reklama
Tutaj ci Kasienko odpisze:-) Otoz Maks nigdzie nie jest tak spokojny jak w aucie,i moze dlatego mam nadzieje ze ta podroz nie bedzie dla niego taka najgorsza. W sumie ja moglabym tak jak ty z malym leciec samolotem,ale nie puszcze Krzyska samego w taka podroz:-( Nie daj bog cos by mu sie stalo to nie wybaczylabym sobie nigdy. A tak ,dwoch kierowcow to troche inaczej. Najwyzej bedzie to nasza pierwsza i ostatnia podroz autem z dzidzia do Polski:-(
Kama - trzymam kciuki, zeby Maksikowi podroz sie spodobala, bo nie da sie jechac z placzacym dzieckiem; ja puszczalam Bartka samego, ale wtedy caly czas jak jechal siedzialam jak na szpilkach, ostatnio sam pojechal z Kubusiem, a ja musialam zostac tu w UK na szczepienie z Mackiem i czekalam na paszport, to nerwy mialam niezle; najbardziej sie balam, ze mi gdzies zgubi po drodze Kubusia;
A tak na przyszlosc to polecam Wam prom z Hull. Plynie sie przez noc, rano o 8 zjezdzasz w Rotterdamie i do granicy polskiej jest okolo 8h (bez przystankow). Jak sie wczesniej kupi bilet to moze wyjsc taniej niz jechac przez cala Anglie do Dover.
A tak na przyszlosc to polecam Wam prom z Hull. Plynie sie przez noc, rano o 8 zjezdzasz w Rotterdamie i do granicy polskiej jest okolo 8h (bez przystankow). Jak sie wczesniej kupi bilet to moze wyjsc taniej niz jechac przez cala Anglie do Dover.
Ten prom trzeba z duzym wyprzedzeniem czasu rezerwowac. Fajnie sie nim plynie, jest kacik do zabaw dla dzieci, restauracje, kino, kabaret i takie tam.
Juz zasypiam, a jeszcze musimy jeden hotel znalesc. Uwielbiam takie planowanie. Powinnam moze pracowac w turystyce :-) Chyba sie minelam ze swoim powolaniem.
Prawdopodobnie jutro sie tam wybierzemy, pod warunkiem, ze wczesnie wstaniemy. Moze ma ktos ochote dolaczyc??
Heights Of Abraham
Juz zasypiam, a jeszcze musimy jeden hotel znalesc. Uwielbiam takie planowanie. Powinnam moze pracowac w turystyce :-) Chyba sie minelam ze swoim powolaniem.
Prawdopodobnie jutro sie tam wybierzemy, pod warunkiem, ze wczesnie wstaniemy. Moze ma ktos ochote dolaczyc??
Heights Of Abraham
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Kasia wygląda to baaardzo fajnie. Jeśli pijedziecie tam to koniecznie napisz nam czy co tam jest ciekawego i czy warto pojechac:-)
Kama życzę powodzenia w podróży:-) Powiem Ci że to już chyba ostatni gwizdek na to żeby Maks był spokojny, bo później jak ma kilka miesięcy i zaczyna fikac to wtedy siedziec tak kilka godzin w foteliku to niezabardzo Marcel już teraz jak za długo jedziemy to się denerwuje, zresztą nie ma się co dziwic. Dorosły też się męczy w tak długiej podróży.
No ale przynajmniej będziesz mogła przywieźc sobie wiele rzeczy z PL;-):-)
Kama życzę powodzenia w podróży:-) Powiem Ci że to już chyba ostatni gwizdek na to żeby Maks był spokojny, bo później jak ma kilka miesięcy i zaczyna fikac to wtedy siedziec tak kilka godzin w foteliku to niezabardzo Marcel już teraz jak za długo jedziemy to się denerwuje, zresztą nie ma się co dziwic. Dorosły też się męczy w tak długiej podróży.
