reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

acha to jednak w bradford sie spotykacie no to pewnie sie zalapie czemu nie chyba ze macie cos przeciwko kurcze to ja chyba zle doczytalam heheh ze cos mi z tym leeds wyskoczylo hehehe

a co do tej kompieli to masz racie doris ja tez tak robie i to pomaga :)

oj moja viki cos dzis taka marudna i jak ja mam z nia jechac do centrum a jeszcze ta pogoda nie wiadomo jaka ale tylko zeby nie padalo :p ja tu sie rozpiuje a dziecko mi na kolanach zasnelo hihi

reklama
Kurcze ale tu dzisiaj ruch:))))
My dzisiaj wstalismy sobie z malym o 9.45:-):-):-) Ale mi dobrze:)
Niby taka ladna pogoda ale jest pochmurno. Kurde ja musze gdzies sobie kurtalke kupic. Dziewczyny czy mozecie polecic mi jakis fajny sklep gdzie moglabym dostac kurtke na wiosne????

Kasiek trzymam kciuki zeby Michasiowi temperaturka szybko spadla:-):-)

czesc dziewczyny
dziekujemy na zyczonka.
Slub i wesele sie udalo , wszystko wypadlo ntak jak mialo byc:tak::-). Jestesmy zadowoleni.Goscie sie bawili , pojedli i popili.
Wstawie pozniej zdjecia.
papa i zyczymy milego spotkania.

No, mam nadzieje, ze uda mi sie dokonczyc pisac.

Kuba wysmarowal sobie czarnym pisakiem cale dlonie :szok: Po pierwszym szorowaniu jego rece sa brazowo-rozowe. Mam nadzieje, ze do jutra to zejdzie. Oczywiscie na moje pytanie co robisz, gdy zalegla niepokojaca cisza, odpowiedz byla "niiiic". Zawsze mi sie wtedy wlacza czerwona lampka i lece sprawdzic co robi.

Kasiek - trzymam kciuki by Michas szybko wyzdrowial

Niunka - najwazniejsze, ze jestes szczesliwa :) czekamy na zdjecia i relacje :-D:-D

Czesc kobitki!!!!
Ale pogoda nam sie zrobila,co??:-):-)
My z Maksikiem po dlugim spacerku odpoczywamy w domciu,nalazilismy sie dzisiaj:-D:-D:-D
Niunka czekamy na zdjecia!!!!

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    150,8 KB · Wyświetleń: 27
  • 9.jpg
    9.jpg
    224,8 KB · Wyświetleń: 28
Sylwia ja wszystkie kurtki jakie mam kupowalam w Tkmaxx-ie. Dla mnie jest to jeden z niewielu sklepow gdzie mozna kupic cos fajnego. Angole maja inny styl ubierania. Ja nie moge czasami patrzec na te "szmatki" ktore oni nosza:-)

Kama masz racje co do tego sklepu. Tylko ja o nim calkowicie zapomnialam:))) Musze tam zajsc, hehe to moja ostatnia szansa:))
Sliczny maluszek no i mamusia jaka modelka:-):-)

A u nas z domem d..a blada:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Gosciu jednak sprzedal dom komus innemu! Ja wszystko rozumiem tylko czemu nam wczesniej nie powiedzial:wściekła/y::wściekła/y:. Rozejrzymy sie za innym.

czesc dziewczyny a widzieliscie jaka ma byc jutro pogoda hehe nie za ciekawa ale za to we wtorek ma byc fajnie sloneczko pelna buzka i 10 stopni takze jak by sie jutro nie udalo to zawsze mozna spotkanko przeniesc na wtorek hehe .

no sylwia ciulato ze tak wam wyszlo z ta chatka szkoda ale zawsze mozna znalejsc cos innego moze nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo hehe zycze powodzenia w dalszym poszukiwaniu

my dzis bylysmy w centrum z moja vikusia i tak sie nasmialam ze szok taki rozrabiak z niej hehe zaczepiala wszystkich ludzi heheh taka mala agentka hehe ale tyle sie nachodzilam z nia ze teraz mnie nic z domu nie wyrwie heheh oki uciekam pozdrowionka

reklama
Do góry