reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Kama jaka szkoda...
Proponuje spotkanie w piątek. Czekam na propozycje co do godziny i miejsca. A może bysmy się do Leeds wybrały?? To pytanie do dziewczyn z Bradford. Czy gdyby spotkanie było w Leeds pojawiłoby się nas więcej?? czekam na odpowiedź.

reklama
Czesc dziewczyny

Ja sie bardzo chetnie pisze na spotkanie, bo nie moge juz siedziec w domu. A strasznie mi sie nie chce "gospodarzyc". To chyba przez to slonko. :-) Dzisiejsze spotkanko bylo milutkie, male dzieci nie plakaly, duze sie bawily, a mamusie gawedzily. Szkoda, ze moj Kubus chcial tylko jezdzic autkiem, ale moze nastepnym bedzie z niego lepszy kumpel :-D

Kama - moze Maksikowi sie spodoba jazda pociagiem :) i nie jest daleko, podroz trwa 20 min, a autem tez nie jest trudno, bo drogi tu w anglii sa doskonale oznaczone, zawsze mozesz sprobowac, jak nie dojedziesz to zawrocisz ;-)ja majac trzy miesiace prawko pojechalam po meza do Londynu na Heathrow, jakis aniolek tam nade mna czuwal, ze dojechalam we wlasciwe miejsce.

Cfcgirl - to w piatek?
Mam nadzieje, ze frekfencja dopisze :)

Ja sie jednak wstrzymam z dalszymi wycieczkami jeszcze jakis czas,chyba ze rzeczywiscie macie ochote na wycieczke do Leeds hihi:-D. Ale obiecuje ze niedlugo dolacze do waszych napewno milych spotkan:tak:. Musze dac Maksikowi jeszcze troche czasu az wyrosnie z tego krzyku. Wczoraj tak sie darl ze z noska poleciala mu wydzielina lekko podbarwiona krwia. Podejrzewam ze jakas krwinka mu pekla,ale on jak zaczyna plakac to w zaden sposob nie jestem w stanie go uspokoic,musi sie po prostu wykrzyczec. Zastanawiamy sie teraz nad powodem jego krzykow,nie sadze aby byla to kolka bo niema zadnych objawow,moze sie czegos wystraszyl???? Sama nie wiem:szok:

Witam Dziewczynki:))
Kasia mi tez podobalo sie dzisiejsze spotkanie:)
Ja jeszcze sie do miasta wyposcilam i hehe dopiero teraz do domu wrocilam:szok::szok:. To zawsze tak dlugo schodzi jak sie biega po sklepach. Szukalam jakiejs kurteczki na wiosne ale niestety nic nie znalazlam, w sumie to wogole nie bylo kurteczek na wieosne!!!!!!!
Kupilam sobie bluzeczke, hehe troche jak ciazowa wyglada:))) Ale bardzo fajna jest. Kupilam sobie tez spodnice i koszule dla meza i to by bylo wszystko:)
Marcel ma jakiegos focha na jedzenie. Zobaczymy jak to dalej pojdzie:)

Cfcgirl ja tez jestem za spotkaniem. Dostosuje sie do kazdej godziny i miejsca:)

Ale piekna pogoda prawda????

Cfcgirl - zalezy gdzie pojdziemy :) ja bede samochodem; gdybysmy poszly do tej samej kafejki co ostatnio to chyba pod ratuszem
godzina mi odpowiada

Uspalam dzieciaki :-) maz pedaluje do domku, podobno juz za zakretem jest :-) takze zaraz bedzie kolacyjka a potem lulu, mam jakies dziwne problemy zoladkowe :confused:

Ja nie wiem gdzie bylyscie ostatnio ale mysle sobie ze dobrze zeby bylo tam duzo miejsca bo my wszystkie z wozkami, tylko Cfcgirl jeszcze pojedynczo:-):-)

Moj Marcel tez juz spi dawno i tak sobie siedze z laptopem na kolanach gotowa do dyskusji a tutaj ciszaaaaaa:-:)-:)-:)-(

reklama
Czesc!No ja wlasnie znalazlam chwile czasu,nie wiem my chyba sie nie zdazymy przeprowadzic do poniedzialku,tak powoli to idzie:wściekła/y:No mi tez sie podobalo dzisiejze spotkanko,fajnie tak od casu do czasu wyrwac sie z tej codziennosci,za nie chcialo mi sie wracac oderwalam sie na chwile od tej przeprowadzki:tak:W piatek tez sie chetnie od tego oderwe,chyba ze sie juz przeprowadzimy;-)
Moj Kuba tez dzisiaj babci opowiadal o tym jak spotkal Kubusia i Maciusia i ze Macius taki slodki byl:-)
Zaraz tez zmykam spac.Dobranoc

Do góry