reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

hej kobitki
przepraszam kobitki ze tak pozno sie odzywam , ale w ciagu dnia nie mam na nic czasu. Szymon wymaga coraz wiecej opieki , no i mam malo czsu , zreszta jak kazda z nas.

Dzieki kochane za kaplemenciki dla Szymka ,ale to ze super wyglada to nie znaczy ze jest praktyczne:-D, ciagle ja sciaga i wogole ma szal jak ma cos na glowie. Zaczyna sie drapac szlaec krzyczek - maly potworek. ;-).

Doris - biedaczek z tego twojego Dawidka. Ja robilam inhalacje jak szymon mial zapalenie krtani i jak mial katar. Robilismy 3 razy dzinnie. I po 2-3 dnia byla znaczna poprawa. A inhalator mamy elektryczny , mozna kupic w kazdej aptece w polsce.

Dzieczyny co z tym spotkaniem w srode? Gdzie i o ktorej?
Bo mi pasuje kazda godzina ( jak na razie).

reklama
Czesc dziewczeta.
Jak z tym jutrzejszym spotkaniem? Bardzo bym chciala sie z Wami zobaczyc, szczegolnie, ze ma byc to piknik na swiezym powietrzu:-D:-):tak:. Podajcie jakies propozycje, bo ja Bradford nie znam i jedyne co moglabym zaproponowac to Shibden Park, ktory jest niedaleko mnie. Sprawdzalam pogode i ma byc w miare slonecznie, choc nie az tak jak przez ostatnich kilka dni. Temperatura ok 16 stopni. A w czwartek ma juz padac:crazy::-(.

Niunka- Szymek super, maly przystojniaczek:tak::tak:.

Kasia- ta przyczepka rowerowa jest po prostu rewelacyjna. Nie myslalam, ze mozna cos takiego gdzies dostac:rofl2:. Super.
I podziwiam za roznorodnosc pomyslow jakie macie z mezem na spedzanie czasu poza domem:tak::-).

A jesli chodzi o nasza rodzima Polske, to ja tez juz niedlugo wyjezdzam. Jade 6 czerwca na ok 2 mies:tak::-):-). Huraaaa!:laugh2::laugh2::-p.

Buziaki

To moze spotkajmy sie w Shibden Park. Postudiuje mape i jakos dojade :-) Bo ja moge zaproponowac Lister Park tu w Bradford. Ale chetnie poznam cos nowego.

Karolina - moj maz wszystko zrobi byle nie siedziec w domu, bo ja zawsze cos dla niego do roboty znajde (przybij, przykrec, zloz itp :-D)

niunka - wszystkie dzieci tak maja z czapeczkami, trzeba byc wytrwalym i zakladac jak sciagnie, az w koncu sie przyzwyczai, z Kuba mam co roku ten problem, ale potem jak juz zaakceptuje czapeczke to sam sie dopomina :-)

To zanosi sie, ze wszystkie wyjedziemy na wakacje do Polski. Trzeba bedzie chyba zalozyc osobny watek "mamusie z BD i okolic w Polsce na wakacjach" ;-):-D Bardzo bym chciala w lipcu pojechac nad morze.

A ja cos kiepski dzien mam. Juz 11, a ja ciagle w pizamie latam po domu :-( Dobrze, ze sobie obiad wczoraj ugotowalam.

dziewczyny jesli chodzi wybor parku to na mnie nie liczcie bo ja znam jedynie Lister Park i Bowling - jest gdzies niedaleko Asdy - wczoraj maz mnie uswiadomil :)
Michas daje mi dzis popalic od rana nie w humorze, placze, nie dal sie nawet polozyc spac jakby mial plecy popazone :crazy: zasnol wreszcie kolysany w foteliku samochodowym ehhh
Kasiu z tymi wakacjami w Polsce to masz racje chyba wiekszosc z nas jedzie w rodzinne strony :) ja tez uciekam w polowie lipca na jakis miesiac, mam nadzieje ze pogoda dopisze i wygrzejemy sie nad morzem, a ty gdzie masz zamiar jechac ? w ktore strony? bo moze sie spotkamy :-D
Przyczepka rewelacja moj jak to zobaczyl to tak mu sie spodobala ze tez mowi ze tez kupi :sorry2: cikawe kiedy bedzie jezdzil jak go nigdy nie ma
lece gotowac jakis obiad poki maly spi bo pozniej pewnie mi nie da

Ja w razie czego znajde ten Lister Park, zaraz zerkne w google earth. Moze niech sie kazda z nas wypowie gdzie by wolala:
SHIBDEN PARK kolo Halifaxu czy LISTER PARK kolo Bradford,
i wtedy zadecydujemy.
Ja w tym tygodniu jestem zmotoryzowana, wiec mi jest wszystko jedno. Dopasuje sie do Was.
Co do godziny to moze 12-13ta??? Co wy na to?
Buziaki

Witam!!!
Mi jest obojętnie który park a godzina to raczej 12 niż 13;-):-p a może nawet wcześniej:-p ale dostosuję się.
A jeśli chodzi o wakacje w PL to ja również pierwsze dwa tygodnie lipca będę w Gdańsku a potem na tydzień jeszcze jadę na Śląsk, skąd pewnie wyruszymy na mały wypad w góry:tak:

czesc kobitki wiem wiem dawno mnie tu nie bylo ale jakos weny sie nie ma do napisala i jeszcze ta piekna pogoda az zal w domu siedzec .

ja tez sie pisze na to spotkanie ale wydaje mi sie ze lepiej w listen parku w Bradford bo sama nie wime jak dotrzec do halifaxu do parku samochodem to pikus ale co innego busem sie wlec heheh .a co do tego czy brac kocyk i co jeszcze jak moge wiedzec bo nie wiem co zapakowac do mojej maszyny hehe .

wiecie co normalnie sie dzis wkurzylam ze szok na tego mojego robaczka bylam na wazeniu i okazalo sie ze ten moj maly szkieletor jeszcze mi zszedl z wagi o 10 gr :angry: mowie wam sama nie wiem co z tym robaczkiem juz z nia chodze caly dzien i co chwile staram sie wymyslac cos do jedzenia zeby tylko zjadla a ona mi tylko tym jedzienie rzuca

kurcze a ja mam taki katar od 2 tygodnia juz teraz mi przeszlo ale jeszcze mnie troszke trzyma tak sie zalatwilam w londynie ale sie nie zaluje wycieczki :p

Karolcia ja tez sie nie moge doczekac tej polski tylko ze ja 8 czerwca hehe
moze moja mamuska cos poradzi na tego szkraba :p

fajnie ze bedzie nas wiecej :) tylko cfcgirl bedzie brakowac :( chyba ze sie myle
oki ja spadam bo zaraz moj wraca i trzeba bedzie kartofelki wstawic :tak:
kiedys sie znow tam odezwe hehehhe chodz postaram sie czesciej .

No rzeczywiście mnie nie będzie niestety. Ale jak będziecie w Lister Parku to może uda mi się chociaż na chwilkę zajść,ale nie obiecuje, bo jest to jakiś kawałek ode mnie a busem wolałabym nie jechac jeszcze z małą. No ale pozyjemy zobaczymy.
Tak czy inaczej życzymy Wam udanego spotkania i myślcie o nas :)

Czesc. Mi to jest tez bez roznicy ktory park do Shibden i do Lister mam taka sama droge,ale widze ze wiekszosc sie pisze na Lister.To moze w Lister sie spotkamy?

A co do wakacji to ja jade na koniec lipca na 5 tygodni:-):-)Juz sie nie moge doczekac:-)
KASIA-a ty wlasnie w jakie okolice jedziesz nad morze?moze do Gdanska?

reklama
dziewczyny mi pasuje Lister Park , a godzina 12 jest o i 13 tez.

Dajcie znac. tylko jak bedzie zimno to nie bardzo na piknik.

Do góry