No ale przynajmniej będziesz mogła przywieźc sobie wiele rzeczy z PL;-):-)
Dziendobry wszystkim :-):-)
Mam dwie wiadomosci:
1. Marysia postanowila wyjsc na swiat!!!! Dostalam wiadomosc na gg od cfcgirl:
"chciałam dac Wam znac,że rozpoczęłam akcje porodową w nocy. Wody mi odeszły i rozwarcie na 2 cm. Odesłali mnie do domu i czekamy na rozwój akcji czyli skurcze co 5 minut i wrcamy do szpitala. Nadal się mi kręci w głowie i to mnie dobija. Ale dam radę.Niestety forum nie działa więc daj proszę wszystkm znać.Caluski"
2. Macius ma pierwszego zabka. Byl po powrocie z PL taki troche marudny, pisalam Wam o tym. A dzis pokazal swoja pereleczke :-):-):-)
Sylwia jutro sie wybieramy tam, bo dzis pozno wstalismy. Bartek ma urodziny i troche sobie poleniuchowalismy. Takze w planach mamy jakis spacerek, a wieczorem jedziemy do znajomych w Doncaster, bo otwieraja dzis knajpke.
Mam dwie wiadomosci:
1. Marysia postanowila wyjsc na swiat!!!! Dostalam wiadomosc na gg od cfcgirl:
"chciałam dac Wam znac,że rozpoczęłam akcje porodową w nocy. Wody mi odeszły i rozwarcie na 2 cm. Odesłali mnie do domu i czekamy na rozwój akcji czyli skurcze co 5 minut i wrcamy do szpitala. Nadal się mi kręci w głowie i to mnie dobija. Ale dam radę.Niestety forum nie działa więc daj proszę wszystkm znać.Caluski"
2. Macius ma pierwszego zabka. Byl po powrocie z PL taki troche marudny, pisalam Wam o tym. A dzis pokazal swoja pereleczke :-):-):-)
Sylwia jutro sie wybieramy tam, bo dzis pozno wstalismy. Bartek ma urodziny i troche sobie poleniuchowalismy. Takze w planach mamy jakis spacerek, a wieczorem jedziemy do znajomych w Doncaster, bo otwieraja dzis knajpke.
Brawo Cfcgirl,czekamy z niecierpliwoscia na nasza ksiezniczke Marysie:-):-):-):-)
Macius,hurra,gratulujemy pierwszej perełki
To kto Kasiula stawia za pierwszego zabka,mama czy tata????
Ach i sto lat dla tatusia Kubusia i Maciusia!!!! Ale mi sie zrymowalo
Macius,hurra,gratulujemy pierwszej perełki
To kto Kasiula stawia za pierwszego zabka,mama czy tata????
Ach i sto lat dla tatusia Kubusia i Maciusia!!!! Ale mi sie zrymowalo
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Marysiu no to czekamy na Ciebie. Nie mecz swojej mamusi zbyt długo i wyskocz z brzuszka szybciutko;-)
Maciusiu ogromne gratulacje.Teraz to jestes juz facet pelna para
no i sto lat dla Maciusiowego i Kubusiowego Taty;-)
Maciusiu ogromne gratulacje.Teraz to jestes juz facet pelna para
no i sto lat dla Maciusiowego i Kubusiowego Taty;-)
reklama
doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
CFCGRIL-Trzymaj sie mocno,moze juz masz przy sobie Marysie?Albo sie meczysz na porodowce?Powodzenia,to jest najpiekniejsze na swiecie przezycie zobaczyc pierwszy raz istotke ktora sie nosilo przez tyle miesiecy:-):-)
KASIA-Gratulacje dla Maciusia,przegonil DawidaNo i napisz koniecznie jak wrocicie z rtej wycieczki tez jestem ciekawa ,trzeba poznawac nowe miejsca
KASIA-Gratulacje dla Maciusia,przegonil DawidaNo i napisz koniecznie jak wrocicie z rtej wycieczki tez jestem ciekawa ,trzeba poznawac nowe miejsca
Podziel się: