reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

hej hej
my juz rozpakowani , szymek bardzo dobrze tym razem zniosl podroz smial sie w nieboglosy:-D:-). Kazdy go podziwial:-)jaki to uroczy .ale na koniec oczywiscie dal maly koncercik przy londowaniu, no ale malutki.

Madziu - trzymamy kciuki!!!!!!!!!!!!!

Brawo dla Maciusia z okazji pierwszego zabeczkaaaaaaaa:-);-)

reklama
Hej Hej..
Marysia juz jest na swiecie:-):tak:!!!
Widzialam dzis zdjecia Marysi na "Naszej klasie", Jest przesliczna:-).
Cfcgirl moje ogromne gratulacje!!!!
Odezwij sie jak bedziesz mogla i napisz jak bylo, no i oczywiscie prosimy o zdjecia malej ksiezniczki:-):-).
Zycze Wam duuuzo zdrowka. Buziaczki.

Cfcgirl moje gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zrobiłam male śledztwo i znalazłam Cię na Naszej Klasie:-);-):-p Marysia jest poprostu prześliczna:tak::tak:
Teraz czekamy na relacje z porodu.

CFCGRIL-gratuluje pieknej coreczki,jest przesliczna,podobna do ciebie ha ha ha.Bo ja tez zrobilam male sledztwo i tez cie znalazlaqm i widzilalam fotki:-D:-)jeszcze raz gratuluje:tak::tak::tak::tak:

cfcgirl - wielkie gratulacje, witaj w klubie mam :-):-):-)

Ja tylko na chwile. Jestem niewyspana i wykonczona. Z nowosci u nas to Macius ma juz DRUGIEGO ZABKA!!!!! :szok::szok::szok::-) Na szczescie przechodzi to zabkowanie prawie bezproblemowo.
Wczoraj bylismy na otwarciu knajpki przez naszych przyjaciol w Doncasterze. Swietne sie wybawilismy, dzieciaki rowniez. A dzis pojechalismy na to Wzgorze Abrahama. Super miejsce dla dzieci i doroslych. Pogoda srednio dopisala, padal deszcz, ale bylo cieplo. Doris Twojemu Kubie sie tam spodoba. Moj gdyby nie zmeczenie to by tam zostal :-) Napisze wiecej o tym we wtorek, bo jutro tez chcemy gdzies pojechac, jeszcze nie wiemy za bardzo gdzie :baffled: a teraz zmykam do lozeczka.
Dobrej nocy kobitki.

hej hej

CFC- SERDECZNE GRATULACJE, W KONCU MASZ SWOJA MALA PRZY SOBIE. ZYCZYMY DUZO ZDROWKA DLA MAMUSKI I CORCI:-).-OD SZYMKA I TOMKA NO I OCZYWISCIE OD CIOTECZKI :-)
HEJ KAROLINKO, KIEDY SIE WIDZIMY?????????

dzien dobry mamuski!!!
Pogoda jakos nie popisuje sie ,ale przynajmiej jest cieplo.Zaraz jedziemy po buty dla Kubusia, mam nadzieje ze dostane bo ma taki rozmiar ze nie mozemy nic ciekawego dostac dla niego!!:wściekła/y:no i nie ma takiego wyboru:no:
KASIA-pokazywalam ta stronke Kubie i strasznie mu sie podobalo,jak moj maz bedzie mial wolna sobote odrazu tam wyruszamy,napisz co tam jest ciekawego i co warto zobaczyc,bardzo ciekawie wyglada:-):tak::tak:

reklama
WIELKIE GRATULACJE dla naszej Mamusi. Marysia jest Majowa Krolewna, Super!. Majoweczki sa SUPER! Duzo zdrowka dla dziewczyn.

A tak wogle to witam wszystkie serdecznie.
Nie pisalam ostatnio bo maz ciagle cos grzebal w komputerze i dlatego m.in nie mam narazie polskiej czcionki.
W domu mam rozrpierduche bo postanowilam wypsikac Raidem pokoj Jasminy i salon. W salonie mam sofe rozebrana prawie na czesci pierwsze. Wypralam pokrowce. Wieczorem wypsikam Raidem bo ciagle nie wiem co tak ugryzlo Jasmine.
W ogrodzie zaczynaja wychodzic kwiatki ktore posadzilism. Ostatnio nawet sasiad raczyl do mnie zagadac he he he.

Ide usypiac Dawida
pozdrawiam dziewczyny

Do góry