sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Buziaczek ja nigdy nie przezylam goraczki u Marcela (na szczescie) wiec nie bede sie wymadrzac, co powinnas zrobic i zostawie to bardziej doswiadczonym mamusiom:-) Ale kciuki bede trzymac za to zeby Blania szybko doszla do siebie:-) Bidulka:-(
Kasia ja tez nie jestem za zelazna dyscyplina w wychowywaniu ale twoj Macius zasypia przy cycu a Marcel domaga sie noszenia i bujania i wlasnie tego chcialabym go oduczyc. Od dzisiaj zaczne;-);-) hehe ciekawe czy tym razem wytrwam
Widzialas jakiego masz dzielnego synka) Ja tez przed szczepieniem tydzien przezywalam a Marcel poplakal moze 20sekund i to wszystko, potem tez ladnie przespal prawie cala reszte dnia:-)
Hehe ja sobie wyobrazam co tam u was sie musialo dziac,
Moj Marcel to jak buja sie w hustawce to patrzy sobie na TV A jak lezy na macie to az glowe przekreca zeby w telewizor popatrzec. Ja uwazam ze troche to kazde dziecko moze troche poogladac, w granicach rozsadku. Telewizja to nie tylko samo zlo, nieraz dzieci sie moga czegos nauczyc
A my po zakupach Dla kazdego cos dobrego:-):-) Tata koszule, synek koszule, spodnie, sliniaki, smoczki i kubeczek a mamusia buty i jeansy:-):-) Na siebie oczywiscie wydalam najwiecej;-):-)
sylwia - ja swoim pozwalam wchodzic, ale w granicach rozsadku :-) podobno ceny nieruchomosci spadaja
W koncu przebrnelam przez sterte papierow jakie nam przyslali z Child Benefit. Musialam sie "wyspowiadac" ze wszystkiego - praca, adresy, numery pesel i nip, dane partnera przy Kubie tego nie chcieli; najbardziej jednak mi sie podobalo to ze chcieli znac daty wszystkich wyjazdow za granice, napisalam im w przyblizeniu ilosc i ze ich nie rejestruje (ciekawe czy to przejdzie??)
Ale sie zmeczylam, juz dawno nie wypelnialam tylu papierkow.
Kasia ja tez nie jestem za zelazna dyscyplina w wychowywaniu ale twoj Macius zasypia przy cycu a Marcel domaga sie noszenia i bujania i wlasnie tego chcialabym go oduczyc. Od dzisiaj zaczne;-);-) hehe ciekawe czy tym razem wytrwam
Moj mlodzieniec po szczepieniu rewelacja,plakal moze 2 minuty. A reszte dnia przespal:-):-):-),budzil sie tylko na amciu,amciu
Widzialas jakiego masz dzielnego synka) Ja tez przed szczepieniem tydzien przezywalam a Marcel poplakal moze 20sekund i to wszystko, potem tez ladnie przespal prawie cala reszte dnia:-)
Czesc!!jak tam humor z ranka?ja w koncu odstawilam Kube do szkoly,Dawid spi a ja pisze.Rety jak nie lubie tych porankowcodziennie z Kubusiem jest wojna rano,codziennienajpierw nie chce wstac,potem on chce sie bawic,potem je sniadanie 40 minuti ubiera sie nastepne 40 minuti na nic nie ma czasumowie wam
Hehe ja sobie wyobrazam co tam u was sie musialo dziac,
Moja mama krzyczy starsznie na mnie jak maly patrzy na tv ale ja czasem musze wlaczyc mu jakies kolorowe bajeczki bo inaczej nie moglabym sie nawet umyc rano. dobrze z jednej strony ze jej tu nie ma bo zwariowalaby patrzac na moje sposoby heh
Moj Marcel to jak buja sie w hustawce to patrzy sobie na TV A jak lezy na macie to az glowe przekreca zeby w telewizor popatrzec. Ja uwazam ze troche to kazde dziecko moze troche poogladac, w granicach rozsadku. Telewizja to nie tylko samo zlo, nieraz dzieci sie moga czegos nauczyc
A my po zakupach Dla kazdego cos dobrego:-):-) Tata koszule, synek koszule, spodnie, sliniaki, smoczki i kubeczek a mamusia buty i jeansy:-):-) Na siebie oczywiscie wydalam najwiecej;-):-)