reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Hej dziewczyny,
wreszcie nadrobilam wszystkie zaleglosci- 20 stron przez 3 tyg, zywe to nasze forum...
Cflgirl gratulacje za dzielnosc w czasie porodu, super ze tulisz juz malenka w ramionach. Noworodki sa takie kruchutki ze za kilka miesiecy bedziesz z sentymentem wspominac ten okres
Prawie wszystkie jestescie teraz w drodze na spotkanie, nam niestety nie uda sie dzis dolaczyc, ale rowniez wychodzimy na zabawy, na grupe organizowana z naszej przychodni. W ubieglym tyg juz raz bylismy - sympatycznie:-). Pokoj zabaw jest dosc przytulny choc niewielki, bylam jedyna Polka ale sie nie zrazam, dzis idzie ze mna jeszcze jedna mama Polka, ktora poznalam w przychodni na szczepieniach. To duza frajda dla Jaska - nowe miejsca i przedewszystkim dzieci. Tak samo bylo na spotkaniach w polskim osrodku- taki byl zdziwiony ze tyle dzieci, kolorow, zabawek, piosenki dzieciece po polsku.
My rowniez wybieramy sie do PL, wyjezdzamy 3 czerwca na 3 tyg, a we wrzesniu chcemy z mezem jechac na tydz na Krete. Moja mama zaproponwala ze zajmie sie synkiem, bo on jest jeszcze za malutki na takie wyjazdy.
Kasiu j fajnie ze jedziecie do Wloch. My bylismy z mezem jeszcze przed slubem - nasze pierwsze wspolne wakacje. Mielismy baze wypadowa u znajmych w Toskanii, zwiedzilismy Pize, Florencje, Sinne, Rzym, no i korzystalismy z cieplutkiej wody Morza Srodziemnego. Wtedy nasz wyjazd przypadl na wrzesien
W ubieglym roku jak bylismy w Hiszpanii w czerwcu to taka bylam rozczarowana, bo woda byla tak zimna ze nie mozna sie bylo kapac w morzu, poprostu lodowa brrrrrr
Pogoda znowu sie troszke popsula ale mam nadzieje ze dzieciaczki wyjda z tych chorubsk. Ja sie wczoraj troche balam bo bylismy popoludniu na spacerze, juz bylo chlodno i wialo, Jasiek nie mial zadnej czapeczki, tylko kapturek, ale wyglada na to ze wszystko dobrze.
Dzis rano wstal o 6.30, a pozniej jak asnal po 9 to spi juz prawie 2 godz.
Z niecierpliwoscia czekam na wiesci ze spotkania
Pozdrawiam

reklama
Witam.
Do domu dotarlam szczesliwie:-):-p, bez wiekszych problemow:-D, ale korki na drodze byly okropne:baffled:. Meczy taka jazda okrutnie:dry:.
Dzieki za spotkanko. Bylo bardzo milo i pogoda tez byla spoko. Gabrys padl w samochodzie jak zabity. Jak dojechalam do domu przelozylam go do wozka i nadal spi. Swieze powietrze chyba go tak zmeczylo:-D. Dzieciakom dobrze robia takie wypady, zreszta nam tez. Jeszcze raz dzieki za mile spedzony czas i do nastepnego:tak::-).
Tylko zdjec znowu nie porobilysmy:zawstydzona/y:, a szkoda, bylyby fajne:-(, moze nastepnym razem sie uda:-D.

Kasia1881- witam serdecznie. Dziewczyny tu pisza jak oszalale, wiec mozesz swobodnie do nas dolaczyc. Masz pocieche w wieku mojego Gabrysia. Moze dotrzesz na nastepne nasze spotkanko to beda sie mogli razem pobawic:tak:.

Buziaczki

Bardzo chętnie spotkam się kiedyś z wami bo nie pracuje i czasu wolnego mam dużo.A mojemu małemu też przyda się towarzystwo polskich dzieci.Szkoda że wcześniej nie napisałam to pewnie poszłabym dzisiaj z wami do parku no trudno może następnym razem.A często się spotykacie?Pozdrawiam mama Krystianka.

hej My tez dotarlismy do domku , ale z malymi przebojami. Otoz Szymon w samochodzie wymiotowal , wiec sobie wyobrazcie jak smierdzialo.
Chyba po tym bebilon pepti tam zwraca. Nie wiem czemu.

No ale fajnie bylo - krotko ale sympatyczne. Nastepnym razem bede dluzej.
Ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo. Moj maz dostal prace.:tak::-)

Witam nowa kolezankie:-)

Witaj Kasia 8118 !! pisz czesto i czytaj czesto bo rzeczywiscie dziewczyny potrafia naskrobac dziennie 2 strony na tym forum :) spotkan to moze za duzo nie ma ale mysle ze jak pogoda dopisze bedzie ich coraz wiecej
Dziewczyny ja tez jakos dotarlam do domu ale z przygodami po drodze, szlam piechota i mowie sobie jak sie zmecze to zawolam taxowke -doszlam do netto patrze a mi podeszwy od moich przecudowanych butow odpadaja ;/ a maz mowil nie kupuj sknerusie butow za 2,5 funta, Michas jak mowilam juz w parku zrobil kupke ponownie :) ale nie sadzilam ze takich rozmiarow wiec jak dotarlam do domu oboje bylismy w kupce a raczej KUPIE wiec ja juz zdarzylam wszytsko poprac i poprasowac zalegle prania, mnie te swierze powietzre jakos naladowalo energia :)
dzieki za mile spotkanie, w koncu wyrwalam sie z domu i pogadalam.
buziaki

Ale jestescie szybke dziewczynki;-):-):tak:Ja dopiero teraz znalazlam chwile,zaraz ide kapac chlopakow:tak:Ja mialam spokojna droge powrotna,w porownaniu do was:-)
KASSIEK- To jednak jest kawal do ciebie,jezeli buty zdarlas:-D ja tez jestem taka sknerurska,zawsze m i jest szkoda wydac wiecej na buty zreszta na wszystko,a potem tez jestem zla ze to wszystko raz dwa sie niszczy:wściekła/y:
niunka-wspolczuje ci z tym wymiotowaniem,ja tez to mialam z Kuba i to bylo okropne, a najgorszy ten zapach tym wymiotow,mnie zawsze tez bralo na wymioty:tak:
KASIA8118-witamy na forum i pisz jak najwiecej no i zapraszamy na nastepne spotkanie,bo jest bardzo milo:tak::-)

Aha zapomnialam napisac,zde mi spotkanie tez sie podobalo no i tez sie pisze na nastepne oby bylo szybko:-D:-):tak:

reklama
Do góry