reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Magda - juz nie duzo zostalo do konca, moze Marysia jakos tak sie ulozyla, ze cos tam uciska w kregoslupie, wszystko bedzie dobrze, lez do gory brzuszkiem ;-):-)

reklama
Tutaj ci Kasienko odpisze:-) Otoz Maks nigdzie nie jest tak spokojny jak w aucie,i moze dlatego mam nadzieje ze ta podroz nie bedzie dla niego taka najgorsza. W sumie ja moglabym tak jak ty z malym leciec samolotem,ale nie puszcze Krzyska samego w taka podroz:-( Nie daj bog cos by mu sie stalo to nie wybaczylabym sobie nigdy. A tak ,dwoch kierowcow to troche inaczej. Najwyzej bedzie to nasza pierwsza i ostatnia podroz autem z dzidzia do Polski:-(

Kama - trzymam kciuki, zeby Maksikowi podroz sie spodobala, bo nie da sie jechac z placzacym dzieckiem; ja puszczalam Bartka samego, ale wtedy caly czas jak jechal siedzialam jak na szpilkach, ostatnio sam pojechal z Kubusiem, a ja musialam zostac tu w UK na szczepienie z Mackiem i czekalam na paszport, to nerwy mialam niezle; najbardziej sie balam, ze mi gdzies zgubi po drodze Kubusia;
A tak na przyszlosc to polecam Wam prom z Hull. Plynie sie przez noc, rano o 8 zjezdzasz w Rotterdamie i do granicy polskiej jest okolo 8h (bez przystankow). Jak sie wczesniej kupi bilet to moze wyjsc taniej niz jechac przez cala Anglie do Dover.

Sprawdzalam ten prom z Hull. Ale podroz w obie strony kosztuje prawie 500:-(,a podroz autem bedzie nas kosztowala okolo350 z promem,bo kosztowal nas 38 funtow w obie strony. Coz zobaczymy:tak:

Ten prom trzeba z duzym wyprzedzeniem czasu rezerwowac. Fajnie sie nim plynie, jest kacik do zabaw dla dzieci, restauracje, kino, kabaret i takie tam.
Juz zasypiam, a jeszcze musimy jeden hotel znalesc. Uwielbiam takie planowanie. Powinnam moze pracowac w turystyce :-) Chyba sie minelam ze swoim powolaniem.

Prawdopodobnie jutro sie tam wybierzemy, pod warunkiem, ze wczesnie wstaniemy. Moze ma ktos ochote dolaczyc??
Heights Of Abraham

Kasia wygląda to baaardzo fajnie. Jeśli pijedziecie tam to koniecznie napisz nam czy co tam jest ciekawego i czy warto pojechac:-)

Kama życzę powodzenia w podróży:-) Powiem Ci że to już chyba ostatni gwizdek na to żeby Maks był spokojny, bo później jak ma kilka miesięcy i zaczyna fikac to wtedy siedziec tak kilka godzin w foteliku to niezabardzo:no: Marcel już teraz jak za długo jedziemy to się denerwuje, zresztą nie ma się co dziwic. Dorosły też się męczy w tak długiej podróży.
No ale przynajmniej będziesz mogła przywieźc sobie wiele rzeczy z PL;-):-)

Dziendobry wszystkim :-):-)

Mam dwie wiadomosci:
1. Marysia postanowila wyjsc na swiat!!!! Dostalam wiadomosc na gg od cfcgirl:
"chciałam dac Wam znac,że rozpoczęłam akcje porodową w nocy. Wody mi odeszły i rozwarcie na 2 cm. Odesłali mnie do domu i czekamy na rozwój akcji czyli skurcze co 5 minut i wrcamy do szpitala. Nadal się mi kręci w głowie i to mnie dobija. Ale dam radę.Niestety forum nie działa więc daj proszę wszystkm znać.Caluski"

2. Macius ma pierwszego zabka. Byl po powrocie z PL taki troche marudny, pisalam Wam o tym. A dzis pokazal swoja pereleczke :-):-):-)

Sylwia jutro sie wybieramy tam, bo dzis pozno wstalismy. Bartek ma urodziny i troche sobie poleniuchowalismy. Takze w planach mamy jakis spacerek, a wieczorem jedziemy do znajomych w Doncaster, bo otwieraja dzis knajpke.

Brawo Cfcgirl,czekamy z niecierpliwoscia na nasza ksiezniczke Marysie:-):-):-):-)
Macius,hurra,gratulujemy pierwszej perełki:-D:-D:-D
To kto Kasiula stawia za pierwszego zabka,mama czy tata????
Ach i sto lat dla tatusia Kubusia i Maciusia!!!! Ale mi sie zrymowalo

Marysiu no to czekamy na Ciebie. Nie mecz swojej mamusi zbyt długo i wyskocz z brzuszka szybciutko;-):tak:

Maciusiu ogromne gratulacje.Teraz to jestes juz facet pelna para

no i sto lat dla Maciusiowego i Kubusiowego Taty;-)

reklama
CFCGRIL-Trzymaj sie mocno,moze juz masz przy sobie Marysie?Albo sie meczysz na porodowce?Powodzenia,to jest najpiekniejsze na swiecie przezycie zobaczyc pierwszy raz istotke ktora sie nosilo przez tyle miesiecy:-):-)

KASIA-Gratulacje dla Maciusia,przegonil Dawida:-D:-DNo i napisz koniecznie jak wrocicie z rtej wycieczki tez jestem ciekawa ,trzeba poznawac nowe miejsca

Do góry