reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

100 lat dla Nikolki :-)

agnieszkauk pomysliałam to samo co Roksanna pamietam jeszcze jak niedawno nie mogłas doczekac sie roczku a tu ja 2 :szok:

renuska u mnie jest tak ze najpierw sie chodzi do gp i oni zglaszaja poloznej i wysylaja list kiedy ma sie isc do poloznej myslalam ze wszedzie tak jest :baffled:

reklama
dzien dobry laseczki
w imieniu NIKOLKI serdecznie dziekuje za zyczonka:-)
justysiak-I love you:tak::-) dziekuje za pieknego torcika(hmm znowu brakuje emotki z buzka)
ania-myszka jest po prostu cudowna:-), ja wczoraj na ebayu wygralam bidowanie na egipska posciel z myszka miki:-)
ponizej pare fotek z Nikolki 2 urodzinek

Załączniki

• 2urodzinki 013.jpg
    2urodzinki 013.jpg
    43,4 KB · Wyświetleń: 56
  • 2urodzinki 035.jpg
    2urodzinki 035.jpg
    34,7 KB · Wyświetleń: 54
  • 2urodzinki 037.jpg
    2urodzinki 037.jpg
    34,1 KB · Wyświetleń: 50
  • 2urodzinki 047.jpg
    2urodzinki 047.jpg
    37,9 KB · Wyświetleń: 57
  • 2urodzinki 042.jpg
    2urodzinki 042.jpg
    41,5 KB · Wyświetleń: 56
  • 2urodzinki 041.jpg
    2urodzinki 041.jpg
    43,5 KB · Wyświetleń: 49
  • 2urodzinki 043.jpg
    2urodzinki 043.jpg
    43,6 KB · Wyświetleń: 55
  • 2urodzinki 026.jpg
    2urodzinki 026.jpg
    48,5 KB · Wyświetleń: 49
Czesc mamuski widze ze zbyt duzo nadrabiania po weekendzie nie mam:-p ale co sie dziwic w taka pogode:-)

U nas weekend minal bardzo symaptycznie w sobote bylismy na miescie kupilismy pare laszkow:-p a niedziele bylismy w Whitby nad morzem bylo suuuuper:tak:

Tylko mam maly problem bo niunka nam sie spiekla troszke tzn nozki i raczki ale na szczescie nic ja nie boli skupilam sie na tym zeby glowke chronic a nie na cialku:zawstydzona/y:
A tak na przyszlosc macie moze jakis sprawdzony balsam dla maluchow ochronny przed sloncem??

Agnieszkauk spoznione ale serdeczne zyczonka dla Nikolki niech rosnie duza zdrowa i szczesliwa:tak:

Ok uciekam do mojej gwiazdeczki czas sie szykowac i na spacer:tak:

czesc wszystkim ale pieknie bylo w te dni i mam nadzieje ze nas jeszcze ta pogoda nie opusci bo zaczelo mnie slonce lapac a wiki to cala czerwona ale poszlam kupic balsam z litrem bo przeciez by poparzylo ja slonce bo tak szybko ja lapie my w sobote mielismy grilla a wczoraj moj P gotowal a ja pojechalam z sasiadem i dziewczynkiami do lister parku ale bylo ludzi normalnie oblezenie w tych fontach to tyle bylo ludzi kapiacych sie ze fontanny byly zakryte ale sie troszke wyszalaly i przyjechalismy do domku:tak::tak::tak:
nefrette witaj spowrotem i pisz czesciej fotki swietne:tak::tak::tak:
roksanna to swietnie ze Mati zaczela teraz chodzic do przedszola ogromne buziaczki dla niej :tak::tak::tak::tak:
wczorajpolicja chodzila po domach i weszli na moj dywan dopiero co go wypralam ale sie wkurzylam bo ktos zginal normalnie teraz to jakies oblezenie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
oki spadam na dol do uslyszonka dzis pewnioe ten na dworze spedze dzien bo pieknie sie zapowiada wiec wybaczcie ze tak malo sie odzywam ale trzeba wykorzystac pogode:-D:-D:-D:-D:-D

