reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Ja tez sie pisze na srode i na piknik,ale nie zabardzo rozumiem czy chodzi o taki piknik w przenosni czy taki prawdziwy,bo jak tak to koc trzeba wziasc,nie?

Kama-jak teraz pisze to pewnie juz jestes w drodze,ale zycze ci bezpiecznej i szczesliwej drogi ni i milego pobytu w Polsce.Napisz potem jak wam podroz minela no i czy Maksik byl grzeczny!!:-):tak:

A moj maz ma jutro wolne i nie wiem gdzie jechac:no:w tyle miejsc bym chciala sie wybrac:tak:trzeba sie zastanowic:tak:

NIUNKA-jak wam minela kolena nocka,lepiej?
Jasmina- A jak tam twoj Dawidek,lepiej??

hej hej
kama- daj znac jak bedziesz na miejscu .zyczymy spokojnej podrozy

doris- u nas kazda noc taka sama , Szymon zrywa sie i normalnie przez sen szoruje dziaslami o rece i poplakuje. Jak go chwile ucisze to przysnie i dalej. Na szczescie nie goraczkuje. Nie chce jesc tylko sie po prostu zrywa bo biedaczka dziselka swedza.:-(.
Wiesz dosc pozno chodzi mi spac bo ok 21.30. wstaje ok 8.- 8.30. w ciagu dnia ma dwie regularne drzemki , ale po poludniu jest tak rozbzikany ze nie mozna go wogole wyciszyc , az wkoncu sam padnie. Tylko ze my z mezem juz powoli nie wyrabamy, dobrze ze to on usypia Szynka bo ja juz pod koniec dnia nie mam sily.

No koncze lece brac prysznic i relakscikkkkkkk:tak::-)

Ale tu cicho! Towarzystwo pewnie odpoczywa po upalnym dniu :-)

Ja dzis sie wybralam na zakupy. Udalo mi sie kupic ladna bielizne w mothercare, taki niebieski stanik dla mamy karmiacej (ciesze sie bo mam z tym wielki problem) i Maciusiowi ciuszki na lato w TkMaxie. Moj mezus dzis zaopatrzyl nas w rowery i przyczepke dla dzieciakow, wiec jutro w planach mamy wycieczke rowerowa. Nie jezdzialam juz z 5 lat!!! :szok::szok::szok: Ostatni raz przed zajsciem w ciaze z Kubusiem, pewnie bede umierac w poniedzialek.

doris - tak myslalam, zeby wziac kocyki i ulozyc sie w poblizu jakiegos placu zabaw, patrzylam dzis na ogrodki przy knajpkach w B, ale wszedzie smrodza papierochami, a tak dzieci sobie troche przy okazji pobiegaja

jasmina - dzieki za informacje

kama - mam nadzieje, ze podroz minie szybko i bez przygod, a maluszek trzyma sie dzielnie

niunka - kupilam ostatnio Mackowi fajny gryzak w Bootsie, ma ksztalt nakladki na dziasla, a w srodku sa rozne wypustki, mojemu maluchowi bardzo przypadl do gustu, jak sie wgryzie to widac taka blogosc na buziaku, tylko musze mu to przytrzymywac, bo on sobie srednio z tym radzi i sie denerwuje

Witajcie koleżanki szanowne.
U nas jakoś leci...Uczymy się z Marysią siebie nawzajem, ale jakie piękne są te lekcje. Cierpliwość mojego dziecka mnie zadziwia niezwykle momentami. Doszliśmy już do ładu z piersiątkami i teraz tryskamy pokarmem na lewo i prawo. Marysia przy jednym karmieniu ssie obie piersiatka. Mój kochany glodomorek. Może dlatego udalo mi się już dojśc do wyjsciowej wagi 60 kg. Wyssala Marynia cały tluszczyk z mamusi. teraz trzeba pracowac nad luźną skóra na brzuszku a potem na zruceniem jeszcze jakiś 5 kg.
Wczoraj zaliczylismy spacer promenada w Blackpool. Potem córeczka moja spała jak zabita i tylko się co 2 godzinki na karmienie budziła w nocy...
Nie mogę sie doczekać jak wam przedstawie królowa naszych serc...
Edytko kochana musimy jakoś się z tą bluzeczką spotkac...
Pozdrawiamy Was wszystkie bardzo serdecznie i nie złoście się jak niepiszemy regularnie.Syndrom młodej mamusi- uczę się organizowac czas...
Całuski 1000-ce

reklama
Hej dziewczyny
wiem wiem juz pewnie zapomnialyscie o naszym istnieniu tak dlugo tu nie zagladalam, przepraszam ale tak jakos sie zlozylo :no::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
wybaczycie????? ;-):rofl2::baffled:
jestem bardzo do tylu bo starsznie tu duzo piszecie :) ale najbardziej to mi wstyd ze nie pogratulowalam jeszcze Cfcgirl tej pieknej ksiezniczki wiec..
przepraszam ze dopiero teraz ale GRATULUJE CI KOCHANA Z CALEGO SERCA zycze duuzo zdrowka i pieknych wspolnie spedzonych chwil.
Dziewczyny jesli pogoda dopisze i zechcecie mnie na spotkaniu :) to ja tez sie pisze na srodowy piknik.
Niunka wiem co przezywwasz z tymi zebolami my mamy to samo trze biedak o przesieradlo mam chyba z 5 rodzaji masci na zeby ale ona pomagaja na troche a mozna stosowac je 6 razy na dobe tylko, a na dodatek mlody ma starszny katar ze gile mu leca jak z kranu i nie moze zasypiac ze smokiem a wiecie co to znaczy nie?? :crazy: :rofl2: placz i krzyk
pogoda nas ostatnio rozpieszcza wiec nie ma nas cale dnie w domu, mlodemu sprawilismy hustakwe na ogrod wiec siedzi i sie boja - jest w siodmym niebie no i my tez hehe
pozdrawiam

Do góry