reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

reklama
ja odpadam:-( nie ma szans,caly czas cos jest do roboty.w piatek akurat musze czatowac na przesylke ( maz zamowil jakis tam wynalazek pod carpety) a poza tym juz powoli zaczynamy wyszukiwanie mebli i sprzetow do domu,trzeba kombinowac zeby bylo jak najtaniej;-) bo remont takiej councilowej chaty troche nas kosztuje:wściekła/y:

hihi kama a ja wybywam do polandu 10 maja:tak: i wstepny plan jest taki ze spedzimy tam az 3mc:baffled:

dziewczyny starsznie sie cieszylam ze tez sie wyrwe z domu i wyskoczymy znowu na kawke ale... Michas sie rochorowal :-( bylismy wczoraj w szpitalu bo mial temperature 39,2 i starsznie sie wystraszylam. niby ma jakis wirus tylko. ale starsznie kaszle i ta cholerna temperatura ;/ jak daje paracetamol to pomaga na gora 2 godziny i znowu rosnie. serce mi peka normalnie, chyba jak do jutra ta temp bedzie sie utrzymywac to pojde do GP.lece do niego. mam nadzieje ze pogoda bedzie teraz wiosenna i niedlugo znowu sie spotkamy. milego kawkowania jutro.

no czesc laseczki tak czytam ze spotkanko sie szykuje fajny pomysl ale do leeds to daleko z moja mala autobusem musialabym sie ciagnac ale moze sie zalapie tylko laseczki powiedzcie mi gdzie to dokladnie he he ale wy rane ptaszki tak wczas sie potykac hehe to ja juz bym musiala o 10 wyjsc z domu heheh ale to jeszcze sie zobaczy jak cos to dam znac jeszce dzis pozdrowionka

heheh dziewczyny a ja jade do polski 8 czerwca az do lipca hehe wakacje sobie zrobic heheh .

kasiek moja mala tez tak statnio miala ze dwa dni pod rzad goraczka ale ie tak wysoka jak twoja ja mialam 38 ,5 ale tak samo nie pomagal paracetamol ale mialam sie juz wybierac do gp ale zaczela jej sama spadac dawalam jej duzo pic wody z sokiem i oklady jej robilam z zimnego recznika na glowke i nasmarowalam ja vikiem nie wiem czy wiesz co to to masc na rozgrzanie taka strasznie mietowa i wiesz owinelam ja jak mumie i tak jej zeszlo samo ja juz kiedys bylam w szpitalu jak mala miala straszna biegunke i goraczke i powiedzieli zeby dawac paracetamol bo nic ninnego nie maja do powiedzenia jak paracetamol hehe a teraz to stram sie najpierw sama dzialac a w ostatecznosci do szpitala jade no ale nie masz sie za dobrze kurcze ja tez jak moja mala ma goracze albo cos ja boli to serce mi sie peka bo jak jej tu ulzyc . tak to juz jest byc rodzicem :) oby szybciutko ci wyzdrowial pozdrowionka :)

jeszcze wczoraj kiurcze myslalam ze zawalu dostane przez nia bo spacerowala sobie z pieluszka tetrowa w raczce i nadepla na nia i walnela mi na buzie myslam ze jej zabki poszly ale tylko sobie przeciola od srodka warge ale mowie wam normalnie mi sei zaniosla i myslalm ze zaraz i ja sie rozplacze ale wszystko oki dzis romalnie juz sie boja jak ona tak bedzie wieksza strach w oczach albo oczy w du..e.

reklama
Czesc dziewczyny!!Zapowiada sie znowu ladny dzien,moze wkoncu przyszla ta wiosna:-)Moj Kuba ostatnio tez byl strasznie chory,mial prawie 40 stopni ,ledwo zyl,plakal ze glos stracil i mowic nie bedzie mogl,taka chrype mial a goraczka trzymala mu sie az 5 dni, dwa razy bylam u lekarza,oczewiscie nic nie dal ale przynajmiej sprawdzilam czy nie ma nic na plucach albo oskrzelach.Tak mi sie teraz przypomniala ze jak pierwszy raz bylam z nim u lekarza to cudny lekarz osluchiwal go przez koszulke:szok::crazy:teraz jak chodze i lekarz mowi ze go oslucha to juz sama podnosze koszulke.
Balam sie ze Kuba zarazi Dawida,ale na szczescie nie.
Kasiek-nie martw sie ,proboj sama mu zbijac temperature w moim przypadku to pomagalo, bo faktycznie paracetamol tylko obnizy tem na 2- 3 godziny a potem co tem. jest daalej wysoka.Ja to nawet robilam kapiele w wodzie o tem 36-37 i pomagalo.A najlepsze sa czopki , nie wiem czy tu mozna dostac w Polsce tak , no i nie sa tak obciazajace dla organizmu jak paracetamol.Tagze jak bedziesz w Polsce to sobie kup,albo jak ja bede to ci kupie.
Fajnie,ze sie spotkamy bede miala okazje poznac reszte dziewczyn,tak wogole z malego kregu kolezanek zrobilm sie duzy:-)Fajnie i do zobaczenia,Pa pa

Do góry