Witam dziewczynki serdecznie;-)
My jak wszyscy teraz duuuzo poza domem,na sloneczku:tak::tak:
Wczoraj piknikowalismy w Lister P.dzien wczesniej zamarynowalam skrzydelka i upieklam ,zrobilam rozne salatki no i tak sobie lezelismy na kocyku i zajadalismy :happy2::happy2:
AGAAm-wlasnie mam ten sam klopot bo Natusi sie raczki lekko przypiekly:szok:tez sie skupilam na glowce najbardziej,oczywiscie smarowalam ja ale mimo wszystko :eek: i dzis mialysmy do Katariny na ogrodek jechac na caly dzien ale musze odpuscic bo sie boje o skore malej,ale jutro nadrobimy:tak::tak:
AGNIESZKA-zdjecia sliczne,Nikolka jaka laseczka w tym kostiumie:happy2::happy2:
JSTYSIAK-a Twoj tort suuuper ,z Miki Mouse-wow ,pierwsza klasa,tez taki zamawiam na pazdziernik:tak::tak::tak::-):-):-)
no nic zmykam ,domek troszke ogarnac,bo przez te upaly to zaniedbalam porzadki:zawstydzona/y:
na poczte skoczymy chyba kartke dla tesciowej wyslan na Dzien Matki
milego dnia kobietki:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

WITAM SIĘ I JA:-):-) TROCHĘ ZDENERWOWANA :wściekła/y: BO MI AUTOBUS Z PRZED NOSA UCIEKŁ I NIE POJECHAŁAM DO COLLEGU :no: A DRUGI SIĘ SPÓŹNIŁ I JUŻ MI SIĘ NIE OPŁACAŁO JECHAĆ:sorry2:
NIKLOLAKA 100 LAT 100 LAT:-):-) ZDJĘCIA ŚLICZNE A JAKI TORT PIĘKNY :tak::tak:
AGAAM MOJA KAJKA TEŻ MA OPALONE PLECY TROSZKĘ SPIECZONE NAWET:zawstydzona/y::-( BIDULKA KURCZE JA NAWET NIE MYŚLAŁAM ŻE TAK JĄ ZŁAPIE :sorry: TEŻ ZARAZ PÓJDĘ I KUPIĘ JEJ KREM :tak::tak: W SZKOLE PRZEKAZAŁAM PANI ŻE MA PLECY OPALONE ŻEBY TROSZKĘ NA NIĄ UWAŻALI :tak: ALE WCZORAJ SĄSIADKA SMAROWAŁA WSZYSTKIE DZIECI JAKIMŚ ZIMNYM KREMEM CZY COŚ TAKIEGO :shocked2::-)
TYNIA I WIKI TO GDZIE TY MIESZKASZ:confused: CO CHWILE COŚ SIĘ DZIEJE :szok:
POZDRAWIAM MIŁEGO DNIA ŻYCZĘ :-)

Hej laski pogoda jest tak piękna że szkoda czasu na internet:tak:.Ale od jutra niby ma się ochłodzic więc pewnie wena wróci bo teraz stanowczy jej brak:tak:.
My byliśmy w sobotę w Scarborough i pogoda dopisała nam na maksa zero chmurki :tak:.żałuję tylko że nie zrobiliśmy sobie wcześniej rezerwacji na jakiś hotel bo warto by było zostac jeszcze jeden dzień dłużej ale co zrobic może następnym razem człowiek będzie mądrzejszy :tak:.A w niedziele byliśmy tylko w Peel Parku bo chyba wszyscy byliśmy już trochę zmęczeni słoncem i nie chciało nam się nigdzie dalej jechac:-).
Agaam ja smarowałam chłopaków Nivea 30 ale są też 50 .Jeżeli chodzi o Oliviera to chroniłam go na maksa przed słoneczkiem ale Krystian biegał po plaży prawie że na golasa:tak::-D.
Agnieszka uk widac że imprezka pierwsza klasa a torcik który zrobiła Justysiak cudny jak z bajki:tak::-).
Nic uciekam robic porządki bo przez tą pogodę strasznie wszystko zaniedbane :sorry2::zawstydzona/y:.

reklama
Wiedziałam że jak zajrzę dziś to będzie że każda gdzieś nad morzem była:-:)-( . Mój pracował i przesiedziałam tą piękną pogodę w domu. Nie licząc wypadu do parku. Pewnie w przyszłym tygodniu już nie będzie tak ładnie.
Wow jaki torcik
Agnieszka pogoda Wam super dopisała.
Jstysiak torcik pierwsza klasa. Ja chyba też u Ciebie zamówię w przyszłym roku.
Tynia naprawdę się u Ciebie ostatnio dzieje.

Do góry