reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

reklama
JA TO SAMO ZAWSZE TO COS INNEGO ciesze sie ze moglam was poznac teraz to sie nawet inaczej pisze jak sie wie jakie laseczki sa z nas hehehehhe

masz racje karolcia oby tak czesciej ja sie pisze na kazde spotkanko heheh normlanie super z was kobitki buziole pozdrowionka uciekam gotowac heheh bo pierwsze co to juz na kompie siedze zawiast mezusiowi gotowac hehehe oki pa

Szybkie jestescie :-D Ja dopiero dotarlam do domu. Ale po drodze jeszcze zjedlismy rybke i nakarmilam mlodego.
Bylo fajnie. Kuba pyta czy jutro znowu tak pojdziemy :-D Udalo mi sie go jakos zagadac po drodze zeby nie zasnal. Takze o 20 powinnam miec juz spokoj w domu.

Mnie tez, przepraszam nam bo jeszcze Kuba sie podobalo,Kubus zadowolony ze ma wkoncu polskich kolegow.Pisze sie na nastepne spotkanie:tak:
Amy juz pierwsza noc na nowym mieszkaniu mamy za soba,zreszta nieprzespana,wogole nie moglam zasnac.Musimy sie przyzwyczic,kuchnie mam troche mala i sie pomiescic nie moge:no:
PA PA

Mnie tez, przepraszam nam bo jeszcze Kuba sie podobalo,Kubus zadowolony ze ma wkoncu polskich kolegow.Pisze sie na nastepne spotkanie:tak:

Dorota nie kumam:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Ale tu cichoooooo:))) Co tam dziewczyny u Was przy weekendzie??
Pogoda cos niebardzo dzisiaj:crazy::crazy::crazy::crazy:
A ja wlasnie uspalam Marcela, nie powiem:crazy:troche to trwalo:wściekła/y::wściekła/y:

Ja wpadlam w wir wiosennych porzadkow. Maciek spi, a mezus zabral Kube i pojechali do znajomych do Doncasteru. Dzwonili przed chwila, ze wszyscy jada do Yorku na ciuchcie.

hej
No widze ze spotkanko sie wam udalo, szkoda ze nie moglam isc z wami :-(
Michas wczoraj przechodzil kryzys chorobowy w nocy mial 39,5 w dzien powyzej 38 i niczym nie moglismy mu zbic tej temp. lezal biedak z okladami i nawet nie zaplakal. ale za to dzis juz inne dziecko ma 37 temp ale bawi sie i jest zywy jak zawsze :)):-)moze wybiore sie z nim w poniedzialek na kontrole ale jak znam zycie powiedza ze kontrola nie jest potrzebna ;///
Kasiu ja tez czasem wpadam w taki wir porzadkow ale to rzadko heh ostatnio co nie posprzatam to za 2 godziny jest znowu tak jak przed sprzataniem, nie wiem czemu sie tak dzieje. :crazy:
Doris a jak ogolnie wrazenia na nowym domu? podoba sie? te kuchenki w ang domach czasem mnie przerazaja ja nie wiem jak oni tu cokolwiek robia w nich,
ja nie wiem jak mialabym sie teraz gdzies przeprowadzic tyle mam tu gratow ze smieje sie z mezem ze na ogrodzie niedlugo bedzie trzeba budowac taka drewniana graciarnie.
milego dnia

reklama
Do góry