reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

czesc wszystkim i dzieki za zyczonka zdrowka dla wiki
Kasiu tak czesto mi choruje ale tu tyle dzieci biega zasmarkanych ze sie wcalke nie dziwie a moze ten katar to przez zmaine pogody bo raz cieplo raz zimno i nie wiadomo co robic
zaneta dla mnie oki ubrałas ,,krecika,, ja wiki wczoraj tez tak ubralam bylo strasznie goraco wiec ja w spodnicy latalam :tak::tak::tak::tak:
a zaginela prostytutka i wszedzie jej szukaja pewnie ja alfons gdziez wywiozl
a oni ja szukaja i to pewnie na daremno
oki trzeba chate ogarnac bo moze znajoma mnie odwiedzi ktorej nie widzialam chyba z 6 miesiecy:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Hej ja tylko na chwilke zerknac na czym stanela sytuacja z parkiem;-)
Ale widze ze jeszcze wsumie na niczym:confused:

Z tego co widzialam to tylko Ania i Sylwia sa chetne, to jak dziewczyny??:cool2:

Hejka!
Ja jestem nadal chętna na park. Możemy się umówić na 11.45 bo autobus mam o 11.30. Co Wy na to?

Cześć wszystkim.:-)

Normalnie lato nam się zrobiło. Cieszy mnie to, ponieważ uwielbiam słońce (jak mój kot zresztą, który ciągle się wygrzewa).:tak:

Mam pytanie, czy chodziłyście do szkoły rodzenia? Ja nie wiem, czy zapisywać się, czy nie. Słyszałam różne opinie i sama nie wiem co robić.:no:

Pytanie nr 2. może macie jakąś zaufaną osobę, która chce wynająć pokój? Jeśli tak dajcie znać.

Kasia - moja mama pracowała długo w punkcie szczepień i obrzęki się zdarzają. Masuj tak jak mówią dziewczyny, a powinno być ok.

Tynia - i jak tam Wiki? Mam nadzieję, że już lepiej.

Ania - jak możesz to powiedz mi jak tam do Ciebie dojechać to w przyszłym tygodniu bym podskoczyła po te rzeczy.

Idę teraz do ogródka, szkoda tracić taką piękną pogodę.

Papa

Witam wszystkie Panie w to piękne słoneczne popołudnie!
Większość jak widać korzysta z póki może z pogody.

Monia ja osobiście nie chodziłam i większość z mioch koleżanek też nie i dałyśmy radę. Z resztą w większości przpadków podczas porodu nie ma czasu myśleć co było w szkole. Ale z tego co słyszałam to najważniejsze jest prawidłowe oddychanie. Ale ja się uczyąłm oddychać w domu czytałam w gazetka i na necie. Tu jest fajna stronka Ciąża zobacz może ci się przyda.
Natalka - życzę powrotu do zdrowia :*
Pozdrawiam

hej-ho:-)
zaliczylysmy nursery ,potem miasto i kawusie,mala zasnela po drodze i sobie spi na chlodnym przedpokoju:tak::happy2::happy2:jak tylko wstanie to dam jej am am i idziemy jesz na dworek:happy2::happy2::tak: jak tam dziewczynki w parku bylo:confused::confused: nie usmazylyscie sie:confused:;-);-)moze tam troche chlodniej bo na miescie istna patelnia:tak::tak::-D:-D
milego popoludnia zycze:happy2:

czesc laseczki
pogoda normalnie nas zaskoczyla, co?:-) ja jestem w spuper humorku-sloneczko jest boskie:-D
ja dzis czuje sie bardzo dobrz po moich ostatnich przezyciach:zawstydzona/y: uffff . rano pojechalismy na zakupki, bo w niedzile mamy male party-moja gwiazdeczka bedzie najwazniejsza osoba w tym dniu;-). mam nadzieje ze pogoda dopisze to zrobimy grill, jezeli nie to mam przygotowany drugi wariant dan ale w domu.

uciekam na maly relaxik przed tv

Hej kobietki ja korzystam ze słonka i pięknej pogody ile się da więc nie mam czasu na internet:no::-D.My jutro wybieramy się nad morze jak jest ktoś chętny żeby dołączy to było by miło:tak::-).
Dzięki dziewczyny za odpowiedz w sprawie tej nieszczęsnej szczepionki na pewno skorzystam z rad :tak:;-).
monika ja nie chodziłam do szkoły rodzenia ale wydaje mi się ze to może byc fajna sprawa:tak:.Nie wiem jak to jest w Anglii ale jeśli jest to za darmo to wydaje mi się ze warto:tak:.
Dobra uciekam coś zjesc:tak:.

Witam laski po długiej nieobecności :zawstydzona/y:;-)
tak bym chciała wam coś napisać ale wyszłam z wprawy...:szok:
pogode mamy cudną i korzystam z niej pełną parą. od rana cały dzień na ogrodzi i popołudniowa kąpiel z mym synem

Załączniki

• DSCF0516.jpg
    DSCF0516.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 37
  • DSCF0523.jpg
    DSCF0523.jpg
    42,4 KB · Wyświetleń: 38
reklama
wczoraj doznałam szoku:szok: wracając z centrum miasta spotkaliśmy konia... pasł sie między domami:cool2:
odezwe sie wieczorem jak młody uśnie

Załączniki

• DSCF0505.jpg
    DSCF0505.jpg
    41,8 KB · Wyświetleń: 38
Do góry