reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

myszavik - to tylko sie cieszyc, ze dzieciaczki chca jesc; ja tez nie mam z tym problemu, ostatnio sie nawet zalilam, ze latam od jednego do drugiego synka i karmie ich i tylki wycieram na zmiane, a na nic innego juz mi czasu nie starcza

Musze sfotografowac faldeczki mojego Maciusia, bo normalnie to michelin ;-);-);-)

Sylwia - moze ma okres wzrostu i nie przybiera na wadze, zuzywa zapasy, nie denerwowalabym sie jeszcze poki nie traci na wadze, tez nie jest jakis malutki i chudziutki

Ide polozyc Kubusia. Maz w domu i totalna dezorganizacja :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Witajcie kolezanki!!!a co tu tak cicho dzisiaj:szok::szok:chyba przez ta pogode,nawet sie pisac nie chce:-)Ja dzisiaj tak zmarzlam pod Kubusia szkola,strasznie w lutym tak nie bylo zimno jak teraz:no:Ale kwiecien plecien popszeplata,troche zimy troche lata!!!!A widzialayscie w nocy padal snieg:laugh2::laugh2:
KASIA-Ale twoj Macius ma wage imponujaca!!!wazy tyle co moj Dawidek!!!Ale dzieci takie grubiutkie slodko wygladaja:tak::tak:
Kamalodz-twoj Maksik tez ma niezla wage!!!

A moj Dawidek dalej cierpi,marudny jest i dalej takie kupki rzadkie robi,juz mniej jak na poczatku ale, dalej sa.No i jesc za bardzo nie chce.Chociaz juz dzisiaj zaczal sie usmiechac,to dobry znak

hej kobitki
My dzis jacys rozdraznieni w Polsce pada nic sie nie chce i wszystko do d..yyyyyyyy.
Dzis bylam pierwszy raz od momentu zajscia w ciaze u dentysty. Wyrwal mi jeden zab do drugiego wlazyl lekarstwo i wogole sie fatalnie czuje. Do tego wszystkiego nasz synek chodzi spac jak mu sie podoba:wściekła/y::wściekła/y:.Czasami ma tak ze kilka dni chodzi spac o rownych porach tzn. ok20, ale po chwili wszystko pryska i znowu na dwa trzy dni jest rozstrojony. Nie wiem o co chodzi , Moze to ma jakis zwiazek z zabkami:baffled:.
Nie wiem , moj maz probowal usypiac go na sile , ale konczy to sie placzem a raczej wyciem , zapchanym nosem i wogole kazdy jest nerwowy,. Wiec odpuszczamy i czekamy az Szymon sie wyszaleje i dopiero idzie spac.
Sylwio - jeszcze nie wrocilismy jeszcze jestesmy w Polsce, ale chyba juz 2 maja bedziemy w angli. Jutro kupujemy bilety.

Dziewczyny czy ja moge sobie wykupic dodatkowy bagaz????????????/ Bo ponoc nie mozna:baffled:.My latamy liniami ,,wizzair,,. Czy ktoras kupowala kiedys dodatkowy bagaz?????
dobranoc .

Oj Niunka a tutaj tez jest koszmarnie zimno,ja teraz leze pod kocem,kaloryfery wlaczone i jest akurat,ale to jest polowa kwietnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Wiesz co ja nie wiem ,jak jest z tym bagazem,przeciez jak wykupujesz bilet to tam jest opcja wykupinie bagazu ,A ty chcesz oprocz tego podstawowego,jeszcze jeden wykupic,tak??troche namieszali z tymi bagazami,nie??

A ja spac cos nie moge.Slucham jak moj Kuba zaczyna kaszlec i sie zastanawiam,bedzie wymiotowac czy nie bedzie.Trzeba zaczac mu inhalacje robic.

