kasiek - z ta elektronika to sie Michalkowi nasili, Kuba zaczal od kabelkow i sznureczkow w okresie zabkowania, przeciagal je sobie tak po dziaslach i widac bylo ze sprawia mu to nieziemska przyjemnosc; potem byl telefon i piloty, a teraz wszystkie elektroniczne gadzety w domu (moj maz takie rzeczy uwielbia wiec mamy tego sporo w domu) w maju zmieniamy operatora telefonicznego, to bede miala nowa komorke, bo przez ta moge rozmawiac tylko w trybie glosnomowiacym, a to lekki obciach np w sklepie czy knajpie, poza tym wykapala sie juz w winie i piwie, przezyla kilka lotow przez mieszkanie i po schodach
reklama
niunka19-82
Szczesliwa mamuska!
czesc laseczki sliczny ten twoj Szymek kurcze to maja Vicus tu najstarsza na to wychodzi hehe
no ja to dzis sie wyspalam tak jak mi wczoraj dala popalic tak pzespalam sobie cala noc normalnie zaczela poplakiwac wiec wstaje patrze a tu juz jasno i nie moglam uwiezyc ze wkoncu nie musialam dreptac co chwilke hehe a jeszecze dala mamusi pospac do 8smej obay tak juz zawsze ale chyba bede tesknic za tymi nockami nieprzespanymi hehe
no ja to dzis sie wyspalam tak jak mi wczoraj dala popalic tak pzespalam sobie cala noc normalnie zaczela poplakiwac wiec wstaje patrze a tu juz jasno i nie moglam uwiezyc ze wkoncu nie musialam dreptac co chwilke hehe a jeszecze dala mamusi pospac do 8smej obay tak juz zawsze ale chyba bede tesknic za tymi nockami nieprzespanymi hehe
doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
Czesc dziewczyny!!Chyba wczoraj wieczorem spac nie moglyscie,co??tyle postow!!Mojemu Dawidkowi chyba zeby ida,bo na dole ma takie napuchniete wzniesienia,nie widac jeszcze nic bialego ale ma inaczej niz wczesniej.I chyba z ta ta biegunka,wymioty i marudzenie.A taki kochany jest na raczkach tak sie wtuli,wogole sie nie usmiechnie i widac ze go cos meczy.Tylko zebym wiedziala co,tylko spekuluje ze to,ze tamato,za mnie glowa boli
Niunka-twoj Szymek to taki przystojniaczek i bardzo podobny do ciebie!!!
Kasiek-moj Dawid to samo,uwielbia bawic sie pilotem i kanaly przelaczac albo przestroic cos tam,a jak mu sie zabierze to jaki placz jestza zabawka tak nie placze.
Moj Dawid dzisiaj zgubil butatrzeba mu kupioc znowuI kurcze wiecie co nie moge dostac na Kube kurtki na wiosne,nie wiem czy juz jest za pozno,czy oni wogole nie maja.Znalazlam jedynie w Adams ,ale co sie na lazilamI chyba bede musiala po nia sie wrocic:-)do zobaczenia pozniej,pa pa
Niunka-twoj Szymek to taki przystojniaczek i bardzo podobny do ciebie!!!
Kasiek-moj Dawid to samo,uwielbia bawic sie pilotem i kanaly przelaczac albo przestroic cos tam,a jak mu sie zabierze to jaki placz jestza zabawka tak nie placze.
Moj Dawid dzisiaj zgubil butatrzeba mu kupioc znowuI kurcze wiecie co nie moge dostac na Kube kurtki na wiosne,nie wiem czy juz jest za pozno,czy oni wogole nie maja.Znalazlam jedynie w Adams ,ale co sie na lazilamI chyba bede musiala po nia sie wrocic:-)do zobaczenia pozniej,pa pa
Ja wczoraj czekalam na meza, az wroci do domku. Oplacilo sie, bo zalapalam sie na masaz :-):-):-) A potem niuniek sie obudzil i zasnelam przy karmieniu. Dzis pewnie mezus mi nie pozwoli szybko zasnac, w koncu nie ma nic za darmo w przyrodzie ;-);-);-);-);-)
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Witam Dziewczyny!!!!!!!!!!!
My wreszcie chrzciny zalatwilismy:-) Ale sie ciesze. I jeszcze do tego szwagier przyjedzie robic zdjecia, no i nasza ulubiona kuzynka z mezem wiec wogole juz super. Chrzciny beda za tydzien w sobote, wiec szybciutko:-):-)
My wreszcie chrzciny zalatwilismy:-) Ale sie ciesze. I jeszcze do tego szwagier przyjedzie robic zdjecia, no i nasza ulubiona kuzynka z mezem wiec wogole juz super. Chrzciny beda za tydzien w sobote, wiec szybciutko:-):-)
niunka19-82
Szczesliwa mamuska!
Kasiu z tym garniturkiem to fajna sprawa. Szymek mial ubrany na chrzest i na naszym slubie. Kazdy go podziwial a nie nas;-):-).
Dziewczyny co do garniturku to bede chciala sprzedac . Rozmiar 6-9miesiecy.
Jakby co to dajcie znac.
Doris - mowisz ze synek podobny o mnie, a tu w polsce rodzina i calkiem obce osoby widza malego syneczka tatusia.Oj czysty tatus.
No ale chociaz ktos widzi podobienstwo do mnie:-)
zaraz wstawie fotki ze slubu
Dziewczyny co do garniturku to bede chciala sprzedac . Rozmiar 6-9miesiecy.
Jakby co to dajcie znac.
Doris - mowisz ze synek podobny o mnie, a tu w polsce rodzina i calkiem obce osoby widza malego syneczka tatusia.Oj czysty tatus.
No ale chociaz ktos widzi podobienstwo do mnie:-)
zaraz wstawie fotki ze slubu
niunka19-82
Szczesliwa mamuska!
reklama
niunka19-82
Szczesliwa mamuska!
Podziel się: