reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Kasia wiesz co ja pracowalam tu w fabryce kartek i robilam takie cuda ale ty to mnie zadzwilas ja pierdziu ale ty masz talent. sliczne sa!!!! nie dosc ze dwojka dzieci maz to jeszcze masz sile robic takie piekne i czasochlonne rzeczy.

reklama
o jejku kasia j ja cie podziwiam bardzo ladne i fajnie z sa jeszcze ludzie tacy jak my ze robimy a nie kupujemy i szczeze ci powiem ja sam tez robilam i na slob i na chrzciny i powiem ci ze jak ktos dostaje taka kartke to jest wieksza radosc niz taka kupna i normalnie szacuneczek dla ciebie szkoda ze ja nie mam fotek z kartkami ale bardzo ladne naprawde a ten wuzeczek sliczny :)

kasiek mnie tez czeka pokowanko ale az sie boje pomyslec co mam zabrac hehe i nie cierpie sie pakowac hehe a z reszta kto lubie hehe :p

Kasiu j. - przepiękne, wyglądają jak kartki z Empiku. Jestem pod wrażeniem. Masz zdolności no no no. Piękne, a czy mogę się zgłosić do Ciebie jak Dawidek będzie miał roczek. Chciałabym wysłać takie śliczne karteczki do moich rodziców i rodziców chrzestnych. ?????
Doris - uwaga mojemu Dawidkowi dzisiaj wisi gil do pępka :rofl2:
Madziulik - zajrzałam na stronę z Twoim suwaczkiem i postanowiłam zmienić moje bo były już troszkę zakurzone :rofl2::-D

A ja inhaluję dzieciaki i mam lenia.... Lenia leniwca, niech ktoś za mnie obiad zrobi :baffled:

Niestety wozeczek nie jest mojej roboty, kupilam na ebay-u, ale dzieki temu, ze go wypatrzylam wpadlam na pomysl, ze sama zrobie zaproszenia na chrzest Maciusia. Bardzo czesto z Kubusiem robimy kartki na rozne okazje i wysylamy do rodzinki. Takze troche czasu sie znajdzie, a Macius sie buja na hustawce i nas obserwuje :-) Smiejemy sie z Bartkiem, ze bedzie kosmonauta albo marynarzem.

Wiecie co... Dwa dni mi zajęło żeby rozkminić jak wkleić tego nieszczęsnego suwaczka... Ale za żadne skarby nie mam pojęcia jak wrzucić zdjęcie pod moim nickiem! Naprawdę oślica zemnie :-D Może mi pomożecie... :baffled:

Myszavik- postaram się częściej zaglądać ale jak na razie wszystkie wolne minuty spędzam przy kombinowaniu nad 'upiększaniem' mojego profilu. Jak już wszystko się nauczę, to będzie luuuuuzzz :)

Madziulik pod nickiem wklejasz avatar:-):tak: W ustawieniach masz "edytuj avatar" i tam nizej masz opcje "uzyj wlasnego avatara" i tam klikasz przegladaj i wybierasz sobie zdjecie z dysku no i na koniec klikasz "zapisz zmiany"
Powodzenia:-);-)

Czesc dziewczyny w ta zimowa pogode!!!:szok::szok:Jak tam minal weekend??
Ja dzisiaj bylam z Kuba na lodowisku i teraz mnie nogi bola,chociaz dlugo nie jezdzilismy.Kubus sie uczyl,pierwszy raz stal i jezdzil na lyzwach i sobie radzil.Potem jak mu sie spodobalo to smigal,ze hej:-D:-Dale ile razy sie wywrocil:-D:-Dchyba ze 20 razy,ale bylo wesolo:tak:przynajmiej nie siedzial w domu przed telewizorem,bo ja juz na to patrzec nie moge,tylko telewizja i telewizja,a potem taki jest nie do zycia:wściekła/y:
Z Dawidem lepiej,ale teraz nie wiem czy przez to ze odstawilam mu mleko,czy poprostu mu przeszla ta biegunka.Sproboje jutro znowu dac mu mleko i zobaczymy jak znowu zareaguje:tak:
MADZIULIK-Fajny masz suwaczek,nie widzialam takiego wczesniej,jakas nowa stronke znalazlas?widze twoja Lea tez ma 7 miesiecy,jak moj Dawidek.A kiedy urodzilas?I ma twoja mala zabki juz?bo moj Dawid zadnego,ani widu ani slychu:no:
Kasia-a ty pewnie juz w Polsce,albo w drodze,fajnie masz:-)
A te zaproszenia super,naprawde masz talent i cierpliwosc,bo to trzeba wszystko dokladnie i rowno wszystko zrobic,naprawde super.A ta buzka Maciusia,super,sie zastanawialam jak to zrobilas??
Jasmina-Ja tez wlasnie Kube inhaluje,zrobilam mu dwa razy i juz nie kaszle i sie wlasnie zastanawiam czy dzisiaj jeszcze zrobic ,czy juz skonczyc.Fajna to jest sprawa nie??Bo te syropy to nic nie pomagaja:no:
Fajne tez masz suwaczki.
A twojemu Dawidkowi kiedy wyszly pierwsze zeby??A moze tez jeszcze nie ma?
Niunka-fajnie ze wracasz bedziemy mialy okazje sie poznac;-);-)

CFCGIRL-ja tez jestem ciekawa co z toba??odezwij sie do nas

Hej dziewczyny. rzeczywiście zimno jest okropnie...
Co d badań krwi , w szpitalu jak bylam stwierdzili,że nie trzeba powtarzac badań, bo tylko niewiele poniżej normy są białe krwinki. Ale do domu list przysłali, ale olalam.
Poza tym męczę się okropnie- zgaga , nie przespałam od tygodnia całej nocy, do tego bóle mięsni okołożebrowych i oczywiście nadal mam moje vertigo, mniejsze ale nadal. No i do tego wszystkiego dochodzi jakiś niepokój , strach, jak to wszystko będzie. Czy wy tez miałyście przed porodem taki niepokój?? Przepraszam Was ,że tak marudzę...
Edytko pieknie wyglądaliście, cała trójeczka...
Pozdrawiam Was kochane koleżanki...aha i witam nową kolezankę na forum...

reklama
Witam raniutko
Piszę jeszcze z zaspanymi oczami a za moimi plecami Dawid już daje czadu. Jaśminka dzisiaj jeszcze jest grzeczna.
Doris - Dawidek pierwszą jedyneczkę wyślinił jak miał 6 miesięcy. Dodam że przy każdym zębie ma przynajmniej katar. Moje dzieciaki widzę że ząbkują równo, ciekawe czy tak też będzie z chodzeniam. Jaśminka zaczęła sama chodzić jak miała rok i dwa tygodnie. :tak::-)
Kasiu j. - zdradź mi tajemnicę tych kartek które robisz z Synkiem. Może Jaśminkę mym do tego zagoniła:tak:
Cfcgirl - To zostało Wam jeszcze tylko kilka dni. Ciesz się wolnością i tym że możesz robić to co sobie umyślisz (no prawie wszystko). Później córcia będzie dyktowała co będziesz robiła:-). Trzymam kciuki i głowa do góry wszystko będzie dobrze. A co mogę powiedzieć o porodzie to jest bardzo niewiele bo miałam dwie cesarki. Słuchaj co mówi położna albo lekarz i tak rób. Powodzenia kochana.

Idę wypić kawkę

Do góry