Ide spac dobranoc

Czesc dziewczyny no widac cichutko ty dzis bylo hehe .

niunka ja kupywam bagaz dodatkowy i doplacasz tam jak sie nie myle 20 zl cos kolo tego jak nie mozesz przz neta to zawsze mozna przes samym oddaniem bagazu isc do biuta obslugi i tam doplacasz mowisz ze chcesz dodatkowy bagaz i wracasz na bagaze i oni wpisuja a pozniej juz tylko na odprawe sie wybieracie i luzik hehe bynajmniej ja tak mialam bo mi znow bagazu nie wpisali na bilet i musialam drugi raz placic wiec mysle ze nie ma z tym problemu :)

.
Dziewczyny czy ja moge sobie wykupic dodatkowy bagaz????????????/ Bo ponoc nie mozna:baffled:.My latamy liniami ,,wizzair,,. Czy ktoras kupowala kiedys dodatkowy bagaz?????
dobranoc .

Niunka z tego co ja sie orientuje, to w ramach Twojego limitu kilogramowego mozesz miec kilka sztuk bagazu, ale za kazda placisz. Natomiast, jesli chcesz dokupic kolejny limit (czyli nastepne 20kg) to takiej opcji nie ma, bedziesz miec poprostu naliczona oplate za nadbagaz. Jesli masz sporo do przewiezienia to moze skorzystaj z jednej z tych firm przewozowych, dostarczaja przesylki od domu do domu.

A ja dzis mialam zajecia plastyczne. Skonczylam zaproszenia na chrzciny :-) Jutro sie pochwale. A poza tym pogoda byla dobijajaca. Siedzielismy w domu i caly czas cos wymyslalam, zeby sie dzieci nie nudzily. A teraz pora do lozeczka sie polozyc.
Dobrej nocy.

Witam Was w jak zwykle zimna sobote, brrrr!!!!!!

No i dzisiaj kolejny dzien nudow:crazy::crazy::crazy: Trzeba bedzie sie na spacer jakis wybrac, bo wczoraj Marcel biedaczek nie zaliczyl zadnego:no::no: Kurcze to juz koniec kwietnia a taka zimnica:no:
Heh tak sobie mysle ze moze jakies przemeblowanie zrobie:rofl2::rofl2::-p;-)

Cześć Dziewczątka
Wczoraj chodziłam po domu jakaś taka niezorganizowana. Jaśmina zakatarzona już od 3 dni a dzisiaj zaczęła kaszleć, Dawid dzisiaj obudził się z katarem i już cały zły od rana no i mąż chodzi pociągający. Czyli zaczyna się "jazda bez trzymanki" inhalacje, oklepywanki i takie tam.
Wczoraj pojechaliśmy na zakupy i jak mąż wypłacał kaskę z bankomatu to mu karte wciągnęło he he he jak dobrze że to mi się nie przytrafiło, ale byłoby gadania, ło matko! Zakupy małe ale chyba wystarczy.
Doris - ile Twój Dawidej już tak kiepsko się czuje?
Niunka - zdjęcia ślubne bardzo ładne.
Dziewczyny - dzieciaczki bardzo śliczne
Co się dzieje z cfcgirl????

A ja zaczęłam robić na szydełku. Mam plan zrobić kapę na łóżeczko JAśminki ale narazie przypomninam sobie półsłupki z podstawówki to ta kapa będzie gotowa pewnie wtedy jak już Jaśminka pójdzie na swoje he he he:rofl2:

Dziewczyny czy gotujecie obiady czy raczej serwujecie dania gotowe?
Pozdrawiam

czesc kobitki kurcze serio ta sobota i nie tylko sobota to okropna pogoda no czlowiek ma juz dosc juz myslam ze nie bedzie trzeba grzac a ty sie ciagle w domu grzeje bo zimno w chalupie same nudy nawet na zakupy sie nie chce jechac heh .

co do obiadkow u mnie zawsze swoje bardzo zadko kupujemy ale to zazwyczaj jak nie ma czasu .A moj to tym bardziej sie rozleniwil bo on nie lubi kupnego zaraz sie skapnie ze to kuone wiec pozostaj mi robic swoje hehe ale przynajmniej wiem co jem hehe .

reklama
Dziewczyny mam do Was takie pytanie:
Czekam na list z wyznaczeniem wizyty w Job Center (nadanie dla mnie NIN) już przeszło 6 tygodni. Czy wiecie może gdzie można złożyć skargę że to tak długo trwa i czy wogle są jakieś reakcje z ich strony na takie skargi?
Napiszcie co wiecie.

Do góry