reklama
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
No trzymajcie kciuki za nasze poszukiwania bo jak nic nie znajdziemy to jestesmy w plecy prawie 2.000 funtow
Sylwia - no to nie za fajnie postapil, zycze owocnych poszukiwan
Kama - maluszek coraz wiekszy, a mama coraz "mniejsza" w ogole nie widac ze jeszcze niecale 2 miesiace bylas w ciazy, ja tez lubie kupowac w Tkmaxie zwlaszcza ciuszki dla dzieci, czasem zaluje ze nie mam coreczki bo takie sa tam cudne sukieneczki
Cfcgirl - ja tez bede
Kama - maluszek coraz wiekszy, a mama coraz "mniejsza" w ogole nie widac ze jeszcze niecale 2 miesiace bylas w ciazy, ja tez lubie kupowac w Tkmaxie zwlaszcza ciuszki dla dzieci, czasem zaluje ze nie mam coreczki bo takie sa tam cudne sukieneczki
Cfcgirl - ja tez bede
Hihi mnie po ciazy nawet gram juz nie zostal.
Ja tez jutro musze isc polazic za jakas kurtka. Ostatnio wlasnie Krzysiek dal mi kase na dzien kobiet zebym kupila sobie kurtke. Ja oczywiscie kase wydalam a kurtki brak. Kupilam soebie dres nie przymierzajac go. W domu okazalo sie ze jest za duzy,a ze kupilam go w Harrogate to teraz nie chce mi sie jechac go wymienic.
Ja tez jutro musze isc polazic za jakas kurtka. Ostatnio wlasnie Krzysiek dal mi kase na dzien kobiet zebym kupila sobie kurtke. Ja oczywiscie kase wydalam a kurtki brak. Kupilam soebie dres nie przymierzajac go. W domu okazalo sie ze jest za duzy,a ze kupilam go w Harrogate to teraz nie chce mi sie jechac go wymienic.
doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
Kasia-do trzech razy sztuka!!!!!:-)ja cie rozumiem,do polowy ciazy bylam pewna ze bedzie dziewczynka a tu chlopak wyszedl, prawde mowiac na poczatku bylam bardzo ale to bardzo zawiedziona,ale sie bardzo ciesze ze jest Dawidek i marzy mi sie dziewczynka i moze sproboje. Jakby mialam 100%pewnosci napewno bym sprobowala i ubierala w te piekne sukieneczki bo sa naprawde super rzeczy dla dziewczynek.A tak ostatnio myslalam o tym forum i stwierdzam ze tutaj prawie same chlopaki sa!!!Nie!!!
Kamalodz-twoj Maksik juz taki duzy,tak jak sie nacodzien patrzy na swoje dziecko to tak nie widziac ze szybko rosnie ale czyjes dzieci rosna jak na drozdzach.No i super chlopak z niego jest.
Kamalodz-twoj Maksik juz taki duzy,tak jak sie nacodzien patrzy na swoje dziecko to tak nie widziac ze szybko rosnie ale czyjes dzieci rosna jak na drozdzach.No i super chlopak z niego jest.
Doris - Jak na razie to u nas zgodnie z planem Myslimy o trojeczce, dwoch chlopakow juz jest i teraz chcemy trzecia miec coreczke. Mam nadzieje, ze sie uda. Dzis nawet Kuba mnie zapytal, czy bedzie mial siostrzyczke, bo czytalismy bajke o Franklinie i on ma mala siostrzyczke. Ale to nie wczesniej niz za rok. Teraz jedyne o czym marze to sie wyspac. Wczoraj Maciek niezle spal. Jak zasnal o 19.30 to dopiero po polnocy sie zbudzil, potem o 4 i o 6 rano. Wiec dal pospac. Dzis jak na razie jeszcze spi, wiec moze juz sie cos unormuje.
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Kasia my tez planujemy trojke dzieci))) no i tez chcialabym zeby choc jedna dziewczynka sie urodzila) a najlepiej to juz teraz
cfcgirl
Mamusia Marysi
dobranoc dziewczyny i do jutra
reklama
Karolina55
Mama Gabrysia
Dziewczyny spotkanie uwazam za bardzo udane. Ciesze sie, ze moglam z Wami troche poplotkowac i poznac nowe kolezanki:-).
Oby czesciej.
buziaczki
Oby czesciej.
buziaczki
Podziel się: