reklama
Hi,hi ja jeszcze nawet nic nie naszykowalam do spakowania,nie mam kiedy,Krzysiek ciagle w pracy. Pewnie spakujemy sie dopiero w sobote rano,bo wyjezdzamy dopiero okolo 14
Ja tez sie zawsze pakuje w ostatniej chwili. Jak wyjezdzamy rano to wieczorem dnia poprzedniego, a jak popoludniu czy wieczorem to w tym samym dniu.
My dzis chyba sie wybierzemy do Ilkley nad rzeczke pomoczyc stopy :-)
doris - juz sie nie moge doczekac kiedy moj Kuba pojdzie do szkoly, jestem ostatnio zmeczona tym jego gadaniem, przez caly dzien non stop mowi, kloci sie ze mna, przemadrza i ciagle sie musze pilnowac z tym co mowie, bo potrafi to potem wykorzystac przeciko mnie, doszlismy ostatnio z Bartkiem do wniosku, ze chyba zostanie politykiem albo prawnikiem, bo ma takie gadane
Ide rozwiesic pranie w ogordku i zmykamy na spacer.
Milego dnia.
Dzis ide z moim grubaskiem na drugie szczepienie,mam nadzieje ze bedzie taki dzielny jak poprzednio. Przy okazji wstapie do HV i zwaze go ,bo juz mam problem go nosic na raczkach taki jest klocek. Mysle ze juz ponad 6 kg...
doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
Kama nie jestesmy blizniaczkami,ja jestem starsza o 3 lata:-)Ale bardzo duzo ludzi nam mowi ,ze wygladamy jak blizniaczkiChociaz my uwazamy ze nie jestesmy do siebie podobneSylwia i Dorcia mam do was pytanie. Czy wy jestescie blizniaczki,bo ogladalam wasze zdjecie na NK i jestescie strasznie do siebie podobne
No a Maksik niezly klocuszekale to dobrze,pewnie jestes z niego dumna?
KASIA-Ja tez nie moge z tym moim gadula wytrzymac,zawsze ma najwiecej do powiedzenia.Ale teraz mam spokoj caly dzien w szkole.No i teraz tez go nie ma poszedl do kolezanki z klasy,bo mieszka obok nas wiec cisza dzisiaj w domu,ze ho ho
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Sylwia i Dorcia mam do was pytanie. Czy wy jestescie blizniaczki,bo ogladalam wasze zdjecie na NK i jestescie strasznie do siebie podobne
Kama Czasmi zdarzało się że ludzie nas mylili Raz taki gościu w pracy powiedział do Doroty " oooo widzę że fryzurę zmieniłaś". Dorota zdziwiona o co mu chodzi a on pomylił ją ze mną
A Maks to niedługo przegoni Marcela z wagą
Kasia ja pewnie kiedyś będę odwoływac to co teraz napiszę ale nie mogę się juz doczekac jak będę mogła pogadac sobie z synkiem;-)
To kiedy spotkanie?????????
Bylismy dzis nad rzeczka w Ilkley. Pol dnia Kuba biegal, jezdzil na hulajnodze, szalal na placu zabaw i rzucal kamyki do rzeki. Mialam nadzieje, ze padnie, ale jeszcze ma sile na rozrabianie. Dobrze, ze mezus wlasnie wrocil z pracy to przejal paleczke, a ja mam chwile na wypicie herbaty.
Macius robi uzytek ze swoich zabeczkow i mnie gryzie. :-( Jak tak dalej pojdzie, to chyba skoncze go karmic, bo sie juz go zaczynam bac. Zrobil sie bardzo ruchliwy, nie chce juz lezec na plecach, przewraca sie na brzuszek i musi miec non stop towarzystwo. A najbardziej to juz by chcial siedziec, zaczal sie podnosic na hustawce, jedna lapka chwyta sie za boczny uchwyt hustawki, a druga jakies dyndajacej nad nim zabawki i sie podnosi do siadania :-) Nie mozna go juz na chwile spuscic z oka.
kama - moze Maksik chce Maciusia dogonic?
sylwia - ja tez tak czekalam, a teraz wymiekam
A co do spotkania, to ja chetnie.
