reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Dzieki, za Maciusiowe komplementy :-D:-D

kama - smoczek odjazdowy, ja bym mu ubierala :-D a co do glowki to mozesz mu tak obracac na bok sama glowke, ja tak nauczylam spac Maciusia, bo jest to tez bezpiecznie, jakby sie mu mleczko cofnelo, to sie wyleje z buzki i sie nie zakrztusi, a glowka wroci do normy, nic sie nie martw

jasmina - Ty tez koniecznie chodz na angielski, bo z tego masz dwie korzysci: szkolisz jezyk i przy okazji odpoczniesz od dzieci, a dzieciaczki juz lepiej??

My dzis rano na zabawach bylismy. Znowu placze i tesknoty byly, ale wiekszosc dzieci plakala. W nowej sali dzis bylo playgroup i chyba dzieci beda potrzebowaly czasu na przyzwyczajenie. Bylismy na baby clinic. Macius wazy 8,56kg. Zwolnil z tym przybieraniem, tylko 14dkg za 2 tygodnie. Zobacze co bedzie za kolejne dwa, moze juz czas na wprowadzanie jedzonka?

mw80 - a jak tam u Ciebie z wprowadzaniem nowego jedzonka? jak maluszek je toleruje?

KASIA- z twojego Maciusia na bank bedzie jakis pilkarz i to znany!!!!tak fajnie jeszcze trzyma ta pilke,jakby wiedzial o co chodzi.No i przegonil Dawidka w wadze:szok::-D:-D
KAMA-ten smoczek rewelacja,ale sie usmialam:-D:-D:-Dsuper,nigdzie nie widzialam takiego smoczka,super.

Ide spac bo jestem zmeczona,Dawid mi dzisiaj zrobil pobudke o 5.30:szok::szok::-D

hej
My juz spakowani , tylko jutro trzeba dopakowac wedlinki.
No kobitki ja wam chyba nie przywioze pogody , bo sie tu popsula. pada i pada.

Co do zabkowania Szymka to bardzo jestem szczesliwa - wkoncu moj maly synek ma zabka:tak:, tylko troszkie marudzi i nie daje spac po nocach.:wściekła/y: Wariuje bo chodze jak lunatyk.
No ale sie jakos da.

Koncze bo jestem strasznie zmeczona. Odezwiemy sie juz z angli.

Niunka może jednak nie będziemy potrzebowały pogody z Polski bo u nas coś ładnie się zrobiło, tfu tfu, żeby nie zapeszyc;-):-)

Kama fajowy ten smoczek:-D:-D się uśmiałam:-D

Kasia z Maciusia to już prawdziwy facet:tak::tak::tak:

Jaśmina wierzę że przeżełaś chwilę grozy jak Dawid zaczął się dławic

Wrzucam kilka fotek z chrzcin na których niestety mało co Marcelka widac, ale lepszych nie mam:-:)-(

a dziekuje Kama w nowym domku jakos powoli zaczyna sie ukladac,chociaz poczatek baaaardzo kiepski....:no:skradziony motor i wybita szyba:crazy: nieszczescia chyba chodza parami:-(
teraz powoli zaczynam sie stresowac naszym wyjazdem do polski,bo jedziemy na okolo 3mc i jestem przerazona jak my sie spakujemy w jedna walizke o wadze 20kg:szok: powoli zaczelam robic selekcje,ale bedzie ciezko albo nadbagaz..:baffled:

Pogoda super :-) Zjemy obiadek i idziemy na spacer.

Sylwia - sliczna rodzinke tworzycie. Marcelek to caly tatus.

Niunka - my sobie teraz przywiezlismy caly bochen wiejskiego chleba :-) Pol walizki nam zajal, jeszcze cwiartka zostala. Ale jest pyszniutki. Udanej podrozy.

mw80 - to chyba limit pecha wyczerpany! A z tymi kilogramami to na poczatku tez mialam problem, ale praktyka czyni mistrzem. Ostatnio jak jechalam z dziecmi to zapakowalam sie do jednej walizki, wazyla 14kg :-) Ale nie bralam kosmetykow, bo u mamy i u tesciowej mam porobione osobne komplety, odpuszczam sobie reczniki i pizamy, a ciuchow biore na kilka dni, bo zawsze mozna przeprac. Poza tym zawsze cos kupie. Gorzej jest z powrotem, bo zakupy i prezenty dodatkowo dochodza, a Kuba juz nie odpusci (wiozlam teraz kolejke elektryczna z torami!!)

A spacerek musi poczekac, bo dzieciaki mi zasnely :-(

reklama
Dziewczynki źle znowu ze mną. Wróciły moje problemy z błędnikiem:baffled::baffled::baffled:. Cały dzień kręci mi się strasznie w głowie i wymiotuje cokoliwek zjem. Poszłyśmy z mama na spacer ale nie pomogło. Więc kochane jak mnie nie bedzie parę dni , nie martwcie się,że rodzę. Po prostu znowu nie widzę nic. Zadzwoniłam do szpitala,ale oni nie wiedzą co jest przyczyną tego i nie mogą nic mi na to poradzić. A ja siedze i
yellow_cry.gif
yellow_cry.gif
yellow_cry.gif
yellow_cry.gif
yellow_cry.gif
yellow_cry.gif
yellow_cry.gif
yellow_cry.gif

Jeżeli wydarzy się coś w sprawie pojawienia się Marysi na świecie a nie będe w stanie napisać na forum dam Wam znać przez smsa.

Caluski dla Was i Waszych Maluszków

Do góry