reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Ale jestescie szybke dziewczynki;-):-):tak:Ja dopiero teraz znalazlam chwile,zaraz ide kapac chlopakow:tak:

Widac, ze dziewczyny maja jedno dziecko ;-):-D Ja juz moich pokapalam i nakarmilam, ale niestety nie przejawiaja zadnych oznak zmeczenia i checi pojscia do lozka. Za to ja padam juz na twarz, a moj pozno dzis wraca, bo w srody od dzis chodzi na lekcje tenisa :-( Juz marze o tym, kiedy ja sobie bede wychodzic, a jego samego zostawiac z chlopakami.
Tez do domu dotarlam bez przygod, tyle ze dzieciaki przysnely i naladowaly sobie bateryjki. Spotkanie milutkie, mam nadzieje, ze Gabrys sie nie zrazil do starszego kolegi. :-)

Kasia8118 - witam i zapraszam do pisania i na nastepne spotkania, Twoj synek i Karoliny teraz sobie na pewno poradza z moim Kuba ;-):-D

reklama
No to niezle Kasiu 83 - sorki , ale sie troszkie posmialam:-D.Z tej kupki.;-).

Bebilon pepti mam z Polski, ale spokojnie mozna zamowic w polskim sklepie.

A sol fizjologiczna tez mam z polski. Tu raczej nie ma.

Moj Szymek juz spiiiiiiiiiiiiiiii:tak::-). od 40 minut.Cuddddddddddd Mam tylko nadzije ze juz na noc.

Czesc dziewczynki!!!!
Fajnie,ze udalo wam sie spotkanko,moze kiedys i nam sie uda do was dolaczyc:-).
W Polsce super,pogoda dopisuje i humor Maksikowi rowniez:-).
Kasa rozchodzi sie jak woda,booooze jak tu jest drogo:szok:,ale raz na jakis czas mozna poszalec:-D
Rowniez witam nowa kolezanke serdecznie:tak:

Kasiu.j- spoko, nie przejmuj sie, moj Gabrys i tak juz nic nie pamieta. Mysle, ze ma tylko dobre wspomnienia z dzisiejszego spotkania:tak:;-). Z dzieciakami to juz tak jest. Ciezko im czasem cos wytlumaczyc:rofl2:.
Ja mam nadzieje, ze Kubus sie nie gniewa zbytnio na ciocie co mu ciagle uwage zwracala;-).
Buziaki

Karolina - przyda mu sie takie zwracanie uwagi, ostatnio zrobil sie jakis taki dziki, nie wiem czy to nie spozniona reakcja na Macka :baffled: albo moze kolejny etap w rozwoju :confused:

Czesc dziewczyny!Ja już wstałam o6.30 mój mały wczesnie wstaje.Nie należy do śpiochów.Pogoda za oknem słoneczna,ale zobaczymy jak długo_Oby cały dzień tak było, bo planuje długi spacerek z małym.Bo w domu nudy.Pozdrawiam:tak:

czesc mamuski sory ze wczoraj nie moglam dojechac ale mialam lekki wypadek i caly dzien lezalam z okladen na twarzy bo niestety oparzulam sie olejem prysklo mi na twarz ale na szczescie juz dzis mniej boli ale wygladam jak bym miala ospe mam nadziej ze to zejdzie tak wiec sorki wielkie ale wiece jak zaluje ze mnie nie bylo a tak bardzo chcialam :(

Witam nowa kolezanke melduj sie czesto ja to czasem nadazyc nie moge jak dziewczyny sie rozpisza hehe tak jak np wczoraj juz dzis jestem 2 strony do tylu heheh

a najgorsze jest to ze ten moj maly robal mi przeszkadza co chwile
i tego posta pisze juz jakies 30 min i skonczyc nie moge heheh

fajnie ze wam sie spotkanko udalo widze ze kazda miala jakies przygody heheh :)

mam nadziej ze sie spotkamy jeszcze przed moim wyjazdem ale to chyba juz nie mozliwe hehe

oki ide zjejsc sniadanko i wipic herbatke wkoncu hehe

Mój też wiecznie mi przeszkadza ja chcę coś napisac.Ogólnie jak widzi mnie przy kompie to dostaje białej gorączki.Sam lubi pisac po klawiaturze jak sie już dorwie to trudno go odpędzic.Ja idę zrobic masłemu druge sniadanie bo pierwsze ma już za sobą.

reklama
Czesc,
Jasiek tez wstaje wczesnie, jak pospi do 8 to jest super, ale za to wieczorem zazwyczaj zasypia miedzi 8 a 9, wiec wieczorem mam chwile dla siebie.
Fajna tak odmiana ze spotkaniem:tak:, jak tez za Kasia j polecam takie lokalne grupy. Wczoraj sie np dowiedzialam ze mozna kupic u nich wiele zabezpieczen do domu typu: bramki na schody, zaslepki do konaktow, kamizelki odblaskowe o wiele taniej niz w sklepie. Rozmawialysm tez o basenie, ile kosztuje i w jakich godzinach, na co ma sie znizki z Leeds Card (pewnie jest taki odpowiednik w Bradford), no i kontakt z dziecmi- super!:laugh2:
Witam kasie8118;-) - na naszym forum jest naprawde wiele uzytecznych informacji. A z drugiej strony jak inne mamy pisza o swoich pociechach, co one wyrabiaja i co im sie zdarzylo, to przestajesz sobie zadawac pytanie czy to co robi moje dziecko jast ok- tzn: czy nie za wczesnie, czy nie za pozno, skad taka reakcja? Ja przynajmniej czasto tak mam.;-)
Co dzis na obiadek? U mnie chyba pieczarkowa i fasolka po bretonsku ze sloika(ukochane danie mojego meza:-)), wczoraj byl kurczak po chinsku z "Pomyslu na..." -nawet smaczne.

Do góry