reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

czesc nie odzywalam sie bo a to wiki ciagle mnie wolala to przyjechala kaska trzeba bylo jeszcze posrzatac i tak zlecialo oby wiki wyzdrowiala szybko to bym sie na jakies spotkanko zalapala:tak::tak::tak::tak::tak:
żaneta szkoda ze mieszkanko nie wypalilo trzymam kciuki za nastepne i takie zeby ci pasowalo:tak::tak::tak::tak:
dominisia dosc ze dlugo czekal na ta operacje to jeszcze go odeslali:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:oby przy kolejnym terminie go przyjeli:tak::tak::tak::tak:
wiki spia P na dole nie zlozylam mu zyczen na dzien mezczyzny bo on na dzien kobiet mi tez nie zlozyl:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:co za mezczyzni
oki milego spotkanka kobietki jutro i slonecznej pogody:tak::tak::tak::tak:

reklama
no i zapomnialam napisac,ze ja niestety jutro do parku nie pojade,bo mały bedzie po szczepieniu,wiec nie wiem jak to zniesie,zawsze było ok,ale róznie to bywa.

mojadzidzia-a ty jedziesz jutro??

oooo rany dziewczyny!!!!
ja sobie tak poprzestawialam ze wogole nie wiemj ak sie odnalezc i dopiero teraz zauwazylam ile pominelam postow a to dzieki natalce sie zgapnelam no i rorki ze nie odpowiedzialam :zawstydzona/y: a wiec chrzciny dusi ustalone na niedziele wielkanocna w angielskim kosciolku na Manchester rd,ksiadz suuuuper mily i nie robil problemow a wrecz przeciwnie strasznie sie ucieszyl ze dolaczymy do jego parafii,ja oczywiscie tez czekam na ta sukienusie z niecierpliwoscia :tak:
mamatrojeczki wooooow!!! superasne te zdjecia! natalka super wyszla ;-)
zanetabd7 czy ja pojade to zalezy od doriss78 bo chcialabym sie z nia zabrac :dry:

Mojadzidzia i bardzo dobrze że w ten sposób rozwiązałaś sprawę chrzcin, nie musiałaś przynajmniej słuchać głupich uwag od proboszcza:sorry2:
Że ja na to wczesniej nie wpadłam:dry:

Ja tez bede w parku tak o 11.30:tak:
ZANETA-ja kiedys tez dwa mieszkania ogladalam na bd4 i tez byly w oplakanym stanie:-(ale czasem sie udaje:tak:obserwuj dalej moze wkoncu sie cos Wam trafi:tak:

DOMINISIA-a kiedy ma wyznaczony kolejny termin??

MONIA-tutaj ciaza jest inaczej prowadzona niz w pl,ale to wcale nie oznacza ze gorzej:no:ja tam bylam zadowolona:tak:
A macie juz imiona wymyslone??

TYNIA-a tez bym z Twoich uslug chetnie skorzystala:tak:to wiec kiedy do mnie przyjedziesz?:-D;-):-pJa wstyd przyznac ale myje okna moze raz na dwa miesiace,ja nie mam czasu na codzienne porzadki, a co dopiero na takie od czasu do czasu.Albo podaj mi recepte jak to wszystko pogodzic:-D

MOJADZIDZIA- ja bym po Ciebie byla tak o 11,ale jeszcze puszcze Ci smsa bo nie wiem czy bedziesz wchodzila na forum:dry:

DOBREJ NOCKI ZYCZE:-)

Agnieszka uk ktos mi mowil ze te wredne istoty maja swieto dwa razy wroku!!!!!! raz nazywa sie to dzien mezczyzny a drugi raz dzien chlopaka!!!! DYSKRYMINACJA!!!! :-D:-D:-D:-D
sylwia.m ja tez sie ciesze i bedzie mi sie milej chodzilo do kosciola wiedzac ze nie zostane zaraz obgadana po calym bradford... ;-)

Rany ale chłopaki zafundowali mi koncert :szok:.Krystian przebudził się i strasznie zaczął płakac bo niby gardło strasznie go boli jak ten płacz usłyszał Olivier to dołączył do niego i tak sobie razem płakali a ja nie wiedziałam ktorego pocieszac i biegałam z pokoju do pokoju.
dominisia
oby szybko wyznaczyli nowy termin;-).
zaneta czasem warto poczekac;-).

agnieszka uk tak jak napisala mojadzidzia oni maj swieto dwa razy dzis jest swieto mezczyzny a 30 wrzesnia dzien chlopaka:tak::tak::tak::tak:
doris mam nadzieje ze wiki wyzdrowieje do nastepnego tygodnia to moge ci pomoc w wiosennych porzadkach:tak::tak::tak::tak:(ja nie zartuje)
mamatrojeczki zdjecia swietne pieknie wszyscy wygladacie:tak::tak::tak::tak::tak:
kasia no to ci wspolczuje kobietko dwojka placzacych szkrabkow niezle sie musialas nabiegac

reklama
Hej z wieczora. Pewnie połowa z Was już śpi a ja dopiero z godzinę temu dotarłam do domu i jestem taka głoooodna :-:)-(, ale trzymam się. Zakupiłam dziś w sklepie zestaw do odchudznia, tzn twarożek bez tłuszczu :-p, pieczywo chrupkie i jakieś musli i od jutra dalej się trzymam. A dziś to mi tak ślinka ciekła na to ciasto co Asia przywiozła, że myślałam że mi język ucieknie do drugiej strony.

Dzięki Sylwia za gościnę. Też popieram, że kawa lepsza niż w coscie. Ja o big macu na razie mogę zapomnić :-(

Ja już Wam mówiłam że nie będzie mnie jutro w parku. Poza tym zapowiada się taki sam dzień jak dziś, dotrę do domu około 21.

Żaneta my też już trochę tych mieszkań oglądaliśmy i były OKROPNE :-(. Jedno nawet dostaliśmy ale nie zdecydowaliśmy się. Przykro mi że Wam się nie udało. A byliście w Accencie i w Brunelu?

Tynia właśnie jateż mam okna do mycia i wykładzinędo prania. A może Ty założysz jakąś firmę sprzątającą, albo lepiej załóżmy spółkę, ja będę kasować pieniądze i przyjmować zlecenia :-D:-p. Ja mojemu też nei składam nigdy życzeń na te swięta, choć mój się spisuje koncertowo:tak:.

Dominisia ja myślałam że tylko w Polsce tak przekladają terminy, okazuję się że jednak nie tylko.

Katarina zdrówka życzę

Póki co dobrej nocki i do jutra

Do góry