reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Sylwia i Dorcia mam do was pytanie. Czy wy jestescie blizniaczki,bo ogladalam wasze zdjecie na NK i jestescie strasznie do siebie podobne:tak::tak::tak:

reklama
Hi,hi ja jeszcze nawet nic nie naszykowalam do spakowania,nie mam kiedy,Krzysiek ciagle w pracy. Pewnie spakujemy sie dopiero w sobote rano,bo wyjezdzamy dopiero okolo 14:-D

Ja tez sie zawsze pakuje w ostatniej chwili. Jak wyjezdzamy rano to wieczorem dnia poprzedniego, a jak popoludniu czy wieczorem to w tym samym dniu.
My dzis chyba sie wybierzemy do Ilkley nad rzeczke pomoczyc stopy :-)

doris - juz sie nie moge doczekac kiedy moj Kuba pojdzie do szkoly, jestem ostatnio zmeczona tym jego gadaniem, przez caly dzien non stop mowi, kloci sie ze mna, przemadrza :szok: i ciagle sie musze pilnowac z tym co mowie, bo potrafi to potem wykorzystac przeciko mnie, doszlismy ostatnio z Bartkiem do wniosku, ze chyba zostanie politykiem albo prawnikiem, bo ma takie gadane
Ide rozwiesic pranie w ogordku i zmykamy na spacer.

Milego dnia.

Dzis ide z moim grubaskiem na drugie szczepienie,mam nadzieje ze bedzie taki dzielny jak poprzednio. Przy okazji wstapie do HV i zwaze go ,bo juz mam problem go nosic na raczkach taki jest klocek. Mysle ze juz ponad 6 kg...:-D

My juz po.... Bylo strasznie,tak bidulek plakal,az sie zanosil:-:)-:)-( Ale za to wazy juz 6380:szok:,dobrze mowilam ze klocuszek:-D:-D:-D

Sylwia i Dorcia mam do was pytanie. Czy wy jestescie blizniaczki,bo ogladalam wasze zdjecie na NK i jestescie strasznie do siebie podobne:tak::tak::tak:
Kama nie jestesmy blizniaczkami,ja jestem starsza o 3 lata:-):-D:-DAle bardzo duzo ludzi nam mowi ,ze wygladamy jak blizniaczki:-DChociaz my uwazamy ze nie jestesmy do siebie podobne:tak::tak:
No a Maksik niezly klocuszek:tak:ale to dobrze,pewnie jestes z niego dumna?

KASIA-Ja tez nie moge z tym moim gadula wytrzymac,zawsze ma najwiecej do powiedzenia.Ale teraz mam spokoj caly dzien w szkole.No i teraz tez go nie ma poszedl do kolezanki z klasy,bo mieszka obok nas wiec cisza dzisiaj w domu,ze ho ho:tak::tak:

Kama:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Czasmi zdarzało się że ludzie nas mylili:-D:-D Raz taki gościu w pracy powiedział do Doroty " oooo widzę że fryzurę zmieniłaś". Dorota zdziwiona o co mu chodzi a on pomylił ją ze mną:-D:-D
A Maks to niedługo przegoni Marcela z wagą:tak::tak:

Kasia ja pewnie kiedyś będę odwoływac to co teraz napiszę ale nie mogę się juz doczekac jak będę mogła pogadac sobie z synkiem;-):-p

To kiedy spotkanie?????????

Bylismy dzis nad rzeczka w Ilkley. Pol dnia Kuba biegal, jezdzil na hulajnodze, szalal na placu zabaw i rzucal kamyki do rzeki. Mialam nadzieje, ze padnie, ale jeszcze ma sile na rozrabianie. Dobrze, ze mezus wlasnie wrocil z pracy to przejal paleczke, a ja mam chwile na wypicie herbaty.
Macius robi uzytek ze swoich zabeczkow i mnie gryzie. :-( Jak tak dalej pojdzie, to chyba skoncze go karmic, bo sie juz go zaczynam bac. Zrobil sie bardzo ruchliwy, nie chce juz lezec na plecach, przewraca sie na brzuszek i musi miec non stop towarzystwo. A najbardziej to juz by chcial siedziec, zaczal sie podnosic na hustawce, jedna lapka chwyta sie za boczny uchwyt hustawki, a druga jakies dyndajacej nad nim zabawki i sie podnosi do siadania :-) Nie mozna go juz na chwile spuscic z oka.

kama - moze Maksik chce Maciusia dogonic?

sylwia - ja tez tak czekalam, a teraz wymiekam

A co do spotkania, to ja chetnie.

czesc dziewczyny
Tesknilyscie za mna?
Kurcze caly czas mamy problem z internetem, Przechodzi nam zasieg na 3G i nie mozna sie polaczyc.
Pogoda super!
Wczoraj bylam obejrzec szkole dla Jasminki i Dyrektor powiedzial ze moze zaczac chodzic juz zaraz. Wstepnie myslimy ze pojdzie za 3 tygodnie. Musze dokumenty zaniesc. Ona tak sie nudzi ze ta szkola od teraz to chyba dobry pomysl....
Zaraz wyruszamy do Asdy autobusem. Trzeba jakies zakupy zrobic bo w lodowce przeciag.
Dawidek lobuzuje na calego, bardzo lubi ogladac ksiazki z obrazkami.
Kasiu - Dawid ma 6 zebolkow i jeszcze teraz potrafi mnie ugryxc tez czasami mam dosyc i chce zakonczyc karmienie piersia. Narazie sie trzymam.
To narazie tyle
Aaaaaa ja codzinnie latam na odkurzaczu :-):-D:tak:
pozdrawiam:-)

Kurcze caly czas mamy problem z internetem, Przechodzi nam zasieg na 3G i nie mozna sie polaczyc.

Ja mam to samo. Najgorsze jest jak wystukam duuuzego posta i nie zauważę że internet zanikł i zatwierdzam odpowiedź a tu d..a i posta wcieło:wściekła/y::angry: ale jestem wtedy wściekła:no::no:
To jak juz do Asdy się wypuszczas autobusem to może i do Bradford spróbujesz??:-)

reklama
czesc dziewczyny
Tesknilyscie za mna?

:-)

No pewnie ze tesknilysmy:-);-)No a pogoda super,ja juz sie opalilam na rekach i twarzy:-D:-)Dawid tez juz sie opalil,to dobrze ze kupilam mu krem na slonce.Niby jest wiatr i nie czuje sie tego ciepla ale niezle grzeje.
A ja po szkole z Kuba ide do lekarza,chyba sobie ucho przewial,juz dwie noce nie spal, bo go bolalo.Dzisiaj juz wstal o 4.40:szok:
A wiecie co ,tydzien temu jak byla moja kuzynka ,Kuba nie poszedl jeden dzien do szkoly i pojechalismy do Bradford na zakupy i nas policja zatrzymala i pytali sie dlaczego Kuba nie jest w szkole i spisali nas ,do jakiej szkoly chodzi ,gdzie mieszkamy i takie tam...Ale sie przestraszylam :szok::szok:Ale teraz mam sposob na Kube ,jak nie chce isc do szkoly:-D:-D:-D
KASIA-fajnie masz,ze masz blisko te Ikley,tam jest super my tez tam czesto jezdzilismy ,ale teraz nie mamy kiedy:no:

Dobra lece na spacer z Dawidkiem,na hustawki,strasznie lubi sie hustac :-):-)

Do góry