sie czuje ?? dobrze ze chociarz troszke odpoczeliscie :-)

no i wena mnie opuscila bo siostra na gg sie dobija :sorry:

czesc wszystkim ja juz wstalam spac nie moglam bo myslami jestem jak tak Wiki ale skoro jej nie przywiezli wczoraj czyli jest oki:-D:-D:-D:-D:-D
ampar no wiesz staram sie staram;-);-);-);-);-);-):-D:-D:-D:-Di zdrowka dla Szymonka :tak::tak::tak:
natalka to niezla mialas nocke pewnie teraz oczy jak zapalki wygladaja trzymaj sie kobietko:-:)-:)-:)-( moze jak Claudia pojdzie spac to ty padniesz kolo niej

reklama
Hej kobietki ja się nie odzywam bo weny brak i nastrój kiepski:sorry2:.Może to wina pogody sama nie wiem:confused:.
natalka współczuje ciężkiej nocki:-(.Biedna mała ostro sie namęczy i ty razem z nią :-(.
ampar3 z Krystianem już wszystko Ok.opuchlizna zeszła:tak:.A jak Szymon już lepiej?A gdzie on złapał tego virusa na wczasach ?
monia czekamy na wieści :-).
katarina ja raczej będę na spotkaniu u CIebie:tak:.Proszę o adres i numer tel.:tak:
roksanna a jak u Ciebie ze zdrowiem i jak tam przeprowadzka?I jak Mati w przedszkolu?
A mój Krystian od jutra ma wolne więc będę miała co robic :tak:.Pewnie bedzie go nosic:tak::-D.A jak wasze dzieciaczki też mają wolne?

Do góry