reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Sylwia - no to nie za fajnie postapil, zycze owocnych poszukiwan

Kama - maluszek coraz wiekszy, a mama coraz "mniejsza" :-D w ogole nie widac ze jeszcze niecale 2 miesiace bylas w ciazy, ja tez lubie kupowac w Tkmaxie zwlaszcza ciuszki dla dzieci, czasem zaluje ze nie mam coreczki bo takie sa tam cudne sukieneczki

Cfcgirl - ja tez bede

Hihi mnie po ciazy nawet gram juz nie zostal:tak:.
Ja tez jutro musze isc polazic za jakas kurtka. Ostatnio wlasnie Krzysiek dal mi kase na dzien kobiet zebym kupila sobie kurtke. Ja oczywiscie kase wydalam a kurtki brak. Kupilam soebie dres nie przymierzajac go. W domu okazalo sie ze jest za duzy,a ze kupilam go w Harrogate to teraz nie chce mi sie jechac go wymienic.

Kasia-do trzech razy sztuka!!!!!:tak::-)ja cie rozumiem,do polowy ciazy bylam pewna ze bedzie dziewczynka a tu chlopak wyszedl, prawde mowiac na poczatku bylam bardzo ale to bardzo zawiedziona,ale sie bardzo ciesze ze jest Dawidek i marzy mi sie dziewczynka i moze sproboje. Jakby mialam 100%pewnosci napewno bym sprobowala i ubierala w te piekne sukieneczki bo sa naprawde super rzeczy dla dziewczynek.A tak ostatnio myslalam o tym forum i stwierdzam ze tutaj prawie same chlopaki sa!!!Nie!!!
Kamalodz-twoj Maksik juz taki duzy,tak jak sie nacodzien patrzy na swoje dziecko to tak nie widziac ze szybko rosnie ale czyjes dzieci rosna jak na drozdzach.No i super chlopak z niego jest.

Doris - Jak na razie to u nas zgodnie z planem :-D Myslimy o trojeczce, dwoch chlopakow juz jest i teraz chcemy trzecia miec coreczke. Mam nadzieje, ze sie uda. Dzis nawet Kuba mnie zapytal, czy bedzie mial siostrzyczke, bo czytalismy bajke o Franklinie i on ma mala siostrzyczke. Ale to nie wczesniej niz za rok. Teraz jedyne o czym marze to sie wyspac. Wczoraj Maciek niezle spal. Jak zasnal o 19.30 to dopiero po polnocy sie zbudzil, potem o 4 i o 6 rano. Wiec dal pospac. Dzis jak na razie jeszcze spi, wiec moze juz sie cos unormuje.

reklama
Do góry