reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

A nas poznal moj brat. Sam sobie wybral szwagra. Ale niewiem czy jest z tego zadowolony,bo teraz nie przepadaja za soba szczegolnie.

reklama
Zmykam spac juz. Mialam nadzieje na jakis mily wieczorek w towarzystwie meza, ale polegl z dzieciakami :-(Moze jutro......

Dobrej nocy dziewczyny!

U nas to bylo tak ze ja pracowalam tam wczesniej a Rafal przyjal sie pozniej jakos. Pierwszego dnia jak on tam zaczal to nasz szef powiedzial ze ladnie bysmy wygladali razem na zdjeciu slubnym, jeszcze zanim my sie zdazylismy poznac:) Po kilku miesiacach sie zaczelo, hehe, a jak sie zaczelo to juz z grubej rury, bo oswiadczyl mi sie po 4miesiacach a slub byl po kilejnych 3miesiacach:)))

No to rzeczywiscie szybciutko. Ale widocznie tak mialo byc i jestescie sobie przeznaczeni:-)
My juz tak razem 5 lat i ciagle jest super a Maksik jest naszym wyczekanym oczkiem w glowie. Szkoda tylko ze moj tatus i Krzysia mama nie doczekali wnuka. Ale niestety tak juz bywa w zyciu i trzeba sie z tym pogodzic:-(

a u nas byla HV wczoraj:tak:zwazyla potwora i skala pokazala 6,380 wiec chyba calkiem niezle;-)przyszla do nas z pogadanka na temat pokarmach stalych,chociaz to jeszcze troszke czasu.poki co cyc do 6mca -taki mam plan:-)
zapytalam ja rowniez o nocki mojego nathana,zwlaszcza ze przez okres 3 tyg spal mi w nocy 7h:-) i nagle mu sie odmienilo:crazy: myslalam ze to moze wina mojego mleka,ze sie maly nie najada,bo teraz 3 razy w nocy maly ma potrzebe cycowania:-( a ona mi na to ze to normalne,ze dzieci rozwijaja sie skokowo,czyli mial swoja faze spoczynku a teraz pewnie jest waza rozwojowa, to maly potrzebuje troszke wiecej mleczka.tylko ja bylam taka szczesliwa 7 ciaglych przespanych godzin..ech..pewnie sie jeszcze doczekamy:-D

Czesc wam,jak tam poranek minal?Dzisiaj mam jakies lenia,tak mi sie wstac nie chcialo:no:a tu trzeba isc na zakupy,siostre odwiedzic:-)
kasia-fajne te twoje myszki sa,powiedz mi gdzie chodzisz na te narty z Kubusiem,i ile taka zabawa kosztuje i co to wogole jest ?bo bym moze z moim sie wybrala ,jeszcze caly tydzien ferii ma i sie juz nudzi.Chce z nim isc na lodowisko ale jakos dojsc nie mozemy.Pozdrawiam

Sylwia - he he he ja też jestem z Gdańska :-)
Zapisaliśmy dzieciaki do przychodni teraz czekamy na list od nich. Dawidek powinien być już zaszczepiony HIB powinien mieć. On wogle przez te jego choroby ma opóźnione szczepienia.
Ja dzisiaj jestem zadowolona bo mój mężulek ma wolną niedzielę. Można rzec... Huuuurrrraaaa!!!!:-);-):tak::-D:rofl2::rofl2::rofl2:

doris - Jezdzimy do Xspace w Castleford. To jest kolo M62 jak sie jedzie w kierunku Hull okolo 30 min od nas. Jest sztuczny stok pod dachem. Moj byl wczoraj na lekcji z instruktorem i z tatusiem. 45 min kosztuje 30f i w tym jest lekcja plus sprzet dla dziecka i taty. Sa to lekcje dla dzieci od 3 do 6 lat. Najblizsza jest 1 kwietnia, bo na dzisiejsza raczej nie zdarzycie, jest o 11.30 a trzeba byc tak z 40 min wczesniej zeby wszystko wypozyczyc. No chyba, ze Twoj Kubus juz jezdzi to wtedy normalnie idzie na stok, ale jakie sa ceny to nie wiem.
Jest jeszcze taki stok w Halifaxie ale nie wiem gdzie dokladnie.
Jakbys byla chetna to moglybysmy sie umowic we wtorek albo we srode do kulkolandu w Shipley. Mojemu Kubie przydalby sie taki starszy kolega, ktory by mu pokazal jak to tam mozna szalec. Ostatnio jak tam byl to przez kilka godzin jezdzil autkiem.

hej dziewczynki mam pytanko:tak:czy ktoraz z was leciala moze wizzairem?mianowicie my mamy kupiony bilet na majowy lot i powoli zaczynam zbierac informacje co i jak.planowalam zabrac fotelik samochodowy, a tu wyczytalam na stronie wizzair ze na poklad samolotu nie mozna brac fotelikow:baffled: dziwne a wozek mozna:dry: czy bede musiala nadawac fotelik jako odzielny bagaz i dodtkowo doplacac??czy uda sie wniesc fotelik do samolotu?ech no i juz sama nie wiem bo przeciez malenstwo i tak bedzie siedzialo podpiete moimi pasami:tak: wiec nie rozumiem skad ten zakaz:no:

reklama
hej dziewczynki mam pytanko:tak:czy ktoraz z was leciala moze wizzairem?mianowicie my mamy kupiony bilet na majowy lot i powoli zaczynam zbierac informacje co i jak.planowalam zabrac fotelik samochodowy, a tu wyczytalam na stronie wizzair ze na poklad samolotu nie mozna brac fotelikow:baffled: dziwne a wozek mozna:dry: czy bede musiala nadawac fotelik jako odzielny bagaz i dodtkowo doplacac??czy uda sie wniesc fotelik do samolotu?ech no i juz sama nie wiem bo przeciez malenstwo i tak bedzie siedzialo podpiete moimi pasami:tak: wiec nie rozumiem skad ten zakaz:no:

Na pokład samolotu nie wniesiesz ani wózka ani fotelika. Jedną z tych rzeczy możesz zabrać ze sobą bezpłatnie i będziesz ją miała przy sobie do momentu podejścia do samolotu. Wtedy zostawiasz wózek lub fotelik przy schodach i zabrane są one przez obsługę do luku bagażowego. Po wylądowaniu wózek lub fotelik odbierasz razem z pozostałymi nadanymi bagażami.
Mam nadzieję że nie napisałam tego zbyt zawile :szok::-)
pozdrawiam

Do góry