reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

100 lat dla Nikolki :-)

agnieszkauk pomysliałam to samo co Roksanna pamietam jeszcze jak niedawno nie mogłas doczekac sie roczku a tu ja 2 :szok:

renuska u mnie jest tak ze najpierw sie chodzi do gp i oni zglaszaja poloznej i wysylaja list kiedy ma sie isc do poloznej myslalam ze wszedzie tak jest :baffled:

reklama
dzien dobry laseczki
w imieniu NIKOLKI serdecznie dziekuje za zyczonka:-)
justysiak-I love you:tak::-) dziekuje za pieknego torcika(hmm znowu brakuje emotki z buzka)
ania-myszka jest po prostu cudowna:-), ja wczoraj na ebayu wygralam bidowanie na egipska posciel z myszka miki:-)
ponizej pare fotek z Nikolki 2 urodzinek

Załączniki

• 2urodzinki 013.jpg
    2urodzinki 013.jpg
    43,4 KB · Wyświetleń: 62
  • 2urodzinki 035.jpg
    2urodzinki 035.jpg
    34,7 KB · Wyświetleń: 60
  • 2urodzinki 037.jpg
    2urodzinki 037.jpg
    34,1 KB · Wyświetleń: 56
  • 2urodzinki 047.jpg
    2urodzinki 047.jpg
    37,9 KB · Wyświetleń: 63
  • 2urodzinki 042.jpg
    2urodzinki 042.jpg
    41,5 KB · Wyświetleń: 62
  • 2urodzinki 041.jpg
    2urodzinki 041.jpg
    43,5 KB · Wyświetleń: 55
  • 2urodzinki 043.jpg
    2urodzinki 043.jpg
    43,6 KB · Wyświetleń: 62
  • 2urodzinki 026.jpg
    2urodzinki 026.jpg
    48,5 KB · Wyświetleń: 56
Czesc mamuski widze ze zbyt duzo nadrabiania po weekendzie nie mam:-p ale co sie dziwic w taka pogode:-)

U nas weekend minal bardzo symaptycznie w sobote bylismy na miescie kupilismy pare laszkow:-p a niedziele bylismy w Whitby nad morzem bylo suuuuper:tak:

Tylko mam maly problem bo niunka nam sie spiekla troszke tzn nozki i raczki ale na szczescie nic ja nie boli skupilam sie na tym zeby glowke chronic a nie na cialku:zawstydzona/y:
A tak na przyszlosc macie moze jakis sprawdzony balsam dla maluchow ochronny przed sloncem??

Agnieszkauk spoznione ale serdeczne zyczonka dla Nikolki niech rosnie duza zdrowa i szczesliwa:tak:

Ok uciekam do mojej gwiazdeczki czas sie szykowac i na spacer:tak:

czesc wszystkim ale pieknie bylo w te dni i mam nadzieje ze nas jeszcze ta pogoda nie opusci bo zaczelo mnie slonce lapac a wiki to cala czerwona ale poszlam kupic balsam z litrem bo przeciez by poparzylo ja slonce bo tak szybko ja lapie my w sobote mielismy grilla a wczoraj moj P gotowal a ja pojechalam z sasiadem i dziewczynkiami do lister parku ale bylo ludzi normalnie oblezenie w tych fontach to tyle bylo ludzi kapiacych sie ze fontanny byly zakryte ale sie troszke wyszalaly i przyjechalismy do domku:tak::tak::tak:
nefrette witaj spowrotem i pisz czesciej fotki swietne:tak::tak::tak:
roksanna to swietnie ze Mati zaczela teraz chodzic do przedszola ogromne buziaczki dla niej :tak::tak::tak::tak:
wczorajpolicja chodzila po domach i weszli na moj dywan dopiero co go wypralam ale sie wkurzylam bo ktos zginal normalnie teraz to jakies oblezenie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
oki spadam na dol do uslyszonka dzis pewnioe ten na dworze spedze dzien bo pieknie sie zapowiada wiec wybaczcie ze tak malo sie odzywam ale trzeba wykorzystac pogode:-D:-D:-D:-D:-D

Witam dziewczynki serdecznie;-)
My jak wszyscy teraz duuuzo poza domem,na sloneczku:tak::tak:
Wczoraj piknikowalismy w Lister P.dzien wczesniej zamarynowalam skrzydelka i upieklam ,zrobilam rozne salatki no i tak sobie lezelismy na kocyku i zajadalismy :happy2::happy2:
AGAAm-wlasnie mam ten sam klopot bo Natusi sie raczki lekko przypiekly:szok:tez sie skupilam na glowce najbardziej,oczywiscie smarowalam ja ale mimo wszystko :eek: i dzis mialysmy do Katariny na ogrodek jechac na caly dzien ale musze odpuscic bo sie boje o skore malej,ale jutro nadrobimy:tak::tak:
AGNIESZKA-zdjecia sliczne,Nikolka jaka laseczka w tym kostiumie:happy2::happy2:
JSTYSIAK-a Twoj tort suuuper ,z Miki Mouse-wow ,pierwsza klasa,tez taki zamawiam na pazdziernik:tak::tak::tak::-):-):-)
no nic zmykam ,domek troszke ogarnac,bo przez te upaly to zaniedbalam porzadki:zawstydzona/y:
na poczte skoczymy chyba kartke dla tesciowej wyslan na Dzien Matki
milego dnia kobietki:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

WITAM SIĘ I JA:-):-) TROCHĘ ZDENERWOWANA :wściekła/y: BO MI AUTOBUS Z PRZED NOSA UCIEKŁ I NIE POJECHAŁAM DO COLLEGU :no: A DRUGI SIĘ SPÓŹNIŁ I JUŻ MI SIĘ NIE OPŁACAŁO JECHAĆ:sorry2:
NIKLOLAKA 100 LAT 100 LAT:-):-) ZDJĘCIA ŚLICZNE A JAKI TORT PIĘKNY :tak::tak:
AGAAM MOJA KAJKA TEŻ MA OPALONE PLECY TROSZKĘ SPIECZONE NAWET:zawstydzona/y::-( BIDULKA KURCZE JA NAWET NIE MYŚLAŁAM ŻE TAK JĄ ZŁAPIE :sorry: TEŻ ZARAZ PÓJDĘ I KUPIĘ JEJ KREM :tak::tak: W SZKOLE PRZEKAZAŁAM PANI ŻE MA PLECY OPALONE ŻEBY TROSZKĘ NA NIĄ UWAŻALI :tak: ALE WCZORAJ SĄSIADKA SMAROWAŁA WSZYSTKIE DZIECI JAKIMŚ ZIMNYM KREMEM CZY COŚ TAKIEGO :shocked2::-)
TYNIA I WIKI TO GDZIE TY MIESZKASZ:confused: CO CHWILE COŚ SIĘ DZIEJE :szok:
POZDRAWIAM MIŁEGO DNIA ŻYCZĘ :-)

Hej laski pogoda jest tak piękna że szkoda czasu na internet:tak:.Ale od jutra niby ma się ochłodzic więc pewnie wena wróci bo teraz stanowczy jej brak:tak:.
My byliśmy w sobotę w Scarborough i pogoda dopisała nam na maksa zero chmurki :tak:.żałuję tylko że nie zrobiliśmy sobie wcześniej rezerwacji na jakiś hotel bo warto by było zostac jeszcze jeden dzień dłużej ale co zrobic może następnym razem człowiek będzie mądrzejszy :tak:.A w niedziele byliśmy tylko w Peel Parku bo chyba wszyscy byliśmy już trochę zmęczeni słoncem i nie chciało nam się nigdzie dalej jechac:-).
Agaam ja smarowałam chłopaków Nivea 30 ale są też 50 .Jeżeli chodzi o Oliviera to chroniłam go na maksa przed słoneczkiem ale Krystian biegał po plaży prawie że na golasa:tak::-D.
Agnieszka uk widac że imprezka pierwsza klasa a torcik który zrobiła Justysiak cudny jak z bajki:tak::-).
Nic uciekam robic porządki bo przez tą pogodę strasznie wszystko zaniedbane :sorry2::zawstydzona/y:.

reklama
Wiedziałam że jak zajrzę dziś to będzie że każda gdzieś nad morzem była:-:)-( . Mój pracował i przesiedziałam tą piękną pogodę w domu. Nie licząc wypadu do parku. Pewnie w przyszłym tygodniu już nie będzie tak ładnie.
Wow jaki torcik
Agnieszka pogoda Wam super dopisała.
Jstysiak torcik pierwsza klasa. Ja chyba też u Ciebie zamówię w przyszłym roku.
Tynia naprawdę się u Ciebie ostatnio dzieje.

Do góry