Macius robi uzytek ze swoich zabeczkow i mnie gryzie. :-( Jak tak dalej pojdzie, to chyba skoncze go karmic, bo sie juz go zaczynam bac. Zrobil sie bardzo ruchliwy, nie chce juz lezec na plecach, przewraca sie na brzuszek i musi miec non stop towarzystwo. A najbardziej to juz by chcial siedziec, zaczal sie podnosic na hustawce, jedna lapka chwyta sie za boczny uchwyt hustawki, a druga jakies dyndajacej nad nim zabawki i sie podnosi do siadania :-) Nie mozna go juz na chwile spuscic z oka.
kama - moze Maksik chce Maciusia dogonic?
sylwia - ja tez tak czekalam, a teraz wymiekam
A co do spotkania, to ja chetnie.
jasmina111
Fan(ka)
czesc dziewczyny
Tesknilyscie za mna?
Kurcze caly czas mamy problem z internetem, Przechodzi nam zasieg na 3G i nie mozna sie polaczyc.
Pogoda super!
Wczoraj bylam obejrzec szkole dla Jasminki i Dyrektor powiedzial ze moze zaczac chodzic juz zaraz. Wstepnie myslimy ze pojdzie za 3 tygodnie. Musze dokumenty zaniesc. Ona tak sie nudzi ze ta szkola od teraz to chyba dobry pomysl....
Zaraz wyruszamy do Asdy autobusem. Trzeba jakies zakupy zrobic bo w lodowce przeciag.
Dawidek lobuzuje na calego, bardzo lubi ogladac ksiazki z obrazkami.
Kasiu - Dawid ma 6 zebolkow i jeszcze teraz potrafi mnie ugryxc tez czasami mam dosyc i chce zakonczyc karmienie piersia. Narazie sie trzymam.
To narazie tyle
Aaaaaa ja codzinnie latam na odkurzaczu :-)
pozdrawiam:-)
Tesknilyscie za mna?
Kurcze caly czas mamy problem z internetem, Przechodzi nam zasieg na 3G i nie mozna sie polaczyc.
Pogoda super!
Wczoraj bylam obejrzec szkole dla Jasminki i Dyrektor powiedzial ze moze zaczac chodzic juz zaraz. Wstepnie myslimy ze pojdzie za 3 tygodnie. Musze dokumenty zaniesc. Ona tak sie nudzi ze ta szkola od teraz to chyba dobry pomysl....
Zaraz wyruszamy do Asdy autobusem. Trzeba jakies zakupy zrobic bo w lodowce przeciag.
Dawidek lobuzuje na calego, bardzo lubi ogladac ksiazki z obrazkami.
Kasiu - Dawid ma 6 zebolkow i jeszcze teraz potrafi mnie ugryxc tez czasami mam dosyc i chce zakonczyc karmienie piersia. Narazie sie trzymam.
To narazie tyle
Aaaaaa ja codzinnie latam na odkurzaczu :-)
pozdrawiam:-)
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Ja mam to samo. Najgorsze jest jak wystukam duuuzego posta i nie zauważę że internet zanikł i zatwierdzam odpowiedź a tu d..a i posta wcieło ale jestem wtedy wściekła
To jak juz do Asdy się wypuszczas autobusem to może i do Bradford spróbujesz??:-)
reklama
doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
czesc dziewczyny
Tesknilyscie za mna?
:-)
No pewnie ze tesknilysmy:-);-)No a pogoda super,ja juz sie opalilam na rekach i twarzy:-)Dawid tez juz sie opalil,to dobrze ze kupilam mu krem na slonce.Niby jest wiatr i nie czuje sie tego ciepla ale niezle grzeje.
A ja po szkole z Kuba ide do lekarza,chyba sobie ucho przewial,juz dwie noce nie spal, bo go bolalo.Dzisiaj juz wstal o 4.40
A wiecie co ,tydzien temu jak byla moja kuzynka ,Kuba nie poszedl jeden dzien do szkoly i pojechalismy do Bradford na zakupy i nas policja zatrzymala i pytali sie dlaczego Kuba nie jest w szkole i spisali nas ,do jakiej szkoly chodzi ,gdzie mieszkamy i takie tam...Ale sie przestraszylam Ale teraz mam sposob na Kube ,jak nie chce isc do szkoly
KASIA-fajnie masz,ze masz blisko te Ikley,tam jest super my tez tam czesto jezdzilismy ,ale teraz nie mamy kiedy
Dobra lece na spacer z Dawidkiem,na hustawki,strasznie lubi sie hustac :-):-)
Podziel się: