reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Kasia to jest wlasnie to kolo lotniska. Lubie tam jezdzic bo mozna dostac duzo rzeczy dla dzieci, ja wiele rzeczy tam kupilam prawie za bezcen:)
Ja tez nienawidze przymierzac rzeczy w sklepie i czesto kupuje na oko a potem w domu okazuje sie ze zle lezy, juz tak mam ze straszny leniuch ze mnie:)
To mowisz ze jutro o 15 zacznie padac?:-):-):-)

reklama
Tak twierdza Ci z BBC, a bardzo czesto maja racje.

To moze i ja sie wybiore... Jak wstane, ostatnio mam problemy ze wstawaniem. Maciek je co 2 godziny w nocy od kilku dni :szok: Wybiore sie do HV we czwartek, bo nie wiem jak to u niego zmienic. Wszystko mnie boli i mam straszne humory z niewyspania.

Kasia wiesz co, ja wczesniej tez mialam ten problem. Poszlam do HV a ona mi na to ze niektore dzieci tak maja ze wola jesc czesciej i w malych porcjach. Przyrownala to do droslego czlowieka: powiedziala ze jeden zje obiad z kilku dan a inny najje sie sama zupa. Powiedziala mi tez ze w noce mleko jest bardziej wartosciowe i ze dobrze ze maly je jje. A jak powiedzialam jej ze w dzien nie chce jesc to mi powiedziala ze mam sie nie przejmowac:szok::szok::szok: Maly caly dzien nie jadl a ja mam sie nie przejmowac??
Moze Ty masz jakas madrzejsza HV i naprawde Ci cos doradzi, bo te i nas to mowia mi zawsze tyle co ja sama wiem. Wiecej dowiedzialam sie na forum niz one mi powiedzialy:))
Teraz nam sie troszke poprawilo bo budzi sie teraz co okolo 3 albo 3,5godziny ale tez chcialabym zeby przesypial wiecej, wiec jak HV da Ci jakas zlota recepte, zdradz mi ja od razu:))

Jasne, nie licze na zbyt wiele, ale moze cos doradzi sensownego.

Jak sie poznaliscie z mezem, bo czytalam, ze jestescie z roznych krancow Polski?

Kasia super chlopaki:)))
Kubus usmiech od ucha do ucha:) wyglada na starszego niz trzy latka
Macius jak wysoko glowe podnosi:) nie to co moj leniuch

Kasia ale cudne twoje chlopaki,a Macius jaki juz duzy:szok::-D:-D!!!
No to mlody wykapany,nakarmiony,lezy w lozeczku i wdzieczy sie do rybek z karuzeli,cieszy sie i troszke juz zaczyna "gugac". Jaki on jest kochany jak nie wrzeszczy,hihihi:-):-):-)

Zaszalalam teraz, zrobilam sobie budyn czekoladowy :-D

Ja z Bartkiem poznalismy sie przez internet przez portal "sympatia".

reklama
Do góry