jasmina111
Fan(ka)
Jeju ale ze mnie Gapa....!!!!
Witam serdecznie Nową Forumową Mamusię.
Rozgość się i pisz często ;-)
pozdrawiam
Witam serdecznie Nową Forumową Mamusię.
Rozgość się i pisz często ;-)
pozdrawiam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
C
Dziewczyny czy gotujecie obiady czy raczej serwujecie dania gotowe?
Dziewczyny mam do Was takie pytanie:
Czekam na list z wyznaczeniem wizyty w Job Center (nadanie dla mnie NIN) już przeszło 6 tygodni. Czy wiecie może gdzie można złożyć skargę że to tak długo trwa i czy wogle są jakieś reakcje z ich strony na takie skargi?
Napiszcie co wiecie.
Och, dziewczynki slyszalyscie o tragedii zielono_mi z watku maj2007?? Boziu, az sie poplakalam. Czasami przejmujemy sie takimi glupotami a ludzie tak straszne tragedie przezywaja, ehhhh.
Maksiu
[*]
[*]
a co do tych obiadow to powiem szczerze ze z chcecia bym serwowala tylko gotowe dania hehe pewnie dlatego mezulek nie chce mi kupic mikrofali heh staram sie cos kombinowac na te obiady ale brak mi juz pomyslow, dzis chyba zrobie na szybko placki z jablkami a jutro znowu pol dnia bede myslec.
KASIA-spakowana juz jestes???pewnie nie mozesz sie doczekac jak bedziesz w Polsce???