reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

No faktycznie dzisiaj tutaj cisza:szok:A Dawid sie przeziebil:crazy:ciekawe od kogo sie zarazil,bo wszyscy w domu zdrowi:tak:Ma temperature,troche kaszle i leci mu z nosa az bomble mu sie smieszne robia no i nie chce jesc.
Wlasnie zaczyna plakac wiec lece,pa pa:-)

reklama
Bardzo Fajnie że Wasze spotkanie było udane.
Może i ja kiedyś się zjawię na zlocie "Czarownic" he he he, narazie nie mam miotły a busem to nie to samo co na miotle :-):tak::-)

A teraz pytanie z innej beczki: Gdzie kupujecie buciki dla waszych dzieciaczków? Będę musiała zakupić buciki Dawidkowi i nie wiem gdzie szukać. Chciałabym takie usztymniane coś takiego jak "Bartek" albo takie ortopedyczne ze sztywną piętą. Dawid już ładnie chodzi przy meblach i za rączki ale widzę że nóżka którą miał skrzywioną po porodzie coś leci mu do środka. Stópkę przekrzywia do środka i dlatego chciałabym zacząć mu zakładać sztywne buciki żeby się nie pogorszyło.
No i chyba pójdę zapisać dzieci do przychodni na wizytę nie czekając na ich zaproszenie. Bardzo długo to trwa.

A poza tym to humoru nadal nie mam:-(
i jeszcze ta pogoda.... :-(

z ta pogoda to chyba wszytkie tak mamy :p nikomu sie nic nie chce szczerze powiem ze co do bucikow to nie wiem dokladnie gdzie morzesz dostac takie jak chcesz ja to jak mi sie spodobaja to kupuje hehe ale to tak w mothercare tkmax tam kolo ikei tak tez sa sklepy z bucikami i w leeds na chalach tez sa sklepiki no nie wiem jak ci doradzic ale sie staralam hehehhe pozdrowionka

znow dzis tu taka cisza kobitki chyba weny nie maja ale sie nie dziwic bo ta pogoda dobija heheheh ale mam nadzieje ze to sie zmieni juz tesko za sloneczkiem :p ja jeszcze w koszuli i nie posprztane hihihi depreszja mnie dzga heheheh oki uciekam brac sie za siebie hehe

jasmina - W Shipley jest sklep z "kontynentalnymi" butami i ciuszkami dla dzieci (francuskie, niemieckie, hiszpanskie). Ja tam kupilam pierwsze buciki dla Kubusia, jak juz zaczal chodzic. Kiedys w Tkmaxie udalo mi sie kupic fajne buciki Ecco.

czesc dziewczyny:-)
Poszlismy dzis do lekarza osluchac Michalka i jest wszytsko ok kaszle bo gardelko go boli i swedzi ;/
Pogode to mamy nieziemska raz slonce raz deszcze snieg i grad na zmiane oszalec idzie, ja wczoraj wypuscilam sie na miasto z kolezanka i zmarzlam ze ohoh snieg nas zasypal -masakra.
Nudno nam w domu nie chce zabardzo wypuszcac sie na spacery bo maly jeszcze chory no i pogoda....
sprzatac sie nie chce,obiad ugotowany...

Witam mamusie!!!!!!!!
W srode ide z malym na pierwsze szczepienie w zwiazku z tym mam pytanie czy to jest jedno wklucie czy beda mu kilka razy igle wbijac????
Az sie boje tej srody,on mi daje tak popalic tym swoim placzem ze nie wyobrazam sobie co bedzie po szczepieniu.
Moj maz sie troche pochorowal i trzy dni siedzial w domu,w koncu zobaczyl jak bardzo Maksik placze,uspokaja sie jedynie jak go biore na rece i to tez tylko na chwile. Dobrze ze chociaz noce przesypia:no:

Ach bym zapomniala mam wiesci z "kwietniowek 2008" o Ingrid Dnia22.03.2008 o godzinie20.46 urodziła DZIEWCZYNKĘ:
Ingrid moje najszczersze gratulacje,niech Helenka sie chowa zdrowo!!!!!!!!!

reklama
Do góry