reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Cześć kobietki. Nareszcie się zarejestrowałam ale muszę przyznać, że jestem zupełnie zielona!! Nie mogę się połapać jak dodawać galerie zdjęć, czy te fajowe 'suwaczki' które macie dla swoich pociech pod kazdym komentarzem. Sciąga się je ze specjalnej strony? Nie mogę ich znaleźć:baffled: Pomocy...

reklama
czesc laseczki

niunka no nie moge tak sliczne fotki no gratulacje jescze raz przesliczna z wam para sory malzenstwo no bardzo fajne fotki .

witaj Madziulik co do tych sowaczkow to wpisz sobie na google sowaczki slobne czy tam urodzinowe jakie chcesz i wtedu w ustawieniach jest takie cos jak edytuj podpis tam pozniej jest ikonka wstaw obrazek i wyskoczy ci http:/ i tam musisz wkleic kod z suwaczka badz obrazka przykladowo http:/suwaczekbleblble.jpg. i tyle albo nizej masz tez wstaw kod obrazka i robisz wyslij suwaczki mozesz znalejsc np na takich stronkach

/www.suwaczki.pl/
/www.suwaczkowo.pl/
/www.slub-wesele.pl/
/www.suwaczki.smyki.pl/

I sporo by mozen by pisac ale najlepiej na google se wyszukac
Wiec jak czegos nie bedziesz wiedziec to pytaj napewno ktoras z nas ci pomoze pozdro :)

Czesc dziewczyny!!!
Niunka-supre zdjecia,szczegolnie z ta parasolka mi sie podoba,urocze.Fajna z was parka ,pasujecie do siebie.A dla mnie twoj Szymek to do ciebie podobny,twoja minke ma.
Madziulik-witaj na bb,ja tez niedawno sie zapisalam i bardzo sie ciesze bo jest z kim pogadac no i spotkac sie.Ja suwaczki wzielam z tej stronyhttp://suwaczki.maluchy.pl/nowy,1,10479.html a potem skopiowalam i dodalam do podpisu w profilu.Chyba tak bo juz nie pamietam:-D:-D

Kiedy ta wiosna przyjdzie:tak::tak:bo juz nie moge wytrzymac na tym zimnie:tak::tak:

Czesc dziewczyny,

Niunka - super zdjecia, mnie tez sie podoba to z parasolka :-) i na naszym slubie tez sie zachwycali Kubusiem, jaki to on elegancki, my tam bylismy tlem

madziulik - witam na forum

Sylwia - my tez za tydzien chrzcimy, tyle ze w niedziele :-)

Doris - tez juz sie nie moge doczekac na to ciepelko, od tego dzisiejszego wiatru glowa mnie boli :(

A ja dzis robilam za szofera. Rano zawiozlam meza do pracy, potem Kube na zabawy. Znow placz byl, bo nie chce sam zostac, ale zostal. A ja sobie poczytalam ksiazke w spokoju czekajac, az sie skonczy bawic. Potem odebralam paczke na poczcie i pojechalam po meza, by go zawiesc do przychodni. O 12 mial badania, a potem na 1.30 jechalam na baby clinic. Zaszczepilam Maciusia, biedaczek plakusial strasznie, krokodyle lzy lecialy :-:)-:)-( Zwazylam go i zmierzylam: 18 tydzien - 8,42kg i 68cm. Wiec niezly smok z niego. A teraz zabieram sie za balagan w domu :crazy::crazy::crazy:

Czesc Dziewczyny:-):-D:-):-D:-):-D

Niunka sliczne zdjecia:) Pieknie razem wygladacie. Mnie to najbardziej podoba sie zdjecie jak jestescie razem, oboje tacy usmiechnieci:-) Oby ten usmiech zostal na Waszych Twarzach na zawsze:)
Czyzbyscie juz wrocili??????

Kasia z Macka to normalnie CHŁOP JAK DĄB. Ja Marcela wazylam we wtorek i sie okazalo ze nie przybral ani grama przez tydzien:no::szok: Wazy 7.16kg.

Madziulik witamy na forum:-):tak::-)

siemanko kurcze to zeczywiscie moja myszka to patyczak hihihihi kasia twoj 18 tydzien a 8 .42 a moja rok a 7.40 hehhe niemozlwie kurcze ale wiecie ona na taka nie wyglada tz nawet ma faltki i kitki ale ja to sie prosze zeby mi tyle wazyla co z tego ze je za dwuch teraz jak zaraz zrobi 4 kupki heheh na dzien

Kurcze ale ta pogoda no nie moge ja chce sloneczko ciepelko juz chce do polski hehe moze tam mi sie wiecej sloneczka trafi fajnie by bylo tak jak w zeszlym roku na ten deszcz to juz patrzec nie mozna i tu sie dziwic ze czlowieka glowa boli .ide sobie cos podjejsc hehe :p

reklama
czy to moje serduszko wyglada na nie dojedzone :-)

Załączniki

• DSC00633.JPG
    DSC00633.JPG
    48,7 KB · Wyświetleń: 24
  • DSC00588.JPG
    DSC00588.JPG
    63,2 KB · Wyświetleń: 24
